pepparkakshus

Hihi, nu ska vi göra pepparkakshus! Imorgon är det musikprov och det är jag ganska säkker på. På onsdag är det matteprov!!! Det är jag onte lika säker på, men jag har övat gansska mycket :)

gardacil

Nu har jag varit och Tagit Gardacil-sprutan (livmoderhalscancer-sprutan) Först fick jag göra ett urinprov, och det råkade komma tvål i koppen... Sen satt vi jättelänge i ett väntrum och tillslut fick jag komma in och svara på frågor och mäta blodtryck. I nästa rum fick jag ta tempen, ta blodprov och ta själva sprutan, det gjorde onta att ta sprutan, men inte att ta blodprov. Vi ska snart åka till farmor som fyllde år i onsdags. Jag har massa läxor och prov som jag måste plugga till också :(, ska fortsätta med det nu.


sova

jag tror intre ens att det var fem minuter sedan Pelleoch Philippa gick hem och jag ligger redan ner bäddad i min säng. Är väldigt trött just nu... jag ska sova


ARG!

Sitter inne på toan... Pelle och Philippa är här och jag fick ett utbrott när Pelle började prata om en sak, jag trodde hela tien att han menade mig... Jag måste nog gå ut till stackars Philippa, har ju suttit här inne i nästan en timme... Juste, jag har iaf en god nyhet: Jag hämtade När jag hör din röst hos Laura idag :)

sovmorgon

Som vanligt på fredagar. Jaja, tänkte i alla fall passa på att skriva ett snabbt inlägg. Sitter och kollar på The voice, som jag gör varje morgon :). Måste gå om tio minuter så jag ska avsluta nu. Haha, det var inte mycket att skriva men här kommer lite bilder i alla fall:


Jag just nu: Blir inte bra på bild!


Lite av det jag och mormor köpte förra helgen - Julklappar - :D

julbild

Fri↓
Rudolf med röda mulen


Nästa bok!

Imorgon är det dax att köpa nästa bok, när jag hör din röst, tror jag att den heter (jag blandar alltid ihop dem). Det är inte likt mig att läsa ut en bok på fem dagar! Men jag läste och läste! jag som lovade mig själv att inte bli besatt, tyvärr blev det så i alla fall... När jag lästa alla böcker på svenska och sett new moon ska jagläsa böckerna påengelska också, åtminstone en. Till något annat..: Imorgon är det engelska prov på grammatik, hoppas att det går bra.


Aah! Han är så snygg!


twilight

Det är aldelles för sent att vara inne i twilight nu, men., men jag är det iaf! Jag och Laura såg filmen när jag sov där och nu har jag börjat läsa den. Jag har kollat på teve i max en halvtimma idag och läst kanske fyra timmar! Jag älskar den. jag fattar inte att jag blev intresserad av den, det är inte precis min stil men nu blev det så... Var antagligen affisherna om new moon som gjorde det, "Edward Cullen" skitsnygg, haha, det tycker väl varenda tjej. Och nu har jag tydligen också gått och blivit galen... Gissa vad jag ska göra nu? Läsa såklart!

sover hos Laura

Är hos Laurajust nu, ska sova här idag. Imorgon ska jag vara inne i stan klockan elva så egentligen är det ng osmart att sova här men, men! Jag måste gå upp senast 10, och jag tro r att jag klarar det om vi somnar före 3 inatt. Haha, jag och Laura åt på Karavan och gick upp till LIDL och handlade två påsar chips, en stor sockerdricka, två energidrycker, och en chokladkaka. Det blev fan bara 42 kr!!! Haha., jag vet att vi är lite tjocka som köper så mycket men vi ha inte ens ätit upp hälftenl. Vi är ensamma här just nu och kollar på idol, sitter vid varsin data, snackar och har roligt.

hos pappa

Vi har varit på Tildes fctboll som nu är inomhus i hennes skola. Det var ganska kul och nu har jag duschat och så. Kollar på "Glee", först tyckcte jag inte att den var bra. Men den börjar bli bättre, iof så är det väl bara andra avsnittet men, men. På lördag ska jag och mormor handla julklappar till mig! Det blir iaf kul. Nu längtar jag jättejättemycket till Idre! Jag skriver det i varje inlägg och det kanske börjar bli lite tråkigt nu, men... Jag längtar, längtar, längtar! Ikväll är vi hos pappa också, för mamma är inte hemma.


