tisdag

Är hemma nu, jag och mamma har ätit grönsakspaj. Nu ska jag gå ner till  pappa och hämta byxor som vi ska klippa shorts av. Fanny spydde nyss hon spyr ganska ofta, men nu var det jättekonstigt värsta vattenslämmet som när man är magsjuk. Imorgon ska jag med mamma till jobbet, de ska och bada. På lördag åker vi till söderhamn, är där en vecka och dagen efter att vi kommit hem hämtar vi Fridolf.

hos mormor

Hej, är hos mormor. Emelie kom, vi var ganska mycket med varandra när vi var mindre. Vi gick och badade nere på smedsuddsbadet oc jag badade två gånger men inte Emelie. När vi kom hem åt vi pannkakor sen somnade jag, men jag gick faktiskt upp klockan 7.00 imorse. Imorgon kanske vi tar med Miranda och badar, gud vad mysigt att bada med en hund!

kram :)

"veckans goda gärning"?

Har lagt till en ny kategori "veckans goda gärning" det är skittöntigt men jag tänkte att alla bloggar har någonting speciellt men jag gör inte videoinlägg och inte "outfit/dresscode" så... Vad tycker ni om denna nyhet?



Hola!
Ligger i sängen och kaninen hoppar omkring på golvet, imorgon ska jag och Tilde till mormor. Mamma och Tilde ska hemifrån 8.00 eftersom mamma börjar jobba ca 8.30, hon möter mormor inne i stan och mormor tar med sig Tilde hem. Jag ska också upp tidigt, får se hur det går... Men pappa ska upp ännu tidigare han ska flyga till malaga och måste upp 2.40, det är en jobbgrej han ska dit för och så hade några bestämt att svenskarna skulle  presentera sig på spanska och spanjorerna på svenska eller danska, på kul. Jag har hjälpt pappa lite med den delen :) jag går ju på spanska i skolan, så det var tur för honom!

pussar och kramar!

 ser du några likheter på Fridolf och..


.  ...Fridolf?

Fridolf

Vi har beslutat att han ska heta Fridolf, det passar så bra när man ser honom i verkligheten, dem är för söta! Det var en flicka, den minsta av alla hundarna som var jättelik Fridolf som var jättesöt. Men det var ju såklart Fridolf med :)

Fridolf:
                 


syskon:

       

två syskon till som jag inte lyckades få någon specifik bild på...

stora hundar:

   
mamman är på sista bilden

hälsa på hund

Idag ska vi åka och kolla på valpen :) Jag och Tilde har inte varit där förut så det blir kul. Nu ska jag hjälpa Tilde med ett spel.

kram!

design?

Vad tycker ni om min nya design, ny header och lite nya färger :)♥

puss!

p.s någon som har tips om hur men får tillbaka "siderämsan" upp? (längst ner på sidan)

badat

Imorgon åker vi och kollar på Wilbur/Fridolf, vi kan inte bestämma oss. Vilket namn passar bäst på en bordercollie? Idag gick jag upp tidigt, typ nio tror jag... Jag mamma och Tilde åkte och köpte djurmat i globen och mamma köpte ett nytt linne till mig och ett till sig själv :) Sen när vi kom hem åkte vi till Eriksdalsbadet, försökte ringa Laura men hon svarade inte. Så jag åkte bara med familjen. På badet såg vi Malena Ernman.


"klippa" som jag och Alma hoppade ifrån


precis kommit upp ur vattnet


Alma


stranden


lyckorus ut i vattnet :)


efter kvällsbad

  
1. nytt linne
2. Tilde med solkräm i ansiktet
3. Lejonkungen :) Jag älskar den, det är den bästa barnfilm som finns!

sofijah - när livet sviker



Tänker på Nathalie när jag lyssnar :) Vi var bästa vänner så länge sen förändrades vi och passade inte ihop längre... Allt känns som en evighet sen, när vi var små så kunde vi knappt vara ifrån varandra en dag! Vad hände egentligen?

almas land :)

