nyårsafton!

  

Jag och ppapa har precis varit och köpt en låda med fyrverkerier som vi ska skjuta upp vid midnatt! Snart är det dags att åka, vi firar nyår med Pelle & Philippa och massa andra som jag inte vet vilka det är... Det kommer säkert att bli jätteroligt!

Tänkte passa p att ladda upp bilder från söderhamn

hall



kök



vardagsrum



...Tilde, haha

gästrum, där vi sov (bäddsoffa)


har ingen bild på deras sovrum...


andra julafton!

Jag och Laura var uppe hur länge som helst igår! Vi låg och pratade och helt plötsligt var klockan 6 på morgonen! Konstigt nog sov vi inte så länge, till tolv eller något...
Vi har varit hos farmor, kusinerna och deras mamma kom också dit. Det är alltid roligt, de har alltid någonting nytt, roligt att berätta. Vi åt middag, efterrätt och fikade gott. Sedan fick vi julklappar, jag fick ett presentkort på gina tricot - 300:-, ett presentkort på H&M - (farmor har inte skrivit eller sagt hur mycket...), en chokladask och en trisslott, som jag inte vann på... Nu ska jag gå och lägga mig, men jag ska skriva ett inlägg till och lägga in bilder från söderhamn. Hörs snart då!♥

god natt

Jag är hos Laura, ska sova här. Det är skönt att ha vanligt internet igen!

Haha, okej! Jag ser ut som ett missfoster och Laura är sur för att hon inte har en kille.


Kan det bli värre?

Vi åkte 6 pers i en bil där man bara får plats 5. Tåget var en halv timma försenat. Alla var tjatiga! Mormor handlade kaffe på tåget och fick inte upp skjutdörren, hon stod och bankade och alla i vagnen skrattade eller tittade konstigt. Och mitt batteri på telefonen var snart slut! Vi är i alla fall på tåget nu och jag sitter och lyssnar på musik - det enda som är bra just nu:) det är förstås bra att vi är påväg hem! Så det är klart att det kan vara värre!

5 timmar kvar...

Vi åker om 5 timmar, men tåget kommer antagligen vara försenat. De sa på radion att tidigare tåg var sent, eller hade stannat eller något... Passagerarna hade fått åka ersättningsbuss, jag och mormor gjorde det en gång och det är inte så roligt. Det tar mycket längre tid. Mamma och mormor gick ner på stan med Fridolf och tilde väntar på att hennes kompis/ mammas kusin ska komma hit. Hörs kanske när jag sitter på tåget eller bussen, ciao!

Kollar på tv

Vi har ätit, antagligen ska vi snart fika... Jag hade inget att göra förut, så konstigt! Iaf så fixade jag mina naglar då, filade och målade. Nu kollar vi på tv, ett program om en kvinna som har en apa som en bebis.

Vad ska vi göra resten av tiden?

Hej igen! Det blir så att jag skriver mer nu när jag är här, för jag har inget att göra här. Vi har varit och handlat. Mamma köpte en t-shirt och en tunika till mig, och vi kollade på böcker men köpte ingen. Just nu sitter alla och läser tidning och pratar om vad vi ska göra resten av dagen och imorgon. Vi har kommit fram till att vi ska hälsa på några andra släktingar imorgon.

Konstigt mat-shema

9 - frukost 10.30 - frukost igen 13.30 - middag 16 - middag, igen 20 - fika Jag blir helt virrig när de säger middag mitt på dagen! :-S

Vi ska på stan

Det är fortfarande jättetråkigt här! Idag ska vi iaf på stan :). Eller ''stan'', det är typ 2 affärer... -.- imorse fick jag inte sova heller. Tilde ville ladda sitt nintendo och laddaren låg där jag sov, så mamma kom in och tände taklampan för att se när hon letade. sen kom mormor och gammel mormor in och pratade. Högt. Det var inte roligt alls! Nu ska jag sminka mig. Nu ska vi tydligen äta. Igen! Vi åt frukost för 50 minuter sen! Men det här säger de att det också är frukost?

