hemma

Är hemma idag, har såå ont i halsen. Kunde inte sova inatt, vaknade och trodde att mamma  stod i duschen för att jag hörde en kran spola men när jag gick upp låg mamma och sov. Jag kollade på klockan när jag skulle lägga mig igen och hon var bara fyra. Ska med upp till apoteket när mamma lämnar Tilde i skolan.

färgat håret

Nu har jag färgat håret,  mörkbrunt. Jag färgade helt sjäv! Coolt va? Och bra blev det.

bilder











före


efter


har inte färgat än. Ska kanske ikväll.

bushund!

Tilde skulle på skansen med mormor idag så jag och mamma gick på stan, köpte massa saker. Almanacka, mapp med fack i och klistermärken att dekorera den med. Köpte även en en tröja på vero moda och en på  gina tricot. När vi k9om hem gick vi en promenad i skogen och jag skulle springa och gömma mig för Fridolf och sen ropade mamma "nu kommer han" så jatg skulle  hitta ett träd att stå bakom och då ramlade jag och slog i knäna, kände mig som ett litet barn när mamma kom och kramade mig och frågade "bröt du foten?" Som tur är gjorde jag inte det, vi gick vidare till ett ställe och pockade plommon, äpplen och päron. Fridolf är ett monster idag, han bet sönder dammsugarsladden, åt av vårat godis och kissade i soffan. Nu ska jag göra avlusningen för andra gången, man ska ju göra det två gånger. Imorgon ska jag färga håret.

Spöke?

Igår morse när mamma gick upp till skolan för att lämna Tilde var jag och Fridolf ensamma hemma. Plötsligt började han skälla och tittade rakt ut i luften, efter ett tag går han förbi stället och tittar uppåt som att det står någon där. Jag är ganska vidskeplig, så självklart trodde jag att vi hade spökbesök, vasd tror ni? Varför skulle han annars skälla mot ingenting?


Idag är det fredag, skönt! Vi slutade tjugo i fyra idag, seeegt... Men vi började tjugo i tio. Jag och Alma käkade pizza idag, mumsigt! Efter skolan åkte vi till djuraffären jag köpte hö, kaningodis och tuggring, alltså ett runt tuggben till Fridolf.

puss och kram ♥

facebook

Skapade facebook för några dagar sen. Ledsen att jag inte skrivit de senaste dagarna, har helt enkelt inte hunnit. Vi har redan engelska och SO.Fridolf är helt galen och skäller för att mamma äter  päron. Nu ska jag gå ut med Fridolf och sen ska jag duscha.


löss

Blä! Vi har löss. Igår var jag, Laura och Erica på stan. Jag köpte en hårfärg och en tröja, När jag kom hem sa pappa att Tilde hade löss så vi åkte till mormor. Hon fyllde år i förrigår. När vi kom hem skulle vi luskamma mig men först borstade jag ut det med borste. Och i borsten kröp en lus, äckligt. En till föll ner i badkaret när vi kammade, men sen kröp den upp igen för att mitt hår hängde ner till botten. Men vi kammade ut den igen och nu har jag duschat och fått bort lusmedlet, ska snart kamma ut de döda lössen. Bläää! Chattar med Alma och hon sa att hon kanske har svininfluensan, då kommer jag också få det ju, men den är jag inte så rädd för längre... Det värsta är att man smittar så lätt. Då blir alla os är i närheten av någon sjuk smittad.

käkat på McDonalds

Med Laura, pappa och Tilde. Jag var hemma hos Laura och vi spådde i kort och sånt.


Laura!

Yes, nu ska vi ut och cykla, det var en evighet sen vi träffades

ofarligt

Det var ingen fara alls att gå till skolan idag, egentligen trodde jag nog inte det... Men jag var beredd på att alla skulle se totald annorlunda ut, men allt är sig precis likt. Vilken lättnad!

gör bort mig

Blä! Jag gör bort mig hela tiden, säger massa saker utan att tänka mig för innan. Blir så förbannad på att jag inte kan hålla käften ibland. Det kanske beror på att det har varit sommarlov och jag inte har tänkt speciellt mycket, iallafall inte på skolsaker. Jag är som en påse mjöl... Hm, ja! Ni fattar jag bara skriver massa saker som är jättekonstiga. Skola imogon, help me!


