laura och natta sover här

När jag och Laura gick bus eller godis andra gången så såg vi Natta. Hon ville också gå med oss :) Nu är vi här och har delat upp godiset, men jag och Laura äter inte gelatin så Natta få nästan allt! Vi sitter och äter tårta, dricker kola och snackar gamla minnen! Det är trevligt '')

trick or treat?

Nu har vi kommit in. Fick så himla mycket godis. Från affären var det tre påsar med massa godis i! + en hel ako kola påse från en annan och massa lösgodis från resten + 40kr. Nu ska vi åka till graven där pappas bror (kusiners pappa) ligger.

Var är laura?

Mormor, Robban och mamma är här. Kusinerna ich deras mamma kommer snart men Laura har inte hört av sig... Vet inte var hon är


ska jag...

Göra en ny boogg. I så fall tänker jag inte radera denna. Utan göra e annan med en ny mail bara... Haha, Tilde är så söt. Hon sa till mig att hon också ville ha en blogg. Men hon får kanske vänta tills hon blir lite äldre och kan skriva bra och så... Men, men! Tillbaka till det jag skulle skriva. Jag vill ha en ny blogg! Hatar namnet eftersom vissa säger "It sucks" asså zz=ts... Det är dåligt

orkar inte skriva

Nu sitter vi och kollar på idol. Har varit lite hängig idag med men det är okej. Orkar inte skriva någt långt så hejdå!

lejonkungen

Har kollat klart på Nina Frisk. Nu kollar jag på lejonkungen, älskar den. Bra musik och jag älskar lejon. Har gjort det sen jag var liten. Vet inte varför men jag bara älskar de här filmerna!


nyvaken

Vaknade nyss och har lite ont i halsen. jag tror jag är lite sjuk, för igår kände jag mig hängig hela dagen... Imorgon är det halloween också, släkten kommer hit. Men inte av den anledningen, utan för att pappa fyllde år i tisdags. Laura ska sova här då, så ska vi gå trick or treat med Tilde.


ny blogg..?

Har precis duschat, är hos mamma och vaktar Fritte. Har kollat på mamma mia filmen, tröttnar aldrig. Nu målar jag naglarna och fixar mig lite. Usch, jag vill göra en ny blogg. Med bättre namn och lite mer stil... men jag ska vänta lite till, det har snart gått ett år med denna.

sover hos laura

Är trött. Var vaken till 3 med Alma igår... Jag och Laura gör halloween-saker. Men det är mest hon, jag orkar inte hjälpa till... Hjälp... Nu är det någonting som låter, typ ett hopprep med en knapp. Det brusar och så... Men.. Laura la det i ett skåp. Haha, juste. Jag glömde bort att berätta om gym och så. Vi cyklade till gymmet och var där i ca en timme. På vägen hem klättrade vi upp på sandtornet och efter det köpte vi varsin burn i sjövikshallen. Sen satt vi där och pratade ganska länge... Tills vi kom på att Lauras mormor som bor i Finland skulle åka härifrån om tio min. Tyvärr så hann vi inte. Jag vet att det kanske blev lite förvirrat med tempus, men, men... Jag får skylla på att jag är trött!

pratar i telefon

Alma har åkt hem nu. Men jag och Laura ska nog snart till gymmet, som vanligt. En gång i veckan och det är bra! Haha, Fridolf skäller i sömnen! Pratar med Laura, hon skulle äta men det tog så lång tid så hon kanske hae glömt bort mig... Men det har hon tydligen inte. Hon kommer snart. Hihi, jag vill klättra upp på san tornet idag igen! Men då ska jag ta med kameran så att det blir bilder med blixt i mörkret. Annars ser man ju inget.

bakar

Jag och Alma har varit över till mamma och hämtat Fridolf. På vägen hit träffade vi hans rottis vänner, så de lekte ett tag. Nu gör vi en tårta. Eller än så länge är det bara en rosa sockerkaka som står i ugnen.

Ny karsten

En lite förbättrad...


Karsten!!!