Har varit på Almas land, ni som undrat varför jag inte skrivit på några dagar... Kollar på fotbollen lite grann, Sverige förlorade och Erica ska komma med mitt spel. Det var jättekul på Almas land men en hemsk sak hände! Igårkväll skulle jag gå ut och ta en knäckebröd smörgås och Alma visade mig ett konstigt bröd som hon sa var "det värsta hon ätit" så jag bröt av en bit och stoppade i munnen.
Alma: Issa! Du kan inte äta det där, du är ju vegetarian!!!
Äääääckligt! Det var verkligen hemskt och jag skulle inte vilja göra om det! Men jag tror inte att det var så farligt men jag spottade och spottade och grät och sköljde ur munnen och grät! Annars har vi badat hela dagarna, det är jättenära till vattnet så det är bara att gå dit när man känner för det. Sammanlagt badade vi 7 gånger på 2½ dagar, och det var inte i bassäng, coolt va?

header

har gjort en ny header :)

godmorgon

Har precis gått upp, ska duscha och Laura sover fortfarande:) Har jättelåg statistik :(


blabla

Har bara cyklat och cyklat, och badat och cyklat... Jag sov hos Laura igår och idag badade vi i Trekanten och Laura ska sova här imorgon ska vi till Eriksdalsbadet. Annat:
Igår när vi cyklade i Enskede var det en "knarktant" som försökte fånga oss.
Jag har träffat en häst i stallet som är jättemysig :) och som jag inte är rädd för...
Idag var vi och "kvällsbadade" i handen, pappa gjorde pastasallad som han tog med.
Kaninen har fått vara ute + Oliver (mormors kattunge)


jag Laura Tilde :)

cykla

hej!
Är hos mormor så jag kunde inte skriva igårkväll. Vi har just kommit hem från Västermalmsgallerian, kollade på Åhléns och vi om fram till att allt jag önskar mig från mormor kan hon köpa där :) jag fyller faktiskt år snart eller nja... Om en månad ungefär. Laurringde mig inne på Åhléns och jag ska snart hem och träffa henne. Igår cyklade vi till stallet och sen cyklade jag till eriksdalsbadet och mötte Alma, sen cyklade jag till mormor som bor på kungsholmen... Det är rätt långt om man cyklar via Slussen och Gamla stan. Nu ska jag snart cykla hem också, över Västerbron + att jag och Laura säkert kommer att cykla när jag kommer hem...

puss&kram

shoppa, spela brännboll, åka till mormor

Idag kanske jag ska på stan med Alma, och så ska jag spela brännboll med mamma och Tilde :) Sen tror jag att jag ska sova hos mormor, har inte frågat ännu men det går nästan alltid bra. Shemat för de närmsta veckorna (helgerna):

Nästa helg: kolla på Wilbur
helgen efter: söderhamn
helgen efter: hämta Wilbur, eller om det var en vecka till...

levande gosedjur

Du kanske undrar över rubriken? Men innan jag och mamma åkte och hämtade Tilde hos mormor så släppte jag ut kaninen (Ludde) ett tag och sen skulle vi ta in honom, det är alltid lite svårt men den här gången var det extra krångligt. han var under Tildes säng men sen försvann han! Vi letade under sängen för att vi hörde att han var där även om vi inte kunde se honom, efter ett tag så hittade vi honom. Han hade varit undersängen hela tiden, fasst han låg i en gosedjurslåda! Ett levande gosedjur.


lördag

Jag hann inte skriva igår,jag, mamma, pappa och Tilde åkte till skansen och där träffade jag Alma, först dansade vi runt midsommarstången med tilde men sen gick jag och Alma iväg själva och kollade på griskultingar och rävar och massa annat. Sen åkte vi till mormor och åt middag och Tilde stannade där och idag ska jag och mamma åka och hämta henne.

  

 

Bilder från när vi dygnade


på kvällen cyklade vi

På natten blev det bara suddiga och mörka bilder...