Jobbigt

Internet funkar inte för att jag glömde grejen hemma! Som tur är kom jag på att jag kan Blogga från mobilen :). Tågresan gick bra. Det är jobbigt att vara här, vi har varit här i ca 3 och en halv timme och jag är redan trött på allt! Jag tog inte med mig någon bok heller... Nästa år tänker jag stanna hemma, inte på sommaren men på vintern! Hörs!

ska snart åka

Nu ska vi snart åka till Söderhamn, och jag har inte fått böckerna!!! Funderar nästan på att läsa När jag hör din röst igen! Men det blir inte så kul om jag precis har läst den... Aa! Jag har iof en annan bok som jag fick av mamma i fördelsedagspresent, kanske ska läsa den? kan iaf packa den, för jag kommer säkert ångra mig om jag kommer dit och inte tog med mig en bok. Jag ska läsa Harry Potter också, på engelska. Filmerna går ju på TV och de är riktigt bra! Såg den nya också, lite svårt att hänga med... Men jag ska se den igen och läsa den, då går det nog bra. Nu ska jag fixa kaninburen, Hörs!♥

Harry Potter

Sitter och kollar på Harry Potter. Vi har precis kommit in från en promenad, det är inte så skönt väder ute... Det snöar och blåser och jag såg ut som en häxa när mitt smink runnit så att jag var helt svart runt ögonen!

Dricker chai, jag fick chai syrup i julklapp:


kan inte låta bli att kommentera

Jag ska inte lägga mig i, men jag kunde inte låta bli...






Två inlägg, det första från Dessie och det andra från Kissie. Men inläggen är nästan exakt likadana! Så onöditg och barnsligt!!!

juldagen

Sitter och lyssnar på musik och läser bloggar. På söndag åker vi upp till söderhamn, kommer bli jobbigare än vanligt eftersom de har flyttat till en liten lägenhet... Jag ska ta med mig min data upp iaf, då kan jag sitta med den på tåget och när gammel mormor och morfar blir för tjatiga.

julafton

Hej, nu sitter alla och äter, utom jag och Tilde som ska fixa lite rim till julklapparna som "tomten" ska ge. Jag och Tilde är tomte och tomtenisse.


God jul!

♥God jul alla!♥


längesen sist

Märkte juyst att jag inte skrivit på två dagar, och jag ska sova hos Laura nu. Jag får inte skriva för henne... Nu hoppar Laura på mig så jag ska slå henne nu!

julmarknad

Laura sov här i natt och sen åkte jag, mamma och Tilde in till julmarknaden i gamla stan. Vi vann en vanlig chokladkaka på ett hjul, Tilde köpte en stor klubba, jag köpte brända mandlar och så köpte vi rämmar, juste, ett polkagris té som var jättegott. Sen åkte jag in till Alma och vi gick i ringen lite, men vi skulle åka pulka... Sen mådde Alma inte så bra och jag åkte hem innan vi hann åka pulka.

klart

Nu är den klar.





så här såg jag ut på avslutningten, fast med håret i en klämma


fixa design igen...

Ska snart fixa lite, lyssnar på musik på spotify som vanligt. Viva la vida - coldplay just nu. Ska ringa Laura sen och pappa ska komma och äta här ikväll. Jag och mormor köpte en rouge och en bh till mig som jag ska få i julklapp.


...

God morgon! Ska snart duscha men mamma duschar nu, sen ska vi åka in till stan och möta mormor. Hon och jag ska köpa sista julklappen.
Mamma fick en rabatt-check på en bokhandel igår - om det inte var julafton snart och jag inte vet om jag får böckerna i julklapp, skulle jag springa dit och köpa dem direkt! Men nu är det jul och jag kan inte precis fråga om jag får dem... Jag har blivit galen i att läsa, men bara dessa böcker!!!


konstverk

Haha, jag var ute med Fridolf och gjorde flera konstverk i snön, men bara ett gick att ta bild på ifrån mitt fönster...





Fridolf jagar sin svans



Jag är ledsen eftersom jag läste ut boken igår!!! Vill att dem ska förtsätta i all evighet... Jag kommer förhoppningsvis att få dem sista två böckerna i julklapp




här är Calles verision, men Eriks är klart mycket bättre


avslutningen

Har varit hemma jättelänge nu men har bara lyssnat på musik och kollat på tv. Vi fick betygen, julmust och choklad i skolan, jag är ganska nöjd med mina betyg. Dem var precis som jag väntat mig. Jag kommer vara ensam lite ikväll när mamma ute med jobbar kompisar och Tilde hos mormor, men mamma kommer hem så att vi kan äta middag tillsammans.

älskar musik

Kollar på The voice, behöver inte göra mig i ordning än eftersom jag gick upp en timme tidigt... Är ensam hemma med Fridolf och samtidigt som jag tittar på tv lyssnar jag på musik - erik grönwall med higher, den är jättebra! Sitter även och fixar med min spotify. Jag är nervös för att få betygen, men jag vet att jag är gödkänd i allt och vg i några saker...


kommer sakna klassen...

