magsjuka

hejsan, svejsan!
som ni ser på rubriken så har  jag fått magsjuka. Inte världens roligaste, och dessutom är jag sjuk på studiedagen. Jag spydde tre gånger igår, det är verkligen hemskt att spy. Nu kollar jag på tv och senare ska jag gå över till pappa och äta lunch.
puss

sjuk

Hej, hej!
nu sitter jag här och jag är sjuk, tilde har ju varit magsjuk och nu är pappa det också. Vi skulle ju egentligen ha varit hos pappa idag men nu är han ju sjuk. Jag har ont i magen och sådant där. Idag blir jag ju hemma så jag tänkte passa på att göra en ny header, sen ska jag nog bara ligga i soffan och kolla på tv.
kram!

söndag

Idag har varit en riktig slappdag, jag har inte gjort annat än att titta på tv och städat rummet och spelat spel med tilde, hon är en väldigt dålig förlorare. Precis som jag när jag var lika gammal. Mamma bakade dumle muffins och vi passade på att göra hallon på samma gång. Mamma ska precis börja med maten, det blir någon räk sak.
puss

stan och badminton

Jag var ju ensam på badmintonen idag, var med bea. Vi gick i samma klass i femman och sexan. Efter badmintonen åkte jag hem och åt lunch och duschade. Sen fixade jag mig och vi åkte till stan jag köpte två linnen på H&M och vita leggins också på H&M  och så köpte jag en present till mamma, hon är på kryssning nu och kommer hem ikväll. Mormor är här nu och sov här natten till idag. Vi skaa äta pizza ikväll, gott. Juste, några i klassen sa att min blogg heter it sucks bara för att två zz blir ts i pizza till exempel. Men min blogg heter inte det den heter issaks eller uttalas i alla fall så. nu skaa jag måla naglarna i en ny färg, byter varje vecka, ibland flera gånger, som nu, och så ska jag rensa buren till kaninen, den stackar'n har inte fått rensat på nästan två veckor.
♥ kisses ♥

090327

Idag var ju alma somsagt inte i skolan, jag var med amanda, karoline och astrid istället, Vi hade roligt. På NOn så labbade vi med någon sak som hette van de graaff generator, som gjorde att elektronerna försvann nästan alla... När en  tjej testade så reste sig hennes hår jättemycket, det gjorde det i och för sig på alla, men inte så mycket. nu måste jag springa till affären!
puss


kattungar

Jag och mormor har varit och tittat på kattungarna nu, dem var pyttesmå, fem dagar gamla. När jag kom hem så lagade mamma mat, lax, mumsigt. När jag skulle känna i ugnen om den var klar så brännde mig, så nu har jag ett brännsår på pekfingret också... Lite oursdag, fattas bara att tilde smittar ner sig med sin magsjuka.
Ha en trevlig kväll, pussar


tjockis-fanny



härligt väder



alma ser lite konstig ut men det är för att armen och resten av tröjan smälter ihop


kattunge,  inte den vi ska ha, detta är en hona

kattunge, fel färg men ändå gullig



kattpappa, jättefin



kattmamma, sköldpaddsmönstrad


  
hela kullen (alla fyra) och mamman

blåtira

Jag har fått världens blåtira under ögat, jag och michaela krockade och hennes huvud träffade mitt öga, jag gick till skolsyster och fick en kylpåse med gelé i. Vi hade halv städdag i skolan och slutade en och en halv timme tidigare, då hann jag ju åka till mormor innan hon och jag ska iväg och titta på kattungarna. vi ska gå om cirka tjugo minuter. Alma har åkt till fjällen så jag blir ensam imorgon och på badmintonen, men jag kan ju såklart vara med andra i klassen och dessutom så går en i min klass på badmintonen, henne kan jag nog vara med. 
PUSS ♥

kom sommar!