Hahahaha! Alma är här nu och vi har gjort en film, en parodi på Karsten...





roligt

Alma ska sova här idag. Fridolf är hr nu, och sover djupt.Ska snart gå till mamma igen och hämta mitt smink och presenterna till pappa.




mormor har köpt till mig

Igår fick jag två tröjor som mormor hade köpt till mig, de fanns på önskelistan :)

 

Tyvärr var den vita i fel storlek, så hon ska byta den idag


har varit ute med Fritte

Vi träffade Rexy, en jättesöt shäfer, collie-blandning. Tror nästan de är lite kära :) Först leker de sedan pussas de ett tag, så sött!






Rexy




Frånigår hos mormor

fritte och scooby


Miranda, Oliver, Laura




Hahaha, jag hittade ett förstorings-glas som jag lekte med.


orkar inte

Mamma ringde imorse och var arg på mig för att Igår hade jag inte spärrat av ordeltligt till vardagsrummet och han hade kommit in och vält en blomkruka. Tilde är arg på mig för att jag skulle hjälpa henne med en pärlplatta. Pappa är sur på mig för att jag gjorde Tilde sur. Alla är sura på mig!!! Orkar inte. Mamma jobbar och lämnade Fridolf hemma, så snart ska jag gå över dit och gå ut med honom. Är nog där ett tag, eftersom jag inte orkar vara någonstans där alla är arga.


dagens sista

Nu ska jag sova. Eller så kollar jag på roast på berns, om det fortfarande går på tv. Är ganska trött och har inte bestämt mig om jag ska gå upp tidigt och fixa frukost på sängen till pappa. Han fyller ju ändå år och det känns inte alls bra att inte göra det.

ojojojoj

Läste ett inlägg jag skrev igår där det står "jag vill inte dör om tre år egentligen tror jag inte på det, men ändå" Jag menade förstås 2012 på hösten sägs det att det kommer en komet. Läskigt! Men jag är en sådan person som tror på allt som sägs...

älskar den här bilden

     


Vi har precis gjort tårta

Pappa fyller ju år imorgon.


hahaahaha

Inte nog med att vi blev inlåsta, det kom in en fågel också


inlåsta!!!

Fy fan asså!!!! Jag och Laura skulle precis åka till mormor men vi får absolut inte uipp ytterdörren!!!!! Jävla piss!!! Mamma har antagligen låst överlåset när hon gick hemifrån imorse och nu får vi inte upp det hur mycket vi än försöker! FAN!


laura sover här

Laurasover här. Nu springer hon till mitt rum för att hämta skolkatalogen. Buhu! Vill inte dö om 3år!!! Egentligen tror jag inte på det men iaf...

så här kan Fridolf se ut när han är stor


från våran bok. Har bara redigerat tre av benen

Måste säga: I somras så traffade jag en kille som sa "oj, jag visste inte att dem brukade ha ett vitt ben" jag tänkte "men vadå, det kna väl vara speciellt för honom" men jag har märkt att det inte är så nästan alla border collies har det (det är det benet jag inte redigerat)


haha, älskar den här bilden, han är ju så pluttliten!!!

dinos


växter (tyckte bara det såg häftigt ut)



detta är ingen t-rex



detta är!



och här är en unge



var faktiskt ganska häftigt, men jag trodde de skulle vara större... Å andra sidan satt vi så högt upp det gick!

dinosaurier

Haha, snart ska vi gå och kolla på dinosaurierna. Ska bli spännande.




tid

Sitter och kollar på Little miss sunshine.

GLÖM INTE ATT STÄLLA TILLBAKA KLOCKAN EN TIMME!


vill ha, vill ha!

Det är en massa saker jag vill ha! Men ska börja med att berätta om min dag.