21.47

Kollar på "Design: Simon & Tomas" Imorgon är det midsommar och då ska vi till Skansen och dansa runt midsommarstången, på kvällen ska vi till mormor. Någon dag  ska jag göra om bloggen lite, kanske börja nu... Jag har hjälpt Laura med det hala natten och morgonen.

tv

När Laura gick hem idag så var det första jag gjorde var att bädda om sängen. Den var sååå skitig, full med chips... Nu ligger jag i soffan och mamma och Tilde kollar på "Sjukhuset" Men jag tycker att det är äckligt med sår och sånt, men Tilde kommer säkret att bli läkare när hon är stor. För henne är det som barnprogram. Det kommer bilder, men jag orkar inte fixa med det nu... kram ♥


god morgon

nu är vi vakna, vi fixar med bloggarna :)

tröööött

Har inte sovit en blund på hela natten, ska snart sova. gissa om jag är trött?

nästan klara

Vi har nästan klarat det!

vakna än!

Vi är fortfarande vakna, lite trötta är vi men INTE SOVA! Sitter vid en annan dator än vad jag är van vid och den är så jävla seg! Vi ska redigera våra bloggar, Laura gör en total makeover och jag ska ändra headern. Kan inte fatta att det är ljust ute redan, började bli det för ca en halvtimme sen. När jag tittar ut nu så ser jag solen kasta några strålar på ett hus längre bort. Laura blir arg när jag skriver sådär, "gammelspråk" nu asgarvar hon tyst. Tycker synd om mamma, hon har jobbat hela dagen och ska det imorgon med och så väcker vi henne hela tiden...

pusssss!

p.s Har du druckit coca cola zero någon gång? Laura påstår (gammelspråk igen) att alla har gjort det...


I <3 me

Just nu älskar jag mig själv, jag har sminkat om mig och gjort en snefläta, blev riktigt bra ;)

tjaaaa bloggen!

Haha! Kom inte på någon bättre rubrik... Vi har nästan ätit upp allt, jag orkar iallafall inte mer. Kaninen är vaken med oss.
allt:
2l. coca cola
2 påsar chips
en chokladkaka.

cykla

Jag och Laura har varit ute och cyklat kom precis in. Vi gorde ett videoinlägg på vägen, blev lite konstig men, men! Och idag SKA VI DYGNA! Ska ladda in videoinlägget på youtube nu så får ni det snart.

pusspuss!

fel?

Blev lite chockad när jag skulle logga in på bloggen för ett tag sen, jag behövde lösenord för att logga in? Så klart behöver man alltid men efter att jag skrivit in mailadressen och lösenordet så kom en ny ruta upp där jag skulle skriva användarnamn och lösennord. Trodde nästan att jag gått upp mitt i natten och ändrat någonting i sömnen! Men jag läste på blogg.se att det var någonting som skulle ändras i en halvtimme. Sms:ar med Alma, vi tänkte att vi skulle sova hos menne och gå på stan imorgon men hon ska ta en spruta imorgon så då åker jag ut till hennes land nästa vecka. Ska göra lunch snart och så känner jag att jag måste göra någonting idag. Det händer en väldigt konstig sak just nu... Jag kan inte publicera det här innlägget, det bara försvinner jag har skrivit om det en gång men nu kopierar jag det så att jag slipper skriva om det fler gånger. Vad är det som händer med min statistik igår hade jag nästan inga besökare alls! Men jag har lika många idag på bara några timmar som jag hade hela dagen igår, det är ganska bra... Hoppas att det kommer gå att publicera det här, annars blir jag tokig! Jag har försökt sååå många gånger nu. Haha, ,det här kanske blir ett inlägg som jag skriver på hela dagen. Nu ska jag göra lunch, datan följer med ut till köket.


räkgrytsräster från igår.