Idag hade jag matteprov, det gick nog jättebra, det kändes så i alla fall. Jag ska hämta tilde om en timme eller nåt, jag tror jag ska vara ute med henne nu när dte är så fint väder. Vi kanske köper glass också, det skulle varta mysigt. Har riktiga sommar kännslor nu, jag vet  inte hur det är för er men för mig känns det i magen, jag pirrar och vill verkligen att det ska bli sommar NU NU NU! Blir bara så besviken när jag vaknar och det har snöat igen.
Puss! ♥

tisdag

Idag är ju den här sköna dagen, inga jobbiga lektioner. Nu är jag hos mormor. Hon har tingat en katt, de är nyfödda i söndags. Jätteroligt att höra, men hon kommer inte ta någon om det inte är en hane. Jag har varit ute med scooby för ett tag sedan och så har jag gosat massor med miranda. ha det så bra, puss


scooby



våran fina bil, som vi gjorde på NOn



fint linne/tröja jag hittade på h&m



från i lördags när jag och philippa (jag har nog stavat fel i de andra inläggen) skar annanas



miranda

måndag

Jag och alma var i ringen efter skolan idag och sedan åkte vi till medis där alma skulle köpa marsvins grejer. Jag såg en jättefin tröja, eller linne eller vad man ska kalla den. Man skulle kunna ha den på skolavlsutningen, har ju inte hittat någonting dit ännu... Men den här skulle passa bra, Ja, ja alma! jag vet precis vad du tänker: "haha, bara för att jag hade en sådan förra året" Men det var ju inte en exakt likadan. Sen åkte jag hem och packade hos pappa, hade faktiskt det mesta här redan men lite packade jag. Imorgon ska jag åka till mormor, och kanske på fredag, för på lördagen ska mamma på en dagskryssning och hur kul är det att sitta ensam hela lördagen. Jag kanske åker till mormor eller så sover jag hos pappa eller en kompis.

pussar och kramar! ♥

stallpromenad

När tilde och pappa kommit hem från simskolan så gick vi på en promenad, tilde cyklade. Vi gick bort till enskede stallet där det var hopptävling som vi tittade på, en häst pruttade skithögt, men det ´var bara vi som tyckte det var roligt... Sedan gick vi in i stallet, där var det tomt och hästarna skulle äta och sova. Jag är ingen hästmänniska precis, men jag tycker faktiskt att hästar är ganska hhärliga ibland. Tilde älskar ju hästar så hon kommer nog börja rida om något år eller så.

kramar

09 03 22

gick upp för cirka en timme sedan, skönt att sova ut för en gångs skull. Vi hade jätteroligt igår, jag var nästan bara med Filipha. De andra lekte med små barnen, som hoppade på dem. Papporna satt i köket nästan hela kvällen. Tycker att det är så roligt att jag och Filipha fortfarande kan ha så kul tillsammans, vi var nämligen bästa vänner när vi ar små :)
Puss

handlat

Nu har vi varit och handalt och jag har städat mitt rum :) Skönt att ha det städat. Som jag sa har vi varit och handlat ute vid kungens kurva och efter det så hämtade vi mamma och mormor som varit på ikea. Nu sitter jag i mitt rum och har gjort fem stycken flätor i mitt hår för att det ska vara lockigt till ikväll. Har inga bilder att lägga in just nu men det kommer kanske imorgon. Eller senare i dag.. Någon som har lagt märke till min nya header förresten?
puss ♥

lördag

God morgon alla goa läsare! Jag har ju ingen badminton idag och det är faktiskt riktigt skönt. Ikväll blir det ju fest. Det kommer bli superroligt! Mamma sov över här och bakade scoones nu på morgonen. Jag och tilde tänkte att vi skulle göra smoothies, men vi har inge bär hemma! Skriver ett inlägg till senare på dagen.
puss&kram ♥

let's dance

Hejhopp, ikväll kom mamma över och åt här, nu sitter vi och kollar på let's dance, tilde sover redan. Jag ska duscha under nyheterna och som jag kanske redan har skrivit så är det ingen badminton imorgon, ganska skönt. Har ointe sovit ut på flera lördagar, Och så klart måste jag säga att jag inte kom in på kollot.
ha en trevlig fredagkväll, puss ♥

lugg?