Jag, mamma och Tilde åkte till Liljeholmen torget för att möta mormor och gå i affärer. Vi hann bara kolla i 4 affärer innan Tilde ville hem så mormor åkte hem och jag, mamma och Tilde handlade mat. Jag ringde Alma så hon skulle komma. Men hon var ju inte beredd påå att åka dit så det tog ett tag innan hon var klar och kom. Undertiden jag väntade på henne var jag inne på gina tricot och hittade massa saker. När man tittar ordentligt så hittar man verkligen mycket. Sen gick jag och mötte Alma vid tunnelbanan och vi gick in på gina tricot och testade massa kläder. Sen gick vi i några andra affärer och sen åkte vi till ringen. Där köpte jag present till pappa och till Alma, haha! Hon ville ha en Karl Fazer choklad med marianne bitar i så då fick hon det! Jag köpte även en tröja till mig själv på H&M. Mormor är så gullig. När vi fortfarande var kvar i liljeholmen så ringde hon och sa "lägg undan de där tröjorna du gillade, Tilde fick ju saker och jag kom på att det var orättvist. Jag hämtar dem imorgon" Men.. Man fick inte lägga undan. Hon ska åka dit imorgon och köpa dem, hon är så snäll! Jag älskar min mormor. När jag och Alma var klara i ringen så åkte jag hem. Har varit ute från 10.45 till 17.30, så jävla trött!!! Nu ska jag vila lite och sedan göra en mini pizza till mig själv.

TREVLIG KVÄLL!♥
Önskelista:


MQ , vill ha svarta men på den bilden ser man inte mönstret.


H&M


Gina tricot


Gina tricot, ,så himla fin


Gina tricot


Face,  I mörkrosa. Skitfin


Face,  rouge


Face, rouge borste, så mjuk!



köpte:


H&M, sitter skitfint på!


nya, tappade ju bort de andra


läppglans från The body shop


som sagt..

Så ska vi till liljeholmen idag, mormor möter oss där. Jag har ätit tomtegröt, risgrynsgröt. Nu ska jag ta och duscha och klä på mig.


lov!

Det är lov nu! Imorgo´n ska jag äta gröt till frukost, älskar det! Vi ska även åka till det nya köpcentret i liljeholmen och möta mormor. Ska köpa present till pappa som fyller år på tisdag.Nu måste jag sova. Är heöt slut, imorgon kan jag vara uppe längre, då har jag sovit ut ordentligt. Hörs imorgon ;)

Idol

Sitter och kollar på idol ,chattar lite. Natta ska byta till eriksdals, haha alla byter dit nu. Tilde gråter för att hon gör en present till pappa som tydligen blev lite fel. Nu ska jag byta helixen!!! Iiih, det har gått 6 veckor nu så det är okej! kul!

Bio

Idag har vi kollat på bio. Jag, Alma och 4 andra kollade på sommaren med Göran. Den var ganska bra. Mamma och Tilde kommer nog snart hem, vet inte vad jag ska göra ikväll. Bara vara med mamma och Tilde och kolla på idol tror jag...


bilder

Nu är jag hemma.





haha, bara suddiga nilder men vi rör ju på oss



så söt! han var ju bara en liten plutt.


haha, vi klättrade upp på värsta största  berget!!! Eller rättare sagt stenhögen.

gym

Jag hann inte skriva någonting, igårkväll. Var barnvakt till Tilde och fick den där utmaningen  som tog sin tid! Imorse hann jag inte heller trodde jag började nio men igår när vi var indelade i grupper så sa tydligen vår lärare att vi började tio... Jag och Laura ska dra till gymmet om jag får tag i pappa så att jag kan hämta kortet. Ska i så fall innte gllömma mobilen hemma. Så att jag kan ta bilder. hörs ;)


utmanad!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Isabelle
2. Ett ord på fyra bokstäver: Idag
3. Flicknamn:  Ida
4. Pojknamn: Ivan
5. Yrke: Injenjör
6. Färg: Is-blå
7. Klädesplagg: Inneskor
8. Mat: Isbergs-sallad
9. Sak i badrummet: imma
10. Plats/stad: Irland
11. En orsak att vara sen: 
12. Något man skriker: Iväg!
13. Film: Ice age
14. Något man dricker: iskallt vatten
15. Band:
16. Djur: Igelkott
17. Gatunamn:
18. Bil: 
19. Sång: I know you want me

Jag utmanar:
Melina
Karoline
Astrid
melina och hanna (hanna svarar)

solat

Solade igen, på ett nytt ställe där det var mycket billigare. Det var helt nytt. Även om det var pyttelitet och massa kö så tror jag att dte blev bättre resultat än tidigare.