... Så där ja! Nu är maten klar hörs om ett tag...
...mm, vad god maten var. Vad ska jag göra nu, juste lovade mamma att plocka i och ur diskmaskinen, och så lovade jag mamma att hämta tilde också...
...Pratar med Laura, pratade nu, vi ska in till stan och köpa Kanye West glasögon, haha :) vi ska samla på dem tillsammans. Hon ska snart komma hit...
... Vi kan inte åka in till stan, Laura har inget busskort och hittar inte sin rämsa...
Vi ska göra ett nytt försök att publicera och spraya oss med brun utan sol.
... Nu ska jag och Laura baka och göra pannkakstårta, hon kanske sover här, annars ska hon till sin pappa och måste hem snart... :(

Vilket flummigt inlägg.

reklam

Jag ska inte ut till Almas land imorgon... De skulle hem imorgon så det går inte, men vi kanske skulle ses iallafall. Sprayade mig med brun utan sol förut, det är fusk, jag vet! Men jag orkar inte vänta tills vädret blir bättre igen.


tänk att en sån här liten krabat kommer hem hit snart!

spännande

Desperate housewifes har precis börjat, det är så spännande idag! Jag älskar det!

jag och pappa i romme för några år sedan

pusssssssssssssss, love you!

fy, fy!

har inte skrivit så mycket idag, fy på mig! Tog ett bad förut och så gick vi ut och plockade blommor :) När vi kom in bakade jag choklad krisp. Mamma ska upp till Årstaskolan på ett möte sen så jag och Tilde blir ensamma.

Kanske åker ut till Almas land...




tisdagsmorgon

Ligger i soffan/mammas säng och kollar på "Quizzo" inte roligt... Det är ett sånt där program när man ska ringa in och gissa... Mamma är hemma och är sjuk idag med, vi ska snart äta fiskgatäng.
p.s Haha, nej för Lauras kompisar är ett år yngre, + att Laura "tvingar" mig att bjuda alla...

Sista

Sista inlägget för ikväll, ska gå och lägga mig nu. Det finns inget att göra uppe... Mamma sover och jag hatr suttit och kollat på "Ett herrans liv" Det var ju riktigt bra. Nu är det "Seinfeld" Men om jag ska gå och lägga mig kan jag inte kolla på det för at jag inte har alla kanaler inne hos mig... Så jag stannar nog uppe.

mean girls

Kollar på mean girls, är ensam hemma hos mamma igen... Bråkade med pappa så jag gick hit för att få vara ifred :) Måste passa på att säga att det är jätteroligt att någon "JENNIFER" läser min blogg nu jag vet inte ens vem det är men hon verkar sjysst och jag ska börja läsa hennes blogg.
kram♥

statistik

Statistiken sjunker, fortsätt läs!

Sluta tjata!

Tilde sitter och tjatar, "tycker du det är bättre om datorn går sönder" "tycker du det är bättre?" blablabla! Hon snubblade nästan på datasladden och sa "varför har du lagt den här?" jag svarade bara "men du la ju snören över hela mormors vardagsrum" jaja, hur kul är det att höra på våra bråk? Är hemma hos pappa igen nu och har fortfarande inget att göra...

tråkigt!

Har det bara tråkigt, Alma är på Amandas land men skulle säga till när hon skulle ut till sitt land. Är hos mamma nu. Skulle bara mata djuren men jag ha varit här i kanske två timmar nu. Men aah, en sån tråkig start på lovet.


Almas land

sommarlov?

Är det här sommarlov? Jävla pissväder som gör att man inte vill gå ut och om det hade blivit som vi tänkt hade jag varit på kollo nu, tur är väl det att men inte kom in om det bara ska vara sånt här väder! Men egentligen hade det nog varit ganska roligt, eller jag hade iallafall fått träffa lite nytt folk. Det skulle behövas nu är jag ju bara med Alma och Laura. Alma, Laura, Alma, Laura, Alma, Laura! Det är inget fel på dem men det blir ju lite tråkigt i längden. Och hela den här festgrejen? Laura har en helt annan relation med killar och sånt i hennes klass, jag pratar ju knappt med dem och dem kommer aldrig komma om jag bjuder dem! Jag vill ha ett riktigt sommarlov, som alla andra! Det är ju samma väder överallt nästan, jag vet. Men andra hittar iallafall på saker, typ som att vara på landet, där kan man sitta inne och spela kort, gå ner och bada eller basta även om det regnar. Man kan cykla där, det kan man i och för sig göra här med... Men på landet cylar väl alla? Så det är inte samma sak. Men dem sakerna som är bra med den här sommaren är: VI SKA SKAFFA HUND! Festen är nog bra tror jag... Jag har inte haft fest på flera år + att den kanske betyder att man blir bjuden på någon fest... Det är väl alltid roligt. Och det vanliga med sommaren: åka upp till söderhamn och åka till Almas land.