Nu har jag badat och ska snart måla naglarna. Men först ska jag läsa ut boken, har 45 sidor kvar! Sen ska jag och Alma se filmen ngon dag på lovet. Imorgon börjar vi 11.00!!! Dessutom skulle vi bara få betygen och pepparkakor, sen gå hem. En halvtimme eller något... Känns onödigt men det blir ändå skönt att säga hej då till alla, sen kommer vi inte träffas på nästan tre veckor!


slappna av

Idag började vi somsagt 9.30, vi städede skåpen och sedan åkte vi in till gamla stan och julmarknaden där. Tyvärr så blev det snöbollskrig. Jag, Sonja, Louisa och Alma fikade på ett ställe som heter kladdkakan, chailatten var med té! Det är inte den riktiga, eller jop men inte den godaste... Nu ska jag slappna av och ta ett varmt skumbad, lyssna på musik och läsa mitt nya nummer av damernas värld :)


bilder

Är hemma med Fridolf som vanligt på onsdagar. Imorgon börjar vi 9.30 och på fredag börjar vi 11.00 :D

här är bilder på när jag var ute med Fridolf nyss










kläder till skolavslutningen


vit skjorta från H&M
svart baslinne från H&M
strumpbyxor från H&M

kläder till julafton

röd tröja från H&M
Blus från Indiska
kofta och kjol står det inte varifrån...
strumpbyxor H&M

kläder

Vi gör inget på lektionerna längre... Men jag och Alma åkte till stan och sen till mormor och träffade Miranda, Scooby och Oliver, och så klatrt Fridolf som alltid är därr på dagerna. Vi fikade lite och så och sen tog Alma trean direkt hem, jag och Fridolf tog 69an och mötte mamma på centralen. därifrån tog vi pendeln hem. Nu sitter jag hemma och ska prova alla kläder, det är många saker som man ska välja kläder till... Julafton, skolavslutningen, nyår och vad jag ska ha på mig när vi åker upp till söderhamn, vi åker dit på annandagen förresten. Jag glömde äve min mobil hemma idag så jag kunde inte ta några bilder :( men jag ska lägga ut bilder på alla kläder. Senare ikväll ska jag ta på mig täckbyxor och allt för att leka med Fridolf ute i snön, det är det roligaste han vet, och jag också :D


pepparkakor

Nu ska jag och Tilde baka pepparkakor medan mamma och pappa handlar julklappar



älskar snön!

Det va roligt på hundmässan, vi köpte bland annat ett ben till Fridolf som var en meter lång och ca en decimeter tjockt! Det blir en julklapp... Efter det åkte jag in till söder och mötte Alma vid ringen, jag ska sova hos henne :), det ska bli roligt! Det är så jävla mysigt ute nu, älskar snö!!! Det slutar inte snöa heller, det blir bara ett tjockare och tjockare täcke på marken, och somsagt: Jag längtar till Idre och att få åka snowboard!


julklappar till mig och Alma - från mig och Alma



tagen nyss ute på gatan



fina, vanliga converse som jag vill ha


Nu ska jag åka till Alma :D

hundmässa

Jag, Karoline och Linnea sov hos Melina inatt. Det var ganska kul, men jag somnade tidigt och det ar skönt. Nu är jag hemma och snart kommer mamma och hämtar mig och Tilde för att vi ska på hundmässa, det ska bli jätteroligt. Jag tror att vi ska äta någonting nu, jag skriver mer och lägger ut biler från mässan senare.


lussekamp

Idag är det lussekamp i skolan, det innebär att alla klasser tävlar mot varandra. Det är gröt och luciatåg också, allt är perfekt! Jag längtar till julen och till idre och allt är så bra!
Nu ska jag öppna min bingolott-kalender och mina chokladkalendrar


Har inte vunnit något än...


bilden!


jag står näst längst till vänster

Det har vart en bra dag idag, jag har VG i både svenska och hemkunskap :). Jag får skriva mer sedan, nu ska vi till McDonalds ♥

♥nytt♥

Går rakt på sak:
Idag när jag var hemma hos mamma hade vi fått grejerna hon beställde från damernas värld♥, det var jättefint! Det var en nessecär, en mascara och tre läppglans. Jag har suttit och packat över mina grejer och sådär till nya nessecären. Dock... Får varken min rouge- eller concealer -borste plats, det är absolut inte bra :(. Jag har även pluggat till provet och det är fortfarande några glosor som jag inte kan...