Det var såsåsåsååå tråkigt i skolan idag. Vi kollade på film och sen skulle vi gå en tipsrunda. Jag och Alma blev sena men egentligen inte..: Vi sprang upp till henne för att hon skulle byta skor och hämta sitt busskort. Vi sa till innan att vi kanske skulle bli sena. Men de sa att det var o.k eftersom de ändå skulle dela ut lappar till alla och skicka iväg dem parvis, och att det skuklle ta ett tag. Vi trodde såklart att vi skuille vara jättesenaa när vi kom tillbaka, men det var två grupper kvar.

När tipsrundan var slut, var vi otroligt trötta! Över hela jävla årstabron och runt i skogen till eiksdalsbadet!!! Var verkligen helt slut. Men vi fick hoppa över sista frågan, för då var vi vid eriksdalsbadet och kunde gå upp för backen så vi skulle komma till ringen, när vi ändå skulle dit. Annars hade vi varit tvugna att gå tillbaka till skolan. Vi fick iaf gå direkt till ringen. Alma köpte en mascara och jag har hittat massa saker spom jag önskar mig.

I slutet av veckan ska jag lägga in min önskelista i bilder :).. Om jag minns det..



gjorde den på slöjden, blev inte riktigt nöjd... Fick G :(

svart

FÖRE



EFTER


inköp!

Var en bra dag idag. Först fick vi göra pizza och sen badade vi på eriksdalsbadet i nästan två timmar. Efter det gick jag och Alma för att möta hennes syster Edith i ringen, de skulle köpa en present till sin mamma. Jag och Alma stannnade kvar och fikade på muffins fabriken. Sedan köpte jag:

-Svart hårtoning
-Concealer i tre färger från viva la diva
-Concealerborste


-Té


vill ha:


så jälva söt!


God morgon

Ska gå om ett tag. Skönt att börja sent! Vet inte vad jag ska skriva... Det har ju lixom inte hänt så mycket idag. Måste skynda nu, hörs ;)


nattinatti

Ska börja med att säga: mamma hade två överdelar hos sig så hon kommer förbi med dem imorgon bitti. Jag och pappa har förresten börjat se på en film, G.S.I. Den är bra, men nu kommer det dröja innan jag får se fortsättningen eftersom vi flyttar till mamma imorgon. Nu ligger jag här imin säng igen. Imorgon (och förresten resten av veckan också) är det sovmorgon. Hörs imorgon!


panik!!!

Vi ska bada imorgon med skolan och jag var och hämtade bikini-underdel hos mamma, jag var helt säker på att jag hade en överdel här. Det fanns iaf inte någon hos mamma. Men jag hittar inte någon!!!!!! PANIK!


bilder

Nu är vi hemma, det var bara Tilde som köpte saker. Jag kollade i massa affärer och jag har märkt att jag bara gillar konstiga kläder. Nu ska jag ladda upp lite bilder och kolla på film.

grillningen:




Igår kväll:


tilde tyckte att Pelle hade en väldigt rolig säng
(Det finns bara bilder där jag ser konstig ut)

Köpte:


glömde säga det. En mörkrosa också.

skärholmen

Hm... Vi åker till skärholmen varje helg. Vi ska dit nu med. Igår blev jag helt fascinerad av Philippas smink. Hon hade en såndär söt liten puff att ha det i och massa fint smink från face och så :) Men nu ska vi åka. Kanske tar en promenad efteråt antingen på dhurgården eller här hemma och i så fall går vi till stallet. Har verkligen börjat älska hästar! Jag och mamma kanske ska rida i vinter, om vi ionte gör det gör jag det nog med Alma.
 pussar // Issa


trött

Är så himla trött. Ligger i sängen och ska snart sova. Det är inget bra att se på tv, men jag har den alltid på när jag ska sova, kan inte somna utan den om det inte finns någon annan i rummet ... Vi åt ju hos Pelle och Philippa, potatisgratäng och kött (qourn biff till mig). Vi dansade dansmatta. Och en jättakul sak är att dem inte har någon tv i vardagsrummet utan en projektor som är tv, dessutom kan man koppla datan till den, så vi ställde oss framför den så fick en rita i paint. Jag ska lägga upp bilder, men är alldeles för trött nu. Ska knaske läsa bloggar eller någonting. Måste ändra bloggen, iaf header!!! Den är hemsk.