Hola

Hola bloggen!

Har varit med Alma hela dagen, vi fikade inne i stan och sedan kollade vi lite i affärer, Alma köpte en kofta på H&M. Fin, fin. Kom alldeles nyss hem. Nu har jag verkligen ånges inför imorgon, SKOLA! Nu ska jag nog prata lite med Pappa och Tilde som också nyss kom hem. BYE♥

stan

Nu ska vi in till stan, vi har passat Fridolf sen klockan 9. Nu ska vi rasta honom innan vi går.

alma sover här

I mitt nya rum hos pappa, vi sitter och kollar på "Tomas Järvheden - seriöst roligt" och det är det! Skitkul! Vi har gjort oss i ordning och nu ska vi fixa min blogg, Alma har bilder på sin kamera.





bilder på nytt rum!


nervös

Jag är jättenervös inför skolan, Vet inte hur alla är och så ska man få betyg... Igår köpte mamma "visibly clear" i tre olika produkter till mig. Annars använder jag bara hennes grejer. Idag ska jag gå till pappa och plocka i ordning mitt rum, jaja! Jag vet att jag är seg som inte har fixat det ännu.

globen

Vi ska snart åka till globen, jag väntar på mamma som är ute med Fridolf och Tilde som är hemma hos en kompis. Vi ska köpa lite djursaker och kolla om det finns ansiktsprodukter till mig på apoteket

Yippie!

Nu är jag glad GLAD GLAD! Har shoppat tre tröjor och en väska. kände mig verkligen tvungen att köpa en väska, annars hade jag fått gå med en grå tyg väska med monster på som jag antagligen har fått när jag handlat någonstans. Är jätteglad!



                               
bikbok                                                               gina tricot


Belle

bråk!

Det var världens bråk här igår, mamma och Tilde krigade, Tilde sa att hon inte ville ha kvar Fridolf och då sa mamma att vi skulle lämna tillbaks honom idag och hon var så arg så jag visste inte om  hon menade det eller inte. Så jag började gråta och ringde mormor, mitt i natten kom hon och så satt vi och pratade i köket och drack té till klockan tolv. Mormor har åkt hem nu och mamma, Tilde och Fridolf är ute på promenad, och vi ska behålla honom, det var bara mitt i all ilska som dem sa det. Idag ska jag och Alma gå på stan. Hoppas man hittar någonting, jag har ganska mycket pengar och har inte shoppat på väldigt länge. På onsdag börjar skolan igen, undrar hur det kommer bli... Åttan, betyg, hjälp! Ska snart gå hemifrån.

Kram//
Issa ♥

design

Känner för att göra om designen igen, men bara lite... Ändra bilden och bakgrundsfärgen. Har varit ute med Fridolf alldeles nyss, igår klipptes gräset på hela ängen. Så skönt för då kan jag springa och leka med Fridolf överallt, uten att gräset går upp till knäna och man blir dyblöt av antingen dagg eller om det har regnat. Mamma kommer hem sent idag, först jobbar hon och sen har hon planering, så hon kommer hem någon gång efter 21. Fridolf roar sig själv med en boll som han springer runt och jagar. Ska käka vårullar till lunch och går ner till pappa och äter middag, Tilde är hos mormor men pappa ska hämta henne sen. Nu ska jag börja designa!

kisses!

mankhöjd

Passar Fridolf idag, mamma jobbar. Vi har kollat några forum om mankhöjd på bordercollies, en tik var 48cm, jag tycker det låter väldigt litet med tanke på att Fridolf redan är 42cm. Ska göra lunch nu


marabou sommar

Med jordgubbar i, så god. Jag och Tilde var i affären och jag kunde inte låta bli att köpa en, vad jag förstår så finns den bara under sommaren.

pizza på ängen

Idag simmade jag 1500 m. Nu ska jag och pappa köpa pizza och sätta oss på ängen, Tilde är hos en kompis. Senare idag ska jag till mamma och imorgon åker vi till mormor, Fridolf med. Men egentligen är det bättre om han är hemma eftersom jag ändå följer med till mormor.

bada, sola, bada!