Idag var jag och Alma och åt pizza i stället för skollunch, gott! Vi pratade lite om frisyrer och jag kom ihåg att jag faktiskt hade lugg ett litet tag i sexan. Då hatade jag den men den passade inte till hur jag var då, nu tror jag att den skulle passa, men det är ju lite jobbigt när den hänger i ögonen hela tiden. ska jag klippa lugg, eller inte? För övrigt så fick vi sluta EN OCH EN HALV TIMME tidigare idag, våran SO lärare hade gått hem, men vi fick en läxa istället. Jag och Alma gick utanför hennes pappa och tog massa bilder och gjorde videor.


konstiga ben!

'

pizza



kick! (hon är bakom)


   
misslyckat, vi krockade och båda fick jätteont. Dum idé att hoppa så...
 

vad skönt det är att solen tittar fram så här på eftermiddagen :)
puss ♥


bilder

Hör kommer några bilder från efter skolan idag när jag och alma var på skolgården och sedan gick och fikade:


håltimme



efter skolan



fin bild :)



skitskum bild, men fint ljus



hihi



mina ben är konstiga ;P



... gissa vilken som är min...



Den här :)

pussar ♥


kollo

ojoj! Alma ringde mig nyss och sa att hon fått sitt kollo besked, hon kom INTE in! Det är första gången jag åker och jag vet inte ens om jag vill åka utan henne. Men jag har inte fått något besked ännu så jag vet inte.. Jag kanske inte heller kommer in.
kisses!

fina tänder :)

Nu har vi varit hos tandläkaren och det var ingen fara. Hon sa att jag hade jättefina tänder, nu ska jag äta en glass tror jag :)!
kisses & hugs!

tandläkaren 18.40

Det är ju världens härligaste väder, eller vad säger ni? Visst är det roligt! Jag märker att alla är så mycket gladare nu när det är soligt väder. Ikväll ska jag till tandläkaren klockan tjugo i sju, här aldrig varit hos tandläkaren utan att det varit en vanlig kontroll, lite läskigt. Idag hände inget speciellt i skolan, jag var utanför vid gungorna med hanna och diana lite efter skolan. På lunchrasten brottades jag och alma och sen kom louisa och andrea och var med och sen låg vi i en hög på golvet och då hoppade albin på oss. Alla skrek och då kom det ut en lärare och skrek på oss jättemycket, haha, ganske roligt. Och jag och alma hade nästan likadana kläder på oss idag! pinsamt och alla trodde att vi hade bestämt det.

pussar och kramar!

vår!

nu känner man verkligen att våren och sommaren är påväg, när jag är ute så känner jag att det inte är lika kallt. Superskönt att börja skolan med tisdag, den bästa skoldagen i veckan! Imorse vaknade jag av att pappa sa att fanny var borta (fanny är min/våran katt, som bor hos mamma). Jag reagerade inte så mycket eftersom att jag tänkte på det innan och, jag vet inte, det verkar konstigt att jag inte bröt ihop av ännu en katt som kanske var död. Jag gick till mamma lite senare och vi gick ut och letade, fanny hade tydligen suttit i porten brevid hela natten. tur att hon lever '') jag och alma var ju på stan igår och jag köpte två saker. tänkte köpa en annan grej också, låtsas piercing, en ring osm man kan ha i läppen, örat, ögonbrynet och lite överallt. Jag och alma har kommit överens om att köpa ett paket och dela på eftersom det är två i varje paket. Då blir det 20:- var, kul kul! Nu är jag ju hos pappa och på lördag blir det fest här! pappa har förresten bokat tandläkartid till mig, jag kännde att tanden kanske var lös. pussar ♥


pannkakor vi åt på stan


från i lördags kväll när jag och alma var ute, vi hade bytt kläder, det är jag med benet.


sjuk slips vi såg på stan, haha!