grillat

Nu är vi hemma från grillningen. Det var faktiskt gott med korv i bröd (sojakorv, såklart), det var så längesen jag åt det att jag hade glömt smaken... Det fanns en tipsrunda som jag, Tilde och Laura gick. Vet inte hur många rätt vi fick för att just när dem ropade upp så jagade Tilde och Ebba oss med lerbollar. Om en timme eller två ska vi väl åka till Pelle och Philippa. Märker att vi har blivit väldigt... "tajta" som vänner, familjerna alltså. Vi träffades jättemycket när vi var små men sedan tog vi en paus eller någonting, nu träffas vi varje pappa-helg.


här är vi när vi var små

Gymmet

Nu har jag ch Laura kommit hem från gymmet. Laura är hos sig men hon ska följa med på grillningen sen. Ikväll ska jag, Tilde och pappa äta hos Pelle och Philippa, roligt! Tillbaka till gymmet: Vi var där ganska länge innan vi hittade musik-anläggningen :) Alldelels ensamma var vi där inne. Hade ingen kamera och mobilen glömde jag hemma och Lauras mobil har ingen kamera... Efter en timme kom det ett gäng som dansade i ett annat rum. Det var lite krångligt att komma in. Det ligger på pappas jobb så vi fick låna hans kort och så fick vi koden, varför ha både kort och kod? Först så gick det inte att slå koden men det fanns många ingångar.

 
Skolkläderna, kommer såklart stå erisdalsskolan på, Byxor eller tröja?

a few minutes later

Med Laura kan jag vara mig själv



pussar//Issa & Laura


utklädda

Laura knaske sover här. Hon, jag och Tilde har klädd ut oss. Imorgon ska vi till gymmet :D Och... Tildes grillnig med skolan.

 


fredag

Tycker att det är så skönt att det är fredag idag! Men jag hade glömt att vi skulle disikera på NOn. Självklart var jag inte med men när vi (jag och den andra tjejen osm inte ville vara med) skulle knacka på och säga att vi läst alla sidor så öppnade Diana med blodiga handskar i handen, blä!!! Nu ska jga kolla vad det kostar att köpa skolkläder, Typ tröja och byxor som det står eriksdalsskolan på. Nästa vecka är det tema vecka och det kommer vara så skönt! Vi ska på bio, bada och köra laserdome!

nervös

Börjar ju somsagt mycket tidigare idag. Är väldigt nervös inför uppsatsen. Det är såhär: Man får tre alternativ och ska välja ett av dem att skriva en uppsats på engelska. Tänk om jag inte kommer på någonting att skriva och när timmen är slut lämnar jag in en text som är en halv sida. Jaja ska väl gå om en halvtimme eller så, bör nog vara där lite tidigare med tanke på att vi ska vara i vårt spanska klassrum och vår lärare sa "det kommer nog lite för många så det är först till kvarn som gäller. Annars får ni hitta ett klassrum själva" typ! Sitter ch kollar på the voice nu och ska snart gå.

fotbollsträning

Jag och pappa var tränare på Tildes fotboll idag. Det är föräldrar som är tränare jämt men han som brukar vara skulle göra någonting annat. Det var ganska roligt, de är så små och spelar ändå för fullt. Men... Jag råkade skjuta bollen i en liten tjejs huvud... Fick lite dåligt samvete, men den träffade i alla fall inte på näsan. Imorgon har vi ingen sovmorgon :( Vi som brukar börja 9.40 börjar 8.20 imorgon pga den dumma engelska uppsatsen! Nu sitter vi och kollar på singing bee och mammas pojkar. Nehe... Nu bytte pappa till motorcyklar, jag får väl gå in och sätta mig i mitt rum eller i sovrummet.