Musik!

Sitter och lyssnar på the voice. Laura kom hit förut men gick hem, för hon ska åka till sin pappa nu. Hon var inte här så länge, men vi hinner nästan mer då. Även om vi inte gör något speciellt så hinner vi skratta hur mycket som helst och prata om allt! Jag har iaf gjort matteläxan och lite på engelskan, fattar inte riktigt vad man ska göra. Hon sa att man skulle läsa nyheter (min grupp fick storbritanien), honm gav fel hemsida och så men nu ska vi äta. byebye!

Litet inlägg

Ska snart springa över till Laura men första ska jag göra lite enelska läxa.

kort skoldag

Vi gick bara två timmar i skolan idag, det var så skönt! Det enda vi gjorde var att läsa en tidning och prata oim den. Efter skolan tänkte jag och Alma gå och äta någonstans men ändrade oss och åkte hem istället. Nu är jag med Fridolf och kollar på tv.


Börjar sent

Idag börjar jag tio, så skönt. Jag har duscchat och sminkat mig. Ska bara dricka upp mitt té och sen går jag hem ifrån. Hörs när jag kommer hem

tisdag

Första lektionen idag var gympa, men läraren var sjuk. I alla fall så var det jättekul för vi var 8 stycken som blev insläppta i an annan gymjpasal av en lärare. Vi hade roligt och hängde i ringarna och stod på huvud och händer och så. Sen hade vi bild, engelska, musik, lunch, no och matte. Hände inget speciellt på de lektionerna. Efter skolan skulle några tjejer gå på läxhjälpen, men idag var det inte öppet där så vi satte oss utanför ett litet tag och då blev jag och Alma osams, så jag åkte hem, men vi smsade på bussen och då blev vi sams igen. Jag är så himla känslig för allt, tror att det är pga matten och att man får betyg. Jag blir så stressad och så. Jag har räknat matte här hemma, det är inte så många uppgifter kvar nu och på torsdag ska jag och Tilde vara hos pappa, då kan han hjälpa mig. Nu ska jag göra en ansiktsmask och göra mig i ordning, sov typ en timme på dagen idag också.

CHAILATTE!

Igår glömde jag bort att skriva ett till inlägg. Vi gick på promenad och jag gjorde NO och SO läxa. Idag har det varit en hyfsat bra dag. Skriver novell i svenskan och det känns som att det går bra, lite konstigt blir det men ändå bra. Det var iaf ingenting jobbigt idag, engelska med lekar, idrott med vikarie och hemkunskap där vi gjorde panerad strömming, som var jättegos. Efter skolan gick jag och Alma och fikade på espresso house. Det var så himmla länge sedan jag drack chai latte! Det är jättegott!




det var jättemycigt att gå på söder idag, känns att det snart är jul. Bara fem veckor kvar till jullovet!

god morgon på er!

Är nyvaken, ligger i sängen och drikcer té och kollar på "Wildfire". Det var en rolig natt. Vi pratade bara om Idre hela tiden, vi längtar alla så himla mycket. Vi pratade såklart om annat också, medan papporna spelade guitar hero i vardagsrummet., dem gick hem vid två-tiden. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och läsa bloggar.


bowling

Var på stan med Alma idag. Köpte ett par jeans leggins och massa godis. Sen fick jag sms av pappa att vi skulle bowla med Pelle(Philippas pappa) och Philippa. Jag kommer lägga in bilder på tabellerna imorgon. Vi gick och åt på restauranten och nu är vi här hemma. Pelle har precis haft längsta samtalet om att man ska spela sina kort rätt, och välja rätt vänner, sör då får man roligaste livet. Typ, men det var iaf jättekul. Hmm... Är orolig.
Jag frågade Alma på msn nu hur hon mår, hon var lite hängig av vaccinet. Hon sa att det hänt någonting inom familjen som hon inte ville prata om...