min mobilkamera gör så att allt blir jättekonstiga färger... den är iaf lila :)


bra dag igen

Det har varit jättebra idag! Slutar ju tidigt som vanligt :). Imorse hade vi spanska prov och läraren var sen så att vi bara hade 35 minuter på oss... Direkt efter hade vi SO prov och jag tror att det gick bra. Nu är jag hemma hos mamma med Fridolf, ska kolla på teve och plugga lite sedan.


klar

Nu är min nya header klar. Men jag måste sätta dit en bild, vet vilken men den är på en kamera och jag hittar inte sladden just nu...


jag är iaf nöjd!


happy!

Jag är lycklig. Nu slipper jag oroa mig för matten för jag fick G på provet, en otrolig lättnad! Imorgon är det spanska - friskrvning och so-prov, känns ganska lugnt. Nu är det desperate housewives :D. Här är lite grejar jag vill ha:




hårfärgning

Nu har jag färgen i håret och det är helt blått! Men det var det iof förra gången också... Hoppas iaf att det blir bra.

Idag var...

...En bra dag. Jag fick VG på engelska provet, det är jag gaska nöjd med :) Ingenting jobbigt har hänt och efter skolan gick jag och Alma till Åhléns, där jag köpte ett nagellack och två svarta hårfärger. Efter det gick vi till Götgatsbacken, till BikBok där Alma bytte ett par jeans, efter det gick vi tillbaka till skrapan och fikade på Espresso house. Vi har tre prov den här veckan, SO och spanska på onsdag, sedan spanska - friskrivning på torsdag. Känner mig ganska stressad men jag måste ta det lugnt annars får jag alltid ont i huvudet och en klump i magen.


Jag vill ha den :), det är en konstig bild och så men strunt samma...


Haha, det är en jättejätteskum bild, har ingen aning om vraför jag lägger ut den och jag skäms, Men... Det är min skoltröja iaf. (ändrade mig och sätte ett hjärta för ansiktet)


ska göra en ny header

Sitter och kollar på 3an, en jättebra film :) Och jag smsar med Alma. Vi vaar lite osams igår och idag, men det är löst nu, som tur är<3 Jag ska göra en ny header nu!


sover hos laura

bilder

I am watching you!

haha!


kul

Laura och Alma sover här nu, det är kul! :D


fyra kändisar!

Hihihi!!!!! Är helt galen! Imorse åkte ju jag, Karoline och Melina till the voice för att träffa "Twilight-stjärnan" som var Edi gathegi som spelar Laurent i filmerna! Alla var helt galna! men de hade brottom eteråt så vi fick bara ta 2 bilder. Alltså... Dela in oss i två grupper och ta en varsin bild, men vi fick ju ta så många bilder vi ville när han gick förbi och så. När alla gått så kom vi på att E.M.D hade gått in förut så vi väntade på dem med :) Är inte ett jättefan men iaf. Sen kom Erik och pratade med oss :D


Edi


Laurent


Erik

något knäppt!

Ni anar inte vad vi ska göra idag. Jag, Melina, Karoline och Linnea ska åka till The voice studion för där... Kommer någon från Twilight att vara klockan 8.00 idag! Vi ska möas utanför skolan 7.15 och åka 4:an därifrån. Det sjuka är (dels att vi gör detta) att vi inte vet vem som  kommer dit! Hoppas inte att det är en biroll... Jag tror dessutom inte att vi kommer vara där ensamma, det finns nog många Twilightgalna tjejer. Till vår fördel har ju vi sovmorgon så att vi hinner vara där och komma i tid till skolan + att det kanske inte är så många andra som vill gå upp så tidigt. Jag gick upp 5.30 och behöver egentligen inte gå upp förrens 8.00 på fredagar, men vad gör man inte om man är galen. Ska väl äta något nu och fixa mig lite till.

musik

HEJ! Idag hade vi matteprov, tror inte att det gick bra... Men egentligen var det inte så svårt. Jag och Alma åt kebab var i globen förut, och jag glömde koden till mitt kort! Men jag har den här hemma någonstans. Mormor kommer snart, jag och Tilde är ensamma hemma just nu och jag sitter och lyssnar på musik från spotify - Rihanna - Russian Roulette. Visst var det superhärligt väder i dag? Så mysigt! Nu längtar jag till julen!


RSS 2.0