örhängen jag köpte.


härligt väder idag!


massor av smink på kicks!


god morgon

Idag ska jag ju vara med alma p¨å stan, kanske bara blir i ringen men vi ska i alla fall shoppa! älskar alla nya snygga vårkläder och sminket. Massa härliga färger och så nu när det börjar bli vår! Jag måste köpa någonting idag, jag kan ointe bara gå omkring och kolla på massa finna saker jag vill ha utan att köpa det,  jag har gjort det hela månaden, jag har faktiskt inte köpt någonting på kortet den här månaden, bara på åhléns pressentkort. Sitter just nu i pyjamas och kollar på TV, mamma och tilde gick nyss hemifrån, skönt att vara ensam hemma. pussar ♥

ont i tanden

nu sitter vi och kollar på singing bee och väntar på att wipeout ska börja. Så irriterande, jag har ont i en tand på grund av att jag bet i en hård godis, det gör ont så fort jag glömmer bort det och tuggar på den sidan. Som tur är har jag faktiskt inte tappat alla mina tänder och detta är en mjölktand. puss ♥

alma sov här

igår på badmintonen var det turnering och lite pirrigt. Efter det var jag och alma i ringen och på kicks där alma köpte en mineral foundation och en foundation borste. Sen åkte alma hem till sig och jag till mig. Vi möttes lite senare på dagen vid gullmarsplan. När vi hade ätit och gjort oss i ordning så gick jag och alma ut i hopp om att någonting kul kanske skulle hända, så blev det inte, vi gick bara omkring och gjorde ingenting. Alma visade mig några youtube klipp från grotesco, skitroliga. mina favoriter är bestefar og jeg, fame och ett kilo mjöl. Nu lagar mamma mat och imorgon ska jag och alma på stan igen. Pussar och kramar

statistik

Måste bara skriva ett litet inlägg till, även om jag skrev ett nyss.  Har  määrkt att min statistik har sjunkit otroligt mycket på senaste tiden, det måste bero på att jag slarvat med inläggen den här veckan. Väldigt ledsen för det, men datorerna har bara lagt av så fort jag börjat skriva. Så nu har jag sagt det opch hoppas att det fixar sig när jag fått ordnig på allt med inläggen. puss ♥

fredag

nu är det helg igen, det har varit en ganaska skön vecka med många vikarier och så. Längtar tills imorgon när Alma  ska sova här! det kommer bli superkul och vi ska köpa jättemycket godis. Ikväll ska jag till Laura. De ska ha gäster och det är alltid kul, men jag kan ju inte sova där pga. badmintonen och det är lite trist, annars hade jag jättegärna gjort det. Nu lyssnar jag på the voice, man får passa på innan mamma kommer hem och stänger av radion det första hon gör. Nu ska jag gå och gosa lite med kaninen och kanske rensa hans bur, det var evigheter sedan nu. pussar!

snöbollsjakt

på håltimmen blev jag och Alma jagade över hela söder av Gabbe och Basse. Vi sprang och gömde  oss över allt. Hela vägen bort till ringen och tillbaka sprang vi. Utan att få en enda snöboll på oss. Borta i ringen köpte jag en varm choklad på espresso house och en macka inne i ringen, chokladen var supergod! Nu lyssnar jag på gammla låtar och kan nästan inte hålla mig för att gråta. http://www.youtube.com/watch?v=OQq8lvf0MhU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=BRjJN8JLDdM&feature=related. puss!

vilken parfym?

Igår köpte jag en ögonskugga, ljusgrön och jättefin! Jag köpte även en ny maskara, med mega borste! Och sist men inte minst, eller jo.. minst, att nagellack med korallfärg, superfint! Idag och igår hade vi vikarie på spanskan, imorgon ska vi ha en ny. Jag och alma som hoppades på en sovmorgon till 10.20, vi har ju håltimme efter spanskan på torsdagar. Idag hade jag ingen matte så jag slutade klockan 12.50, :D. Har hämtat tilde och nu spalar vi fyra i rad. Inläggen har varit väldigt oregelbundna den här veckan, ska skärpa mig nästa vecka, jag har förresten studiedag på måndag, tjoho! efter skolan var jag själv  på parfym avdelningen i åhléns, kollade på två parfymer som jag tycker om väldigt mycket, mamma ska på kryssning och kanske köper någon av dem, hoppas, om någon kan hjälpa mig bestämma vilken som luktar godast vore jag tacksam. Snart ska mamma börja med middagen, pannkakor! smaskens. pussar!


