tårta


Karoline, polack, jag


eriksdals




mammas hemmagjorda jordgubbstårta

Efter minimaran idag åkte vi till mormor och fikade, tårta och glasstårta, gosade och lekte med lilla Oliver också, han spann så fort man kom nära honom. Sen mötte jag alma på badet och vi låg på trappan igen. Sen åt vi middag hos mamma och åt tårta, det blev ganska mycket tårta för mig idag Just nu:
sitter oich kollar på mammagalan, börjar nästan gråta med tanke på hur hemskt vissa har det, mest för de där barnen som blev kidnappade.

ciao! ♥

gäster

Vi var ju och badade igår och alma kom dit, sammtidigt som mamma och pappa åkte hem. Jag och alma gick upp och la oss på trappan vid stora poolen. Där såg vi Gabbe, Basse och Jens sen kom Andrea och Louisa så vi var med dem och sedan hämtade pappa och tilde mig vid 18.00 och så skulle vi hämta upp pelle och Filippa som skulle äta hos oss. det blev grillat, och jättegott.

Idag.
Vi gick upp tidigt idag, Tilde skulle springa minimaran. Hon var jätteduktig och sedan fick hon pressenter och medalj. De som var snabbast sprang på ca 6 minuter och tilde på knaske 7, någonting.

bada

Det var ganska dumt idag... jo, det skulle ju vara badminton. Pappa skulle skjussa mig dit och när det är tio minuter kvar tills vi börjar så ringer Alma och säger att dörren inte är öppen, när jag kommer dit så har läraren sagt att det inte är någon träning idag så då åkte vi hem igen. Så dumt, när jag äntligen tyckte att det inte skulle bli så jobbigt så var det ingen. Jag, mamma, pappa och tilde ska till eriksdalsbadet om typ 40 minuter. Det känns verkligen som att det är sommar nu, eller känns och känns... Det är väl det, eller? Vad kul det ska bli, och imorgon kanske, kanske Alma kan följa med dit. Det ska bli skit varmt då, 30+ !!!!

Ska packa till badet nu, puss!

hemmakväll

Hade ju ingen att vara med, kanske var lika bra att jag inte var med laura eftersom jag bara kommer sova där då och måste gå upp jättetidigt och så kommer jag inte kunna det och blablabla... Har kollat på pistvakt litegrann och på talang. Lägger in en bild på tjejen som vi intervjuade, eller ja... Pratade och gick omkring med. Blääää, badminton imorgon..!

puss så länge ♥

fredag

Sååå skönt att det är fredag, men laura ska till sin pappa så jag kan inte vara med henne :( Jag vill ju ha någon att vara med... Iallafall så kom det några polska elever till våran skola idag, vi gick iväg några stycken och jag hade någon lite skum kille som gick till några andra så jag och karoline var med samma polska tjej, vi ställde några frågor och lärde oss vad "jag älskar dig" heter på polska "kocham cie"(cie uttalas typ chaaay), hon lärde oss lite annat också men det var så svårt så det glömde vi bort. Tjejen hette Marta och var jättetrevlig, karoline fick hennes nummer. Det var nästan ingen som vågade prata eftersom att alla var osäker på sin engelska. Nu sitter jag och lyssnar på The voice, pappa kom nyss hem.

kocham cie, hörs sen ;)

mattant

Idag jag jag och Astrid mattanter i skolan, man går runt och torkar av borde i två timmar typ. På so:n kollade vi på film. Efter spanskan hade vi håltimme och då var jag med Karoline och Astrid. Efter skolan åkte jag och Alma till stan och var där ett par timmar, jag köpe en jättefin tjocktröja som det står "Dancing" på.


BikBok 299:-

frukost

Sitter och äter frukost just nu. Ska snart åka till skolan, men jag måste sminka mig och så först. Har lite brottom nu.
Ha en bra dag, pussar!

090527

Idag. Vi hade vikarie i matten. Det var grillparty på lunchen = musik och mattanter som grillar på en innegård, utomhus såklart. Vegetarianerna fick gå in till köket och hämta sin mat, så jag och astrid gick dit. Det var jättemycket rått kött i lådor, fyyy! Imorgon ska jag följa med Alma till stan, det var länge sedan, vi är inte med varandra i skolan och jag tror att det är bra. Annars bråkar vi varje vecka...

Hörs sen! ;p♥

sorry

Ledsen för dålig updatering, Jag är hos mormor idag så det har inte blivit å mycket skrivet idag. Har lekt med kattungen.