BYEBYE!

dagen

Måste skynda mig att skriva eftersom när jag går in på blogg.se så slutar internet att fungera. Iallafall på dem bärbara datorerna. Idag var det matte omprov och jag tror att det gick ganska bra... Efter skolan väntade Alma på mig och jag följde henne och Michaela till Åhléns. Jag ska få 500:-av mamma någon dag, bara för att jag hämtar Tilde och hjälper till med Fridolf vissa dagar. Vet inte om jag ska kpa någonting eller spara till jag får måndspengen av pappa så att jag har 800:-. Då kanske jag kan köpa någonting större, vet inte vad jag vill ha men det finns alltid någonting. Annars var det ingenting annat än att det var brandalarm idag på NOn, alla andra förutom vår grupp hade blivit varnade så att dem kunde hämta sina jackor och slapp frysa ihjäl.

matte

Hej! Jag pluggade matte och pappa hjälpte mig förstå. Men när jag inte kan ett tal och försöker om och om igen så får jag värsta utbrottet och blir bara så arg! För jag vill kunna, men ibland går det inte. När jag lungnat ner mig så hade pappa skrivit av frågorna på provet men med annorlunda siffror och jag hade bara ett fel av tolv!!! Imorgon är det inte bara matte utan även en svenska redovisning inför ela klassen. Men det ska nog gå bra eftersom jag är väl förberädd. Vi ska prata om vegetarianer och veganer, därför att jag är vegetarian och Astrid, som jag jobbar med, är vegan.


Sälen 2008.

JAG LÄNGTAR TILL IDRE!

yoga?

Kan ni fatta att det faktist snöade våde idag och igår? Det känns som att det inte ens blivit höst ordentligt och så snöar det! Imorse hade vi fortsättningen av spanska provet, friskrivning om Mexiko.

Jag har träningsvärk från igår, det gör ont när jag skrattar... Vilket jag gör ganska ofta. Hm... Jag skulle vilja gå på någon sport. Kanske yoga eller bara vanligt gym. Men jag vet inte om jag skulle hinna göra någonting sånt, det är mycket med skolan just nu.

försov mig!

Imorse försov jag mig som in i helvete! 70 minuter!! Vaknade 7.40 och jag ska gå hemifrån 7.30, dessutom missade jag pendeltåget! Blev så jävla förbannad. Kom iallafall bara 5 minuter sent till idrotten dår halva klassen (bl.a jag) skulle vara i gymmet, har redan träningsvärk... Vi hade även engelska redovisning idag, vi som ville vara i en liten grupp.Det gick bra, det vet jag för Katja (lärare) sa "exelent girls ,very good". Vi hade håltimme idag på bilden och jag är lite stressad för att vi har missat nästan två hela lektioner pga nutids orienteringen och att hon är sjuk idag.En bra sak med skolan är att matteprovet som skulle vara imorgon är flyttat till torsdag.. Nu är jag ensam hemma hos pappa och kollar på Top model.

plugga

Vi har jättemycket läxor men just nu är det matte som gäller. Pappa ska hjälpa mig plugga snart men nu är han och handlar. Var en helt okej dag i skolan idag.


film

Sitter och tittar på Hannah Montana med Tilde


vaken tidigt

Vaknade tjugo i åtta idag, Friodolf väckte mig och sedan gick mamma upp och då gick jag också upp. Jag gick ut med Fridolf han är så duktig att vara lös nu. även om de kommer hundar eller barn. Efter en timme gick jag till affären och köpte croissanter. Sedan gick jag ut med Fridolf igen. Någonting annat har vi inte gjort idag och jag vet inte om vi kommer göra någonting annat.

skogen

Hej, Alma har precis åkt hem nu och jag har varit och handlat. Vi har varit ute i skogen med Fridolf, såå roligt för han kan ju vara lös och så springer han genom hela skogen för att han tycker att det är så härligt. Vi har gått ner till vattnet där han badade lite och sedan upp i skogen igen och till en fotbollsplan där han sprang omkring därifrån kom vi till Årstaskolan där jag gick förut. Sedan gick vi i skogen och hittade ett jättefint ställe! Tog en massa bilder där.












bilder från Årstaskolan





rörigt

Det är jätterörigt i mitt rum nu. Alma är här och det är godis och pizza i sängen, nice! Somnade vid halv två eller något och Alma filmade mig på natten, jag gjorde konstiga saker som att peta mig i örat... Pappa och Robban kom med TVn igår och vi fick skolkatalogen och vårat klassfoto var helt konstigt. Fridolf spydde igår men det var inte så konstigt eftersom all mat var hel och pizza bitarna också, han tuggar alltså inte maten! Nu ska jag gå och kolla vad Alma och Tilde gör.