Vaknade tidigt

Vaknade 8! Inte likt mig men det var bra, eftersom jag nu är klar med NOn. Har en svullen arm som fortfarande gör ont och det är inte världens roligaste... Däremot kommer det vara det att vara uppe i Idre!!!!!! Längtar jättejättejätejättemycket!!!!!!! Vill åka dit nu. Kollade på gammla bilder från sälen och det ser så härligt ut    
 


Kollar på idol

Blev inte som jag hoppades... Jag är bara hemma med pappa och Tilde ikväll. har varit ute med Fridolf nyss och nu kollar jag på idol. Smsar med en som gick i min klass i typ... lågstadiet + 4an. Jag har ännu ondare i armen nu. Jobbigt, men hoppas det går över.

Hoppas

Det gjorde jätteont på mig, bara på mig! hon tog sprutan och ingen annan kände något men hon högg in den jättehårt på mig! Nu gör det ont när jag drar upp den eller kommer åt för hårt. Vi har verkligen en jättebra sopanska lärare, idag på SOn kom han in och sa att vi inte hade någon spanska! Så j**la skönt!! Jag hade inte ens varit hemma nu om vi hade haft den. Hoppas att det häner någon kul ikväll! Vill att Laura ska bjuda över mig och att Torsten kommer och att vi har roligt. När han kommer tar vi alltid upp gamla saker osm hänt förut. ALLTID! Men det har blivit tradition ,typ. Annars hoppas jag att pappa bjuder över Pelle och Philippa hit. Det var längesen... Kommer bli såå otroligt kul i Idre. Vi kommer vara med varandra varje kväll i en vecka!!!


Amanda & Alma


Jag (tror jag rör på mig, haha) Alma & Amanda


Alma, jag & Amanda


vaccin!!!

Jag är ganska nervös. Fredag 13e, otursdagen! Och vi ska ta svinis-vaccinet!!! Haha, är tvungen att säga "svinis", låter så kul. Pappa säger iaf att jag får gå hem om jag känner mig dålig. Måste faktiskt snart gå så jag ska väl börja göra mig i ordnong... Har duschat så nu ska jag bara sminka mig och allt annat.

Ha en trevlig dag! ♥


Bra dag

Nu när jag tänker igenom den här dagen så kommer jag på att det var en riktigt bra dag. Först var det spanska, VG+ på provet :D. Jag Alma och Amanda var med varandra hela dagen, gillar att vi är med varandra. Det känns bra. På svenskan skulle vi fortsätta på mindmap om novellen som vi ska göra. Vi pratade ganska mycket och frågade varandra lite om hjälp och så så vi fick sitta i ett grupprum. Det enda jobbiga var att vi hade matte och att jag var tvungen att plugga mycket när jag kom hem. Alma lånar min fjällräven också, Laura lånade den innan och då frågade jag om hon fick låna den och mamma sa bara"ja, du får bestämma om du vill låna ut den" Nu ska jag göra mig i ording och snart lägga mig och kolla på "glee".

bloggar fran mobil

men det gar inte bra...

Och så var det onsdag igen

Onsdagar är alltid så sköna. men idag var det extra skönt. Först kom spanskaläraren typ en halv timme sent, man får ju gå efter en kvart. Självklart hittade läraren en lösning... Han ringde en i klassen och sa att han kommer. Sen hade vi So och någon öppnade dörren till klassrummet. När läraren inte kom efter en kvart så gick hela klassen, förutom några tjejer (inkl. jag). Vi satt kvar och snackade hela lektionen. Matte är det jobbigaste på onsdagar. Men ändå okej... Engelskan är bara film och det är skönt. Nu är jag i alla fall hemma hos mamma med Fridolf. Ska gå om ungefär en timme.


Tv-kväll

Idag är somvanligt min Tvkväll med Ugly Betty och desperate housewives. Min dag har varit bra. Eller lite både och... På musiken blev jag lite ledsen, det var bara jobbigt och så var det bara småsaker som att någon skojade med mig och så var jag inte på humör. Jag blir så arg för det är alltid så när jag är på dåliht umör. På No:n hae Diana en lila tuchpenna som hon och Hanna ritade på mina armar och lite i mitt ansikte. Det var ganska roligt just då men inte när jag var tvungen att gå genom hela skolan till skåpen och matten. Efter skolan så var jag kvar med Hanna, Diana och Michaela och busringde till folk. Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives.

jag tror att jag har en period där jag är lite känslig. Blir alltid ledsen eller så...