Måndag:
Hanna skulle spå mig på no:n och då var det vem jag "ska gifta mig med" jag sa bara en bokstav som råkade vara den samma som en i våan klass börjar på. Alla tror att jag är kär i honom... Men jag är INTE det, inte det mista! Hände väl inte så mycket mer...

Nu kollar jag på ugly betty och snart börjar desperate housewives.
pusssss&krammm ♥

kollar på...

..."solsting och snedsprång" en revy typ... Den är ganska rolig.
   
bilder:
1. min och lauras picknik
2&3. flemingsbergs utsikt, när vi kollade på grodynglen.
4. min smoothie.

grodyngel

Vi åkte och kollade på grodyngel, det gör vi varje år. Vi ska fånga i helgen, men vi släpper såklart ut dem igen. Orkar verkligen inte lägga in bilder eller skriva långt... puss

snabbt

Igår var jag med Laura hela dagen, vi åt middag ute. Hade piknick alltså. Nu ska vi ut och test åka den nya bilen :) Skriver lite nogranare senare och då blir det bilder också, pussssssssssss

smoothie

Sitter inlindad i en filt och kollar på Gilmore girls, Gjorde en hallon smoothie. Mår lite ille, tror det är för att när jag var magsjuk senast så var hallon med yoghurt just det jag spydde upp. Kommer nog ta ett tag innan jag kan äta det igen... Nu har jag ju gjort det men jag mår ju som sagt inte helt ok efter det...Blir det fint väder idag, verkar ju som det, så tar jag nog ut kaninen lite. Det är inte så kul nu när laura är i Finland men hon kommer hem idag :) åh, vad tråkigt att det är skola imorgon. Tror jag har NOprov i veckan också, hon har sagt någonting om att  vi ska ha frågesport och så stod det i veckobrevet. Skriver väl under dagen.

puss&kram

film

Sitter och kollar på film. Jag och tilde var ute förut, har inte gjort någonting annat idag.


issa

tilde <3 issa


bye, pussss ♥

yes!

Jag fick slippa badmintonen! Yes!



pussssssss

090522

Sitter och kollar på TV med mamma och tilde, äter popcorn och godis, mysigt. Jag och mamma bråkade jättemycket förut så då gick jag ut ett tag, jag gick aldrig på grönan idag. Imorgon kanske jag åker till mormor. Nu ska jag göra té och fortsätta kolla på talang. Åååh! Imorgon är det badminton, jobbigt, jobbigt, jobbigt!!! Men förhoppningsvis så är det sista gången...
pussssss


tilde uppe i söderhamn för några år sedan


fredag

Vet inte vad jag ska kriva, ligger i soffan och kollar på TV. Som sagt så kanske jag går en liten stund på grönan idag.


jag och stackars fanny


TV

Sitter och kollar på TV med mamma, tilde sover. Det var mycket mysigare igår, när vi hade en tjejkväll och hon ´var hos mormor. Ibland blir jag så arg på henne, men det kanske går över när hon blir äkdre, eller å blir det värre, jag vte inte. Jag kaanske ska på grönan imorgon, men inte så tidigt och inte så länge, bara några timmar räcker nog. Nu ska jag fortsätta kolla på TV.

Sista inlägget idag, natti, natti! ♥

kläder

Nu ska vi snart åka, ska bara lägga in en bild på mina kläder.


linnet är också nytt, man fick det på bik bok för 19 :- när man handlade


ny frisyr, har aldriig haft så, ganska fint eller hur?

god morgon

Vaknade för kanske en timma sen, Har bara kollat på TV och pratat lite. Mamma ska baka scoones, mumsigt! Idag när vi hämtar tilde hos mormor så ska vi fika där också.
byebye!

bättre bild

här är en bild med bättre färg än den ni hittar långre ner i inlägget "BRUNA ÖGON"

klicka för att se större

Nu ska vi nog lägga oss och prata, god natt allihop! ♥

laura sover här

Hej hej!
Laura ska sova här och nu sitter vi och kollar på någon komedi på ettan. Vi har haft jätteroligt ikväll och spelat in filmer. Skriver mer imorgon bitti.
pusssssssar!

stan med mamma

Har just kommit hem från en shoppingrunda på stan med mamma, jag köpte ett par nya byxor och ett par korta tights till skolavslutningen. Vi kollade lite och innan var jag med mamma på hennes jobb en stund, det är ganska roligt där, hon jobbar på fritids. Tilde är inte hemma idag, honn är hos mormor. Skönt! Nu ska vi äta.
puss!


inte bästa färgmatchningen men... Det är dem nya byxorna, från Bik Bok, supersköna

tisdag

Idag var en riktigt skön dag i skolan, somalltid på tisdagar + att det är de bästa programmen på TV! Tisdag är den bästa dagen. Jag och alma var och kollade på katten igen, och nu var hundarna där också men scooby var instäng. Det hade nog inte varit så trevligt att se katten bli söndersliten i stycken... Nu ska jag och pappa kolla på internet efter gitarr noter, och nu är dte mina TV-timmar, eller egentligen från-o-med att desperate housewives börjar.
pusssss!

låtlista

2 top3 låtlistor i olika musikstilar.