På Almas land. ♥


varför är det skitväder?

Varför är det sånt skitväder?! Känns verkligen som höst! Så tråkigt, nu är det sommarlov och man vill kunna vara ute i det fina vädret och ha kul men var är det där fina vädret då? jag hade tänkt åka till Almas land idag men dem är inte ens där för att det är så trist väder. Vem vill vara ute i sånt här väder, inte jag iallafall! Kollar på rosa pantern, den är snart slut...

Ben & jerry´s

Äter ben & jerry´s glass "phish food" Love it! Ska kanske kolla på rosa pantern två.


strömavbrott

Skrev ett inlägg förut men då hade vi strömavbrott så när jag sparade försvann allt. Vi åkte till coop i västberga men där var det också strömavbrott och ingen fick komma in så vi åkte vidare till city gross. När vi kom hem bakade pappa en cheesecake, älskar det! Nu lagar han mat och mamma ligger bara i sängen och är sjuk. Har varit osminkad hela dagen, orkade bara inte fixa mig någonting idag.
  
ska äta nu
pussssssssssssss

film

Kollar på film, c/o segemyhr. Har sett avsnitten hur många gånger som helst.

lunch

Var över och matade djuren hos mamma, hon sov här nu när hon blev sjuk. Hon har tydligen spydd 10 gånger eller mer inatt. Vi ska snart äta hemmagjord avocadosallad, jag handlade lite ingredienser på vägen hem från mamma. Det är så roligt att komma och mata djuren för de blir så glada, man möts av Fanny som är jättehungrig och står och jamar innanför dörren och sedan kaninen som hoppar omkring i sin lilla bur och ocka blir jätteglad för lite sällskap. Visst de har ju varandra men en katt är inte speciellt förtjust i en kanin, hon (Fanny alltså) går inte ens in i samma rum som kaninen. Hur blir det med en hund då? Nu ska jag äta.


video

Vaknade nyss Håller på att ladda upp en video på hundvalparna, men jag ändrade mig angående videon när vi sjunger "åker bläckfisk..." Ska inte lägga in den, det är för pinsamt.

stackars mamma

Vi kom precis hem ifrån kusiner, trevlig middag och efterrätt men mitt i fikan så var vi tvugna att åka hem när mamma fick ont i magen och på vägen hem så stannade vi så hon fick spy. Stackars mamma... Nu mår hon lite bättre iallafall. Men jag har riktigt goda nyheter också! Nu är det säkert att vi ska köpa hund! Helt otroligt, lilla Fridolf, som han heter just nu. Wilbur ska han få heta hos oss. Då blir det väl Wilbur Fridolf Enberg, eller någonting sånt. men en hund behöver nog inte ett efternamn...

lat

Fortfarande kvar hos mormor, har bara latat mig idag. Mamma och pappa kommer om en timme och hämtar oss, då ska vi till kusinerna och äta.

 
längtar utomlands, skulle vilja åka med vänner någon gång men då måste jag nog vänta några år...


fail!