statistik

Är bara tvungen att skriva en gång till. Min statistik sjunker och då blir jag deppig...

statistik

Är bara tvungen att skriva en gång till. Min statistik sjunker och då blir jag deppig...

idag:

Kändes inte som att det var en riktig skoldag idag... Jag var med Alma och Amanda, jag och Amanda kom inte sådär jättebra överens förut, men jag tycker att det funkar bra nu. Hade inga jobbiga lektioner och på hemkunskapen skulle vi gå till ica. Haha, jag och Slma fick gå hem till henne och hämta pengar och så, blev där ett tag men det tog extra lång tid eftersom vi sprang tillbaka när Alma trodde att hon glömt att låsa. Vi stannade kvar i ringen efter att vi varit på ica. På H&M träffade vi Hanna, Diana och Linnea. Sedan gick de till donken och efter ett tag gick jag och Alma också dit. Efter att Alma stått och funderat på vad hon skulle köpa. Sen åkte jag med Alma på trean och gick till Stockholms södra. jag glömde nycklarna hemma, jobbigt... jag kunde inte komma in i mitt skåp eller någonting.


ny header

aloe vera mask

Sitter just nu med en aloe vera mask i ansiktet och kollar på "... Och så kom Polly". Jag har förresten fått en soffa i mitt rum. En del av den som stod i vardagsrummet innan vi köpte den nya. Det blev faktiskt bra. Idag så bakade jag en After eight tårta till pappa och så gick jag och Tilde ner till honom och fikade. Mormor kom hit idag och var här ett tag och fikade. Jag älskar min mormor, hon är den bästa. Haha, tänker på Karsten... "Den bästa, den bästa av alla mormmorar?" "Den bästa mormorn du har haft!", Nu ska jag skölja av masken som jag har i ansiktet, God natt (utifall att jag inte skriver mer idag...)

grattis på fars dag

Grattis pappa


han har verkligen vuxit





haha! okej han ser jätterolig ut på bilden, men ändå, man ser skillnad.

tappat plånbok

Så himla trist! Hade bank kort och gludkortet till grönan iden, säker någonting annat som jag inte kommer ihår... Tråkigt eftersom jag poch Laura senast idag pratade om att gå på julmarknaden... Är ledsen! trodde att jag glömdedet på coop men det var inte där... Jag  lämnade tel nr, så de kunde ringa om de hittade den. mamma köpte en ny soffa idag och vi hjälptes åt att packa upp den och bygga den. Juste, kanske ska säga att jag var på stan med Alma när jag tappade plånboken. Annars är det bra.


nya soffan


1.                                             2.
         
vilken färg?

Först tyckte jag 1. Men nu är 2. finare...


lite jobbig skoldag...

Är hos Laura nu, ska sova här. Såklart, annars hade jag inte varit här vid den här tiden... Det var jobbigt i skolan idag. Vi läste en text på engelskan, Martin Luthe King. Det var första gången i hela sjuan som jag läste högt inför klassen på engelskan, så jag var såklart nervös... Men när jag är nervös så är det inte lite. Mitt i texten tappade jag bort mig och blev ännu nerövsare och då började jag gråta, inte mycket men det syntes ändå... Ganska jobbigt och jag rodnade. Innan spanskan stängde några killar in oss i ett litet rum och sedan öppnade de och såklart puttade vi på dörren så mycket vi kunde för att vi skulle få upp den, men killarna lyckedes stänga den igen. Efter ett tag öppnades dörren igen och vi stod beredda att putta allt vi orkade. Men gissa vem det var som öppnade! Läraren, som nästan fick dörren i ansiktet!!! Pinsamt! Men han blev inte så arg, bara lite irriterad. Jag och Laura ska typ gå och lägga oss nu. Haha, vi har klätt ut Laura till fjortis, eftersom hon ska på maskerad imorgon och fick fjortis som tema.


haha, TITTA LAURA!

vad är det med mig, jag ser trött och djupfryst ut... :S


matte

Skönt att det snart är helg! Iaf så fick vi tillbaka diagnosen och jag blev så himla arg på mig själv när jag såg att jag hade missat att göra en uppgift som jag kunde. Två uppgifter kunde jag lösa innan vi vi gick igenom det.


utvecklingssamtal

Okej... Måste börja med att säga:

- Jag kan inte ladda upp bilder från halloween förrens jag kommer till pappa, alla bilder är på pappas kamera. Och jag gjorde der inte när jag var där för att jag var med vänner hela tiden (som inte gillar när jag skriver blogginlägg, då gör jag dem så korta som möjligt).