LISTA 1:


1. "Runaway" - Darin, jag hatar Darin! Men jag älskar låten...

2. "Fire burning" - Sean Kingston

3. "Right round" - Flo rida, tröttnar nog snart på låten


LISTA 2:


1. "Always you" - Amber Pacific

2. "Grow up" - Simple plan

3. "Welcome to my life" - Simple plan

Jag har lite olika musikstilar, beroendes på vad jag är på för humör, idag var jag på dåligt humör och då var det lista 2. Skicka gärna egna låtlistor ;)


mammavecka

Nu är det mammas vecka igen, det är ju nymålat och tapetserat här nu och jag fick ommöblerat i mitt rum :D det blev jättebra. Imorgon ska jag och Alma till mormor så att hon får se den lilla sötnosen som förresten heter Oliver. Idga hände inget speciellt i skolan, men efteråt så var det picknik på dagis, den var inne eftersom det regnade.
kramar

söndagsparty

Nu är det dags att kolla på söndagsparty, har uppdaterat dåligt idag, ledsen men jag har inte orkat. Sitter och suktar efter en liten kattunge jag med, tänk att ha en här i famnen, varför är han inte min?jag har i alla fall ludde :) och jag och alma ska nog åka och kolla på honom hos mormor i veckan. Alma var med och tittade på honom för 4a veckor sedan, han har blivit mycket större sen dass.

vem?

Någon har kommenterat min blogg som "n" kan faktiskt inte komma på vem det kan vara... Har varit ute och ätit pastasallad och solat på ängen med pappa och tilde, och har suttit en stund på balkongen också.



            

god morgon

nu går kattungen omkring här på skrivbordet, pappa komer snart och hämtar oss. Men jag vill inte hem nu! Ska gosa me honom lite innan vi ska hem puss!

kattunge

Nu är kattungen hämtad, den är skitsöt! Jag älskar den och han gillar att ligga i min famn inuti tjocktröjan som jag har på mig. Just nu ligger han brevid tilde i soffan, om tio minuter börjar malodifestivalen, men nu kollar jag på robbinson. Ka tyvärr inte lägga in bilder på katten nu när jag inte har någon sladd med mig till mormor, men, men... Jag och tilde har bråkat jättejättemycket idag!! Ibland blir jag sååååå arg på henne!!!!!!! Orkar inte skriva om det, här ska jag vara positiv.
pussar!

innan badminton

Jag orkar inte med badmintonen mer nu! det är skitjobbigt och jag får på fredagar en klump i magen av att tänka på att jag inte får sova ut och behöver gå upp så himla tidigt! Direkt efter träningen ska jag till mormor och duscha och fixa mig sen ska vi  åka och hämta kattungen.

BRUNA ÖGON

Varför är det baraa vissa som har det?`JAG VILL JU HA DET! här är en annan bild:


sheelar (hur stavas det?) jag på bilden? :S


p.s om du läser andrea, så var ni skitduktiga på uppträdandet idag! Älskar låten och har lyssnat på den jättemånga gånger :)

talang 09

Hej hopp!
Jag sitter och har kollat på talang 09 och nu är det berg flyttar in. Jag pratade med Phlippa (hon som är på bilden där nere) och hon frågade om jag ville följa med till grönan om en vecka, självklart tackade jag ja, så jag tror att jag går dit på fredag, det kommer i så fall att bli jättekul, eftersom vi alltid har kul tillsammans ;P förut var jag och Tilde ute en sväng, bilder:


klockan nästan åtta och förtfarande sol, riktigt sommartecken.



har nästan inga bilder på tilde i bloggen, men här är en.