från flottsbro i helgen


nagellacket


ögonskugga



maskara och mega borste



viktor och rolf parfym



love of pink från lacoste, parfym

god morgon

Jag är arg på mamma, hon skyller på mig för att en lampa gick sönder. Tilde tog ut ett hårstrå ur sin mun och skulle torka av det på mig, äckligt! Jag puttar iväg tilde och skriker och då slänger hon ut en arm så att lampan går sönder. Visst, jag har kanske en del i det, men hon begöver inte säga att det bara är mitt fel. Jag ska snart åka till skolan och möta Alma. pussar

09-03-09

Jaha, så ligger jag och skriver igen, väldigt ledsen att inget inlägg kommit upp trodde att jag skrev ett igår ´men det publicerades tydligeen inte. Har inte hänt så mycket de senaste dagarna, Tilde hade kalas på ett ställe som heter barnadiset. Alla barnen hoppade på mig i slutet av kalaset. Nu är jag hos mamma igen och har inte orkat gå och hämta några saker ännu men måste nog göra det imorgon. Tilde fick lös naglar av en kompis, what!? Jag andvände dem eftersom tilde fick panik och började gråta så att teater sminket, som hon också fick, rann ner i ögonen. Jag tog bort lösnaglarna idag efter gympan, så himla obehagliga. Har ingenting mer att säga nu tror jag. Ska ta ett bad och alma kanske sover här på lördag, anars ingenting. puss&kram

09-03-07

tänkte skriva lite om igår. Vi tog taxi till veterinären och jag grät hela tiden, det var verkligen jobbigt. När vi kom fram fick vi gå in på ett rum och han fick en lugnande spruta, tills han blev lugn så var vi ensamma i rummet och sen kom veterinären in och gav honom den riktiga sprutan. Men jag tror att det var för lite för efter cirka en halvtimme så var han fortfarande kvar. Då gav de honom en spruta till och då gick det ganska fort, jag hade kunnat stå och gråta över honom hur länge som helst men momror ville hem. bilder på sista 75 minutrarna han hade på jorden:





lika glad som vanligt och vet ingenting.



Idag var jag och Alma i ringen efter badmintonen och testade massa roliga saker bland annat på Dinsko:


två olika och fina skor


super skön att gå i, men lite tantig


mina favoriter


två andra olika skor, vilken är finast?

JC:


super fina och fina, 600 :-


fin, men inte speciellt skön.

skoj på H&M:


haha!


jättefin! (om den inte sitter på kroppen)


korall färgad, inte orange


korall den här med


ljusgul, jättefin.


konstigt nog köpte jag bara tights.. Dem är gråa och lite msnstrade i samma färg. Nu är pappa och hämtar några som vi ska åka skidor med i flottsbro, the voice är där i dag men jag tror inte vi hinner dit innan de åker. puss

fredag

Har ju såklart inte varit särskilt pigg idag och min svenskalärare pratade med mig om det efter letionen. På NOn bråkade jag och andrea om att jag inte tyckte att hon hjälpte till och hon tyckte att jag var oförskämd. Det löste sig till slut i alla fall och nu är jag hos mormor. Vi har ätit pannkakor. Det var inte precs god mat i skolan. Jag åt 7 mackor på lunschen istället. hösr kanske senare om jag orkar, tror inte jag kan skriva när vi kommer hem. Då kommer jag vara helt totalförstört! kram!



