home sweet home

äntligen hemma, resan var inte den roligaste, vi åkte ju lite tidigare än väntat. det var så kallt så vi åkte inte skidor eller snowboard idag, vi skulle ha åkt klocken 18 - 24 men istället kom vi fram halv sju. sköönt att vara hemma! på måndag ska jag och alma köpa hårfärg och färga håren. mörkbrunt, kommer bli jättefint. nu sitter jag hemma hos mamma och vi kolar på körslaget, finelen!

byebye!

näst sista dagen

det är näst sista dagen här i sälen, ganska skönt längtar efter mamma och alma (kompis). vi har precis bastat och duschat efter att ha varit ute och byggt en snögrotta med fyra ingångar och en som var kanske en halv meter kvar tills den var igenom. nu sitter vi och myser framför TVn, let´s dance och cashew nötter. mysigt! men jag längar hem! borta bra men hemma bäst! ska lägga in bilder så ni ser hur vi har det här i sälen:


gullig bild som vi har redigerat


lööv


våran snögrotta


uppe i backen


mys i soffan


jag och tilde i backen


hmm, vart ska vi... dit kanske...


tilde åker igenom en av tunnlarna jag och laura hade som mål att åka igenom


pappa, laura och tilde

pappa och tilde

yes!

nu har jag skapat en ny blogg och ska snart fixa designen. jag raderade min andra vilket var dumt gjort... men nu har jag en ny blogg med kanske inte världens bästa namn, men det är lättare att känna igen. jag är i sälen med min pappa, syrra, 5 år, laura, kompis. vi har satt upp mål för oss om vad vi ska klara här i sälen:
1. åka tillbaka i sitt liften (klarat)
2. åka alla hopp i pink park (klarat)
3. åka igenom alla tunnlar i snögubbedalen (klarat)
4. åka ankarliften 2 gånger i rad utan att rammla (klarat)
5. åka till högfjället igen (klarat)
6. rulla oss ner till parkeringen i bikini efter att ha bastat (laura klarat)
7. kasta oss i snödriva i bikini
8. bli bruna av morötter
9. inte bråka
10. åka och titta på jättesnögubben

som ni ser har vi redan klarat av några av målen. snart ska vi ut och åka, nu ska jag fixa designen men headern kan jag inte fixa här ifrån för den bilden har jag på en annan data.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0