solar

Nu sitter jag på balkongen och solar, jätteskönt! härligt med lite sol. Snart frsvinner solen bakom huset, och då är det nog lagomt att gå in och äta mat också. Är riktigt glad att jag inte stannade så länge hos laura, för jag har knappt varit med familjen alls den här vackan + att om jag stannat längre hade jag velat sova där och då blir det så knasigt med badmintonen.
kram//issa ♥

nymålat

Nu har vi varit och kollat i mammas lägenhet och det blev jättefint! Jag valde ju en fond tapet till mitt rum och mamma valde en till vardagsrummet också, men målaren hade klantat sig och behövt ta dit en elektriker + att han haft sönder  en fönsterruta, hur klantig får man bli? Hmm... Jag är nog inte rätt person att ställa den frågar förresten.Skönt att det är helg nu, men jobbigt att det är badminton imorgon. Ikväll blir det nog fredagsmys med familjen och så blir det god lax till middag.
hoppas ni också får en trevlig kväll, pussar och kramar//issa


jag och min dåvarande bästis :)

jag älskar glass

Nu sitter jag och äter glass, kom precis hem ifrån skolan och där fick vi också glass. Jag äter typ mer än en glass varje dag, jag älskar det!, men det är ju inte bra! vi började jättesent idag och slutade typ ett, skitskönt! vi gjorde ingenting idag, bara kollade när andrea louisa och sonja sjöng och sen var det vernisage och ute på ängen fick man glassen. Tänkte för första gången, kanske blir det sista också (beroendes på vad jag får för kommentarer) Skriva vad jag hade för "outfit" (eller kläder som man också kan säga) som jag har på mig idag:

  
tröja från gina, kjol vet inte varifrån, tights från kappahl.

nu lite fina bilder på mig och alma på spåren







när vi var ute med meggie




vaken i onödan

god morgon, nu ligger jag uppe i min säng och jag är vaken alldeles i onödan, det är nämligen så att idag börjar jag 10.00 och behöver inte gå upp förrens om en timme, men de andra är uppe och då vaknar jag med. igår hade jag mitt besöksrekord hittils på den här bloggen, det var egentligen inte mycket alls, men det bästa jag har haft. :)


jag som liten

kisses!

trött

Jag är jättetrött redan och ska nog läggamig dnart, jag och laura gjorde masken på golvet och jag är fortfarande trött u armarna. Förut ropade jag på mamma och varken hon eller pappahörde sen skrämde mamma mig och sa att jag inte finns, att det är därför ingen hör när jag ropar. Tänk om det bara är en dröm, om jag bara har drömt mig igenom mitt liv? Jag tror inte riktigt på det, men det känns som att jag skulle kunna vakna upp en dag och vara fem eller något...


vill ha ett sådant här!

god natt ♥

hos laura

Nu är jag hos laura och passar på att skriva när hon städar sitt rum, hittar inte min mobil hemma men jag tror att tilde har gömt den, det hade hon igår, jag ringde till pappa på fotbollen förut men tilde kom inte ihåg var hon gömt den... Hörs senare pusssss '')

imorgon smäller det!

imorgon, eller om det blir på lördag ska mormor hämta kattungen! Idag har vi Gjort samma sak som resten av veckan och sen gick vi till gympasalen, där gjorde vi tillitstest och sådant. Sedan slutade vi, lite tidigare än vanligt. Mer än så har jag nog faktist inte att säga, ni märker nog på de tidigare inläggen idag att jag och alma är osams igen, och den här gången orkar jag bara inte bli sams igen! känns så onödigt.
vi 00.50 kommer mormors katt

här är för ca en månad sen.
kramar!

video

här är videorna som alma raderade:

här rullar jag och alma ner för en kulle

Och eftersom jag inte får lägga in aden här videon för alma så...

kramar ♥

FAN!

Fy fan alma! Jag är i skolan nu och nyss kom alma till mig och sa att hon loggat in på min blogg och tagit bort hela inlägget, jag är så jävla arhg på dig just nu! Du kan inte göra så!!!! och 'även fast du säger att du sa det till mig så svarade jag ju inte, och det är injte okej, har fan lust att lägga in dem igen bara för att du är så jävla dum!

good morning!

Hej alla goa läsare! Har precis duschat och måste verkligen börja göra mig i ordnining nu, Jag skrev inte så mycket igår men det var för att jag och alma berättade i videon, som mest var på skoj... Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, en ny punkt från listan, egentligen kan man göra vad man vill bara det handlar om kärlek och man har ett arbete att lämna in. Igår var cirkusen här men som tur var slapp jag gå med tilde, mamma gjorde det istället :) pussar och kramar // issa!


här är min blogg header, visst blev den bra? och visst hade jag ljust hår? klicka för större

desperate housewives

Tänk! jag hade totalt glömt bort att det var tisdag och alla bra program som är på tv ikväll. Sitter jus nu och kollar på desperate housewives sen är det christine, roligt. Nu har jag verkligen kommit igång med skrivandet, jag tror detta är 5e inlägget idag, har bara behövt skriva av mig allt jag hållt innom mig de här veckorna jag intye skrivit så mycket.
kramar!