älskar dig!

hatar morgondagen

vill inte vill inte vill inte! jag vill vara hemma imorgon och åka till mormor och vara ed viktor hala dagen! orkar inte med skolan och att gå omkring där och gråta med alla som frågar vad det är. Vill ni veta varför han ska avlivas är det så här:
hans mamma hade kattpest utan att uppfödaren visste om det och när han var ca några månader så blev han förkyld. om inte mormor hade åkt till veterinären med honom då så hade han förmodligen dött. nu kan han knappt gå och kan inte gå på lådan. Det blir nog bäst som det är bestämt. kommer sakna honom så mycket bara! puss


09-03-05

Skolan idag var lååång och efter spanskan hade vi ju håltimme, jag och Alma orkade inta med någon eller något så vi åkta till ringen och köpte té på espressohouse. Alma köpte chai latte och jag söderté. när jag kom hem ringde mormor och jag började gråta igen. Sen grät jag igen när jag och pappa pratade om det vid mellanmålet (mellanmål? Vi åt mackor i alla fall). Nu chattar jag med Alma och Laura. Måste gå till mamma och hämta saker, mitt kort så att jag kan handla med Alma på lördag efter träningen, Och så ska jag hämta rengöringsprodukterna. Pussar

[tulle] <3


miranda och jag

tulle

alma och scooby

jag och miranda på isen

viktor [tulle]

fanny, min katt

viktor



I LOVE YOU!

duscha

Nu ska jag snart gå och duscha tänkte bara berätta lit om min dag idag. Det hände inget speciellt precis. Vi hade bild och matten gick riktigt bra faktiskt. Den var typ 40-50 minuter eller något sådant, men jag lovar det känndes som att det gick max 15 minuter innan hon sa att vi skulle lägga ihop. Vi åt McDonalds till middag idag, mumsigt, men man blir så himla törstig och torr i munnen. Jag måste gå och shoppa i helgen, ganska länge sen jag handlade nu. Mina pengar tog slut ganska fort förra månaden, men nu är kortet laddat igen! pussar och kramar!


scooby


älskade Viktor!


Viktor!






jag bär viktor [tulle]


ute på promenaden

miranda, älskade vovve!

jag har många fler bilder men orkar inte lägga ut dem.

jag älskar dig!

Ååh det känns så tråkigt att mormor ska avliva Viktor, han är världens underbaraste lilla katt! Han är inte så gammal men ändå gammal för att ha levt med det problemet han har. Nu sitter jag och pratar med mormor i telefon och jag letar efter en ny kattunge på nätet, men det finns inga just nu. Inga som är så små och har dem färgerna. Nu sitter jag och storgråter över att han inte mer kommer finnas på lördag. Kommer så väl ihåg när vi hämtade honom och han var pytteliten. jag vill bara följa med honom och vara med honom hela tiden. Ni fattar säkert inte hur en katt kan betyda så mycket. JAG ÄLSKAR DIG! Jag vill inte att veckan ska ta slut, vill att tiden ska stanna så att det aldrig blir fredag! DET FÅR ABSOLUT INTE VARA SANT! DET FÅR INTE VARA SANT, SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA, SÄG ATT DET INTE ÄR SANT!!!!!!!!!!!!!!! Jag älskar dig, kommer alltid minnas! Jag ber om ursäkt till alla som läser men jag bröt ihop totallt.. kan bara inte förstå att han ska avlivas på fredag. Men jag vet att han kommer få det bättre. kramar

P.S

Alma sa till mig att jag glömde skriva att Viktor är en katt! Var bara tvungen att skriva det så att ni inte trodde att det var en människa eller så. Pussar&kramar


sorgligt

Efter skolan idag åkta jag och Alma till min mormor för att gå ut med Miranda. När vi kom dit så berättade mormor att hon skulle avliva Viktor, han som är min lillebror! Känns det som.. Jag har i alla fall sagt det sedan vi var och kollade på honom när han var en pytteliten kattunge. Nu är jag jätteledsen men jag ska i alla fall följa med på fredag när han ska avlivas. Nu sitter jag och chattar och ska snart äta. Jag och alma var ute och gick med miranda. Vi gick en riktig långpromenad. Men miranda blev ju smutsig så vi gick ner till bastun och duchade av henne, det var jätteroligt. ska lägga in alla bilder vi tog men det får bli senare. pussar

Laura

Nu ska jag bara skriva lite kort för att alldeles snart ska jag springa över till Laura. Det var evigheter sedan vi träffades. Nu sitter jag och lyssnar på kent plattan, skitbra, just den här plattan heter vapen och ammunition och är från år 2002, den kanske är rätt gammal.. men den är BRA.