god morgon

Jag skrev ingenting igår, gick omkring och tänkte att jag skulle skriva men så blev det inte. Idag börjar jag sent med slöjd. Jag virkar ett mumintroll i korall rosa, eller lite mer åt det oranga hållet. Sitter just nu och kollar på Vakna med the voice. Det är spanska prov idag men det kommer nog gå bra. Alma ska sova här i natt och om vi hinner ska jag och pappa hämta TVn hos mormor.


tv

Mamma var ute med Fridolf och träffade en husse som sa att "spöket" är att Fridolf är i en period där han inbillar sig massa saker. Nu sitter jag och mamma och tittar på "oskyldigt dömd", tycker att det är väldigt spännande. Tilde är hos mormor. Jag tycker att det är så skönt att hon är där ibland. På fredag ska Alma sova här, kommer bli jätteroligt för det var så längesen hon sov hos mig. Ska fråga pappa om vi kan hämta en TV från mormor som jag ska ha här hos mamma. Nu har jag enn TV som är pyttenytt liten.

Spöke?

Jag är ensam hemma med Fridolf, satt i köket och då hände det IGEN! Jag är nästan säker på att det spökar, vad skulle det annars vara? Men i och för sig så tror jag ganska mycket på sånt... Om jag inte gjorde det skulle jag nog tro att det var någonting helt annat.


läskigt?

soprov

Hade soprov idag och det kändes som att det gick bra... Skrev ganska mycket på mvg frågan typ två sidor. Tror inte jag får mvg men hoppas i alla fall på vg! Nu är jag hemma hos mamma och Fridolf sover. Skriver mer sen när jag har någonting att skriva. Ciao!

idag och igår

Jag vet att det inte är bra men... Solade solarium igår igen! Jag och Alma gick efter skolan, och när det var klart så gick vi till en park som var jättemysig, Tog massa bilder och la oss i en stor gunga och pratade lite. Idag var jag irriterad inte på någonting speciellt mest trött och så... Vi fick tillbaka matte och no proven idag. Inte nöjd men det är ju lång tid kvar att lära så det blir nog bättre. Annars kommer jag inte på något att skriva. Ska hämta tilde från skolan och sedan måste jag plugga till provet som är imorgon.





skolan

Hej hej, är i datasalen och letar fakta om vegetarianer haha!

hemma

Äntligen är jag hemma. Det är så otroligt kallt ute, och jag har inte någon jacka. Blir kanske tvungen att ta mammas everest jacka imorgon. Vi åkte till Skärholmen, tittade lite i affärer och jag och Tilde delade på en glass, peccanöt kola och päron. Tilde fick två par byxor och jag kollade på massor av saker men var inte på humör för att köpa något. Det har aldrig hänt mig tidigare :O. Sen skjussade pappa in mig till skanstull där jag mötte Alma. Var plågsamt att gå ur bilen, det som var så varmt och mysigt där inne medan det blåste och regnade utanför. Jag och Alma gick ner och tog tunnelbanan till medis och gick till Millers där hon köpte en brun munkjacka som är jättefin. Vi var där inne ganska länge, testade alla färger. Ca 11 stycken. Jag började gråta där inne men det låter dumt om jag skriver varför så därför tänker jag inte göra det. Men Alma tröstade mig ♥. Vi sa hejdå vi tunnelbanan då vi skulle åt olika håll. Hon skulle till sin dans och jag skulle till gullmarsplan för att byta buss.



skhlm

Vi ska åka till Skärholmen och shoppa lite. Jag, pappa och Tilde... Men jag vet inte om jag vill åka med Alma till Medborgar platsen hon ska köpa en tröja. Kanske åker dit istället.