På fredag hämtar mormor kattungen, och jag  och tilde ska följa med så klart!

hemma

Kom nyss hem ifrån laura, jag åt där och så pratade vi lite. Nu ska jag kolla på tv med mamma, pappa är inte hemma och om ni undrar varför vi är hos honom så är det för att mammas lägenhet ska målas om och är helt ihop packad.
många pussar och kramar

BRUNA ÖGON

Jag vill så gärna ha  bruna ögon, det är så fint! Men vem tycker inte det? Det finns ju linser men det skulle jag nog inte få... Jag redigerade en bild på mig själv så jag fick bruna ögon här kommer den:


det gick typ inte att få någon bättre färg än den här men jag skulle vilja ha lite mörkare. Det ser ganska konstigt ut eftersom jag har en så ljus hudton... Egentligen skulle jag nog ha lite ljusare hår också, ni kan se att jag hade det förut på min header den bilden är tagen för ca ett halvår sedan, nu ska jag med laura upp till lidl, puss!


blogguppehåll upphör

Ni kanske vet att jag har haft ett litet uppehåll mitt i allt bloggande´, nu är det i alla fall över. Jag och alma gick aldrig till djuraffären, vi gör det imorgon när vi har varit ute med Meggie (en hund som alma passar, så klart min favorit ras... Golden retriver) Det var jobbigt i skolan när några av killarna råkade se Almas bloggadress och letade upp min och andras i hennes kommentarer. Så nu vet hela klassen vad våra bloggar heter och säkert hälften sitter och läser det här -.- Det känns ganska jobbigt... Jag som var så glad av att tänka på drömkillen jag skrev om, killarna i klassen är verkligen tvärt om! KRAMAR till alla goa läsare


bild på miranda för typ en vecka sen



jag och alma <3



and, Jag och alma gick ner och jobbade vid årstaviken.

i skolan

Nu är jag i skolan, sitter i datasalen och skriver om min drömkille! :) Jag har varit med alma hela dagen idag och i eftermiddag ska hon följa med mig till djuraffären. Nu måste jag fortsätta skriva, pussar och kramar! ♥

baka

Hej, hej!
har bakat nu, kärleksmums blev det. Vet inte om den blev så bra, jag är ju inte världens bästa kock precis. Sanrare världens sämsta. Nu har vi temavecka i skolan, tema kärlek, där man ska välja någonting att göra. Ska nog ringa laura och kolla vad hon gör, så skönt att vi inte har läxor nu på temavecka :D. Nu ska jag gå till afären och köpa ny koko, den gamla hade gått ut och det vill man inte gärna ha på kakan.
puss

grönan

Idag har jag och Laura varit på grönan, alma och amanda var också där men vi var inte så mycket med varandra, men vi åkte extreme tillsammans, första gången för mig och jag grät nästan innan, men den var inte läskig... Nästan tråkig faktiskt. Sen åkte Dem tilt tillsammans, inte jag. Vi åkte hem tidigt och det var jätteskönt.
Kramisar!

badminton, sovit hos laura mm.

Jag har ju inte skrivit på väldigt länge, kommer kanske igång snart igen. Jag har sovit hos laura och var så klart tvungen att gå upp tidigt till badmintonen. Alma och jag har blivit sams nu, det är bra. Nu är det mammas vecka och ikväll får vi besök av mammas kompis och hennes barn. Imorgon ska jag och Laura på Gröna Lund igen, men vi har ju guldkort ;)
Puss&kram ♥

utflykt till hellas

Idag var vi på utflykt med skolan. Det var inte roligt alls. Jag och alma bråkade ännu mera än vi gjort innan. Här är i alla fall lite bilder från grönan i fredags:

insane - åkte den inte men laura, astrid och hanna gjorde



vi träffade linda rosing, laura var den enda som vågade fråga om en bild



bild från båten

gröna lund

Igår var vi på Grönan allihopa, vi hade jätteroligt men alla var inte med varandra hela tiden. Jag och Laura köpte guldkortet så det blir mycket åka karuseller i år. Har kommit hem från badmintonen, undrar om jga missat något, Hanna var inte där, Bea var inte där, Alma var inte där. Jag spelade med en annan tjej, hon var snäll men vi pratade inte så mycket. Mamma, pappa och Tilde är och köper möbler till mammas balkong och när de kommer hem ska vi ut i solen. Nu ska jag duscha, kram

RSS 2.0