P.S Om förra inlägget, så.. jag glömmer inte gympakläder så ofta. Detta var första gången den här terminen + att jag vet att det låter fel att skriva "tänkte på min framtid." men det gjorde jag, eller.. jag tänkte på mina framtidsdrömmar då. PUSS&KRAM

skola

Nu är det skola som gäller igen. Idag hade jag glömt gympakläder!!! jag har ångest varje gång det händer för jag vet aldrig vad jag ska göra. Brukar i panik ringa till pappa och be honom komma till skolan med kläderna. Det fungerade inte idag, mamma har alla mjukis kläder hos sig. Jag skulle gå 10 varv runt gympasalarna och det gjorde jag också. Tänkte på min framtid, vad jag ville jobba med och var jag ville bo och sånt. Kom fram till att jag vill bli kläddesigner, som jag ganska länge velat.. Och så vill jag bo i villa (eller radhus). tänkte på mycket annat också, och jag tänkte att om jag vill bli kläddesigner kanske jag måste byta till bild&form klass. Var inte så mycket med Alma idag. När vi skulle gå till gympan stod jag och pratade med två andra tjejer i klassen om när jag och dem hade varit på grönan i somras, och då trodde tydligen Alma att jag inte ville vara med henne eller någonting såndant där. Hon och Amanda gick i alla fall iväg och jag fortsatte vara med de tjejerna som jag varit med innan. På svenskan fick vi en bok som vi skulle läsa, Malin + Rasmus = sant, heter den. Laura har läst den i skolan, och det är precis en sådan bok som både hon och jag gillar. Jag och Alma löste allting genom SMS på mattelektionen. Nu har pappa och Tilde kommit hem, vi byter ju vecka på måndagar. Skönt att komma hit till det stora, men det är ju förståss roligt hos mamma också. PUSSAR!

min dag

Nu har vi kommit hem och ätit middag, det blev sent eftersom vi inte åkte från mammas kompis förrens ganske sent plus att vi fick vänta på pendeltåget i en halvtimme. Vi hade trevligt och Tilde somnadei soffan efter att vi fikat på after eight kladdkaka, som var jättegod! Hon har ju dessutom en labrador valp på två år, gulligt. Tidigare idag var jag med Alma på söder. Vi kollade på Lindex, lite smink och så. Vi gick även in på H&M och tittade på underkläder, linnen, smycken, och andra kläder, på Dinsko hittade vi inte de gammla skorna som jag ville ha men ett annat par som också var fina. Nu ska jag kolla på TV med tilde och mamma, pussar!

när mamma och jag var på stan så provade jag skon.



Vi hade tråkigt på förmiddagen så vi byggde korthus.

skorna vi såg idag


sista lediga dagen

Klockan tre idag ska vi åka till mammas kompis och fika. Annars ska vi nog inte göra något annat idag. Tyckte absolut att Agnes var bäst igår, men Malena var ju också bra, som jag skrev igår.  Sitter just nu och kollar på Wasaloppet, inte så roligt. Det jag skulle säga om Agnes var att jag älskar hennes hår, man fick ju se bilder på henne innan hon skulle uppträda och jag tycker att hon passar väldigt bra i mörkbrunt hår, i och för sig så passar hon nog ändå bäst i den hårfärg som hon har nu. Ska ganske gå och hämta lock och platt tången hos pappa, skulle vilja testa att få mitt hår sådär. Men jag struntar nog i att gå och hämta den, mamma har en locktång men den kna man inte platta med, kkanske inte behöver det jag har väldigt rakt hår i alla fall. Pussar & kramar!

på den här bilden har hon mörkbrunt hår..

.. och på den här är hennes nuvarande färg.

RSS 2.0