Bilder

Jag vet att jag är jättedålig på att ha bilder med i inläggen. Men ska försöka bättre. Börjar såhär...


en sträng gick av på min gitarr när vi skulle stämma den.


min snygga melongubbe


alma gjorde rosett av mitt hår i skolan för några dagar sedan

Vi har fler bilder på kameran. Kanske laddar upp dem ikväll...

nyvaken

Är väldigt nyvaken, vaknade för fem miuter sedan men jag hade datan på golvet brevid sängen, så jag var tvungen att ta uppden. Kollar på nyhetsmorgon, det är om det nya programmet "inlåst" tycker att det är ett jättebra program. Kom precis på att jag vaknade inatt med en hostattack och varje gång jag andades in så kittlades det  halsen...

om inatt

Det var ganska kul inatt. Jag och Philippa höll ihop som vanligt och Carl, 15 och Oscar, 13 lekte med Tilde, 6 och Liva , 7... Och våra pappor undrade varför vi inte ville vara med killarna? Jag och Philippa gjorde fruktsallad och målade melonen till en gubbe. Senare på natten kom Eddy också. Alla satt i vardagsrummet oh spelade guitar hero medan jag och Philippa var i köket eller i mitt rum och pratade. Vid elva gick Janne och Liva hem, vid tolv gick Carl, Oscar, Jock och Eddy hem. Tills klockan ett satt jag, pappa, Pelle och Philippa i vardagsrummet och pratade och hade trevligt. Jag längtar så mycket till Idre! Då kommer det vara så varje kväll, kommer vara jättemysigt. Oj, nu vaknade Tilde som ligger på en madrass brevid mig på golvet. Hon har nog redan somnat om tror jag... Nu ska jag kanske kolla några bloggar och facebook. Hörs senare idag (imorgon)

gäster

Nu ska gästerna komma. Är hos pappa och har precis gjort mig i ordning. Jag var med Alma, vi åkte till fridhemsplan för att köpa billigt godis på Ö&B. Igårkväll var jag med Laura, Torsten och Pablo vi gick ut med Fridolf och sedan var vi inne och pratade och så :) Jag sov där och på morgonen bakade vi och gjorde blåa smoothies med jordgubbssmak. Nu kommer nog Philippa och Pelle snart. Carl, Oscar och Jocke och Janne och Liva ska också komma. Nu ska jag äta lite godis, från candy company.

Solat

Vi hade ingen SO idag, men vi skulle ju ha spanska efter det... Vi gick till spanska läraren för att fråga om vi fick skippa den men... Innan vi hann fram så ringde Louisa och sa att hon redan hade frågat och det gick bra! Så kvart över ett gick jag och Alma ifrån skolan ner mot solariet (solariumet..?). Men det var ju automat (obemannat) och jag hade en hundralapp, var tvungen att växla. Det låg ett bemannat solarium över gatan så vi tänkte växla där, det fick vi inte så vi gick till ett annat ställe och där gick det inte heller. Tillsist fick vi växla på ett fik. Så gick vi tillbaka till solariet och stoppade pengar i maskinen. skyndade oss in i ett rum med solaruim i, det stod på en skylt att från att man lagd i pengarna i automaten skulle det ta 1.30 sek innan det sattes på. Så det var bråttom! Sedan låg man där och väntade... Det gick riktigt snabbt! Vi gick över till den andra affären efteråt och köpte godis och cola. Satte oss på ett berg och pratade om saker :) Det har med andra ord varit en VÄLDIGT bra fredag. Nu ska jag gå över till Laura. Ska äta och sova där. Det var verkligen sjukt längesen!


god morgon

Tjena, tjena! Sitter och kollar på The voice och äter müsli. Idag kommer det bli roligt. Jag börja om en timme, efter skolan idag ska jag och Alma sola solarium, hihi va roligt. Kanske ska äta och sova hos Laura idag också. Måste verkligen göa om bloggen. Har pratat om det men gör det aldrig. Kanske nu...

ensam

Hejsan

Sitter hos mamma. Vi gjorde hudkräm på no lektionen idag. Det var roligt och ganska enkelt också. Haha, jag glömde en kaka i ugnen förut, när jag öppnade gick brandlarmet och det var rök i hela lägenheten... Tilde och mamma är på Tildes fotboll nu, så jag är ensam med Fridolf. Han sover och jag kollar på nyheter. Matteprov idag också, det gick väl...Hmm... Sådär :s Nu ska jag försöka göra om bloggen lite :)

RSS 2.0