Hade i alla fall utvecklingssamtal idag och det gick bra, jag ska gå till läxhjälpen för mattens skull. I alla andra ämnen gick det bra och jag skulle satsa på vg i (såklart alla ämnen) men mest i slöjd, som jag tycker är kul och i hemkunskap, för det sa han att jag var bra på. Så det kändes ändå okej att höra, tror alltid att det ska vara jättejobbigt och så men, men...

Det snöade idag. I och för sig gjorde det det för typ en månad sen. Men jag tycker i alla fall att det är jättemysigt när det snöar.

mår bättre

Hihi, jag mår bättre nu och mamma fyllde i en lapp där man får 4nr av damernas + en necessär, tre läppglans och en mascara från face. Precis en sådan necessär som jag vill ha. Och det är säkert en bra tidning. Jag har självklart övat på matten, men jag var tvungen att duscha och läsa också, har jättemycket kvar på boken men bara två dagar! Vet inte om jag hinner, men isf får jag väl ta hem den över helgen. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon... Börjar åtta med spanska. Men jag vet inte om det är någon, efteersom läraren var sjuk idag. Jobbigt att behöva vara där och sen kanske man har håltimme första lektionen... Då kunde man ha sovit en timme längre. God natt, hörs imorgon ♥

Önska mig lycka till på diagnosen, Åh, nej. Jag kom just på att jag även hade SO till imorgon. Men det var bara två uppgifter kvar, jag har jobbat ganska bra på lektionerna '')

jobbiga saker

Det är så mycket som är jobbig just nu!!! Orkar bara inte. Är trött på allt och det känns som att jag inte har en anledning att leva.

Jag fick dåligt på matten igen och imorgon är det en jävla diagnos igen!!!!!!!! Sen är det massa annat som också är jobbigt. Det är massa med skolan och några saker jag inte vill ta upp här. Vi har iaf en svenska sak som ska redovisas på torsdag + att vi måste läsa ut en bok. Har precis fått reda på att vi sak ha ett matteprov till om en månad. SO läxa till imorgon också. Den här veckan kommer jag inte hinna. Måste läsa, plugga matte och göra So, engelska till fredag och massa saker som jag inte orkar med!

Kommer aldrig få ett jobb om jag inte klarar matten. Vad är det då för mening med livet, jag vill inte bli en sådan som mislyckas med precis allt! Usch, har verkligen ingen lust med att leva, finns ingen mening just nu. Jag måste verkligen, verkligen få bättre på proven, iof så har jag inte så dåligt på de andra proven men jag kan få bättre.

Skulle bara bli så glad om jag fick riktigt bra betyg på någonting.

trött!

Jag gick upp kvart över sex imorse och duschade, inte konstigt att jag var trött. Men jag har fortsatt vara trött hela dagen, sitter typ bara och stirrar in väggen. Iof så tittar jag på That '70s show nu. Imorgon är det halv elevakrivitetsdag, s¨å skönt, och vi börjar tio! Ååh, de är så mycket jag vill köpa. Men jag gör av med månadspengen direkt! Jättejobbigtt, hm... Kanske ska börja lägga undan 100:- i månaden...

djävulen bär prada

Det är faktiskt första gågen jag ser denna film. Men jag tycker att den är bra. Vi gick promenad idag. Jag, pappa och Tilde lånade Fridolf från mamma och gick till stallet. Måste duscha ikväll, orkar inte imorgon då jag böjar 8!!! Varför måste lovet redan vara slut?

trött

Vi vaknade tolv och då slogs alla om täcket ,utom jag som låg i mitten och var jättetrött. Men jag har fixat i ordning här innen nu och bäddad sängen med nytt fräsht lakan och så. Orkar inte göra någonting idag. tyckte verkligen att Laura och Natta var jobbiga igår. De tog mina saker och gömde och fattade inte när jag sa att jag inte ville. De bara satt och skrattade. Men nu är de iaf lugna... Ska väl göra någonting nu, ingen aning vad.

RSS 2.0