Vi har badat och badat och solat och badat ännu mer! Jag simmade 1100 m i måndags, 1400 i onsdags, 3600 igår och 1600. Ikväll var vi och fiskade, vi fick fyra fiskar, men kastade i alla igen.


lejonhona



Fridolf på dåligt morgonhumör



Fridolf



Tilde står på händer



pappa med metspöt










Vi har köpt rosa simglasögon också. Bye ♥

forts.

Kom av mig i förra inlägget när mamma kom hem, hon och pappa hade varit och handlat så jag och Tilde passade Fridolf. Eddy och mamma åt här ikväll. Eddy är kvar men mamma gick hem. Vi har kollat på bilder från igår på mediacentret och efter ett tag fick vi ingen bild, så pappa kollade på det och märkte att fläktarna inte var ikopplade. Efter ett tag när det var fixat så hörde vi att glasbänken är, stereo, dvd, mediacenter, x-box stod, började knaka och knäppa och sen så sprack den och då satte jag på min mobil på filmning och efter en minut så rasade den ihop. Annat från badet: Jag och Tilde stod i glasskön och det var en tjej bakom oss som pratade i telefon så jag vände mig och kollade och då var det Josefine Crafoord, från Vakna! Med the voice

eriksdals

Har varit på Erikdalsbadet, Simmade ganska mycket, först 600 meter och när jag skulle gå till filten träffade jag Michaela, från min klass. Eddy kommer på middag hos oss ikväll. hörs

parken zoo

Det var riktigt kul på zoo idag. Vi åkte hemifrån vid halv tio och då skulle vi till Eddy och Leah (pappas kompis och hans dotter, 7) Vi såg massa djur, bl. a lejon, vit tiger, vanlig tiger, apor, fåglar, krokodiler, ödlor, bältdjur, gnuer, och vi såg "mr. Burns" från simpsons, ska lägga in en bild sen. Har en bild därför att jag skulle ta en bild på honom bakifrån men just när jag tar bilden vänder han sig om och stirrar rakt på mig, lite pinsamt men det blev en bra bild.

 Tecknad. Imorgon kommer den riktiga.

Right now: Ligger i min säng och kollar på "Kate & Leopold"

film

Nu ska jag lägga mig och kolla på "Confession of a shopaholic", imorgon drar vi till Eskilstuna zoo med pappas kompis och hans dotter. Sitter i mitt nya rum, och ska sova här första natten, härligt! Idag var vi ute och åt på "Friday´s", jag käkade någonting jättegott som jag inte kommer ihåg vad det heter. Iallafall så ver det med kyckling och bacon, som jag fick med grönsaker istället. Skriver på nya datorn nu också, pappa bytte min gamla mot en bärbar, superbra!
var han verkligen så där liten?

good night! ♥

hemskt!

Jag och mamma var ute och gick, vi hade lämnat Fridolf ensam, så att han ska lära sig att det. Vi träffade några som också köpte sin hund vid samma tid som vi. En jättesöt hund som jag träffade för första gången idag, men mamma har träffat henne tidigare. Det värsta var när hon sa att det intre var amma hund, deras andra dog! Tyckte så synd om henne och hennes son. Den var vaccinerad mot valpsjuka och allt vad det nu är... Men den hade börjat kräkas och bajsat diaré med blod och blev jättesjuk. Det var så hemskt men nu har de en ny valp som är jättefin. Det kan ha varit någonting som var fel på deras andra valp från början, den var så lugn att inte förrens nu insåg hon hur jobbigt det är med valp. Hoppas ingenting händer med Fridolf.

RSS 2.0