Vi somnade... Nu har vi ätit lunch och jag har städat lite, ska fortsätta snart. Vi gör inbjudninigskort till festen, det är ganska krånligt... Ska fortsätta med det nu. puss :)

p.s Gabbe sluta läsa! du är dum!

grönan

Idag ska jag och laura dygna hemma hos mig. Det var skitkul på grönan, som alltid. När vi skulle åka bläckfisken så började hon som satt bakom microfonen i ett litet rum sjunga! Sen åkte vi igen och bad henne sjunga igen och igen och igen o.s.v... Och vi sjöng glatt med och skrattade! Hon som sjön heter Madelene och en kille som vi pratade med osm också jobbade vid bläckfisken hette Leo! Så här går låten, melodi - "Jag går och fiskar"

vi åker bläckfisk, oh, oh, oh!
och snurrar runt en stund, snurrar runt i bläckfisken, oh, oh, oh!
en dag på gröna lund, gröna lund!

den äger! Ni får en video i morgon, vi ska lägga oss nu, men inte sova!


fixar oss

Har fortfarande inte komit hemifrån... Laura lockar mitt hår och sedan ska jag locka lite av hennes. Det blir ganska fint, men det tar tid...


snygg bild, va? Haha! Nej men skit samma...



halvklar

Laura ska komma nu, hon har precis haft avslutning och jag är bara halvklar! Måste sminka mig och torka håret! Skriver när jag kommit hem från grönan. Ska sova hos laura ikväll, eller så ska hon sova hos mig.
♥kisses♥

gröna lund

Imorgon ska jag och laura och typ hela hennes klass på grönan, jippie! Ska jag åka insane? kommer aldrig våga, men jag ska, kanske... Och någon gång den här månaden fyller min blogg ett halvår, hörs imorgon. Är hos laura nu, hon har skolavslutning imorgon.
puss&kram ♥

städdag

Imorse kollade jag på "Sex and the city" filmen men kollade inte på slutet, har sett den tidigare men kollade aldrig slutet då heller. Sen städade jag mitt rum, och ränsade garderoben, och damsög, och städade uppe på mina skåp, gissa om det var dammigt? Så nu är mitt rum jätterent och fint :). Har väntat hela dagen på att laura ska komma hem ifrån erica. Då ska vi nog cykla igen, oj då! såg precis att det inte var vidare "cykelväder" ute. Det spöregnar för er som inte tittar ut. Igår cyklade vi ner till pappas jobb. Här kommer några bilder. ♥


skolavslutningskläder


min och tildes efterrätt igår på Friday´s


jag och laura nere vid pappas jobb igår

skolavslutning

Nu har jag slutat skolan, lägger kanske in videor på alla uppträdanden i eriksdalshallen senare. Jag och laura har varit ute och cyklade nyss, men så såg jag att desperate housewives började och vi cyklade hemåt så fort vi kunde. efter avslutningen var jag med alma, melina maja och åt kinamat i hornstull. Sen kom sonja och andrea och jag, maja, alma och dem följde med oss och vi gick mot tanto, var där ett tag och hem till sonja sen skulle jag g för då skulla hela familjen äta middag på friday´s, jag tog bara en förrätt, chips & salsa. Sen kom vi hem och jag och laura gick ut och cyklade. Nu sitter vi här och kollar på tv pussssssaaaaaaaaar!

bilder

vi ränsade ur skåpen i skolan idag och fikade och kollade på film... Imorgon är det skolavslutning! Ni får se mina kläder då.


jag i almas nyckelhål



när jag, laura och tilde skulle gå hem till mamma och hämta grejer till imorgon såg vi en svanslös katt, det kändes jätteäckligt att klappa på.

Mentorsdag

God morgon, allihopa!
Ska snart gå till skolan, Börjar 10.00 idag. Imorgon är det skolavslutning! Tänk att man börjar 8:an efter det, det finns inte i mitt huvud, eller jo såklart men jag fattar det inte riktigt. Men nu måste jag dra pusssss.

äter bullar

Är hemma nu, sitter och käkar bullar som mamma bakat. Jag och laura sov till kanske halv elva. Sen så har vi, som 10000000 gånger förut börjat planera en fest, vem vill komma? ;) haha. Men vi ska ha den typ mellan våra födelsedagar, i juli någon gång alltså. Visste ni förresten att det skiljer ett år, en dag och en månad mellan mig och laura. Ska äta en till bulle nu.

puss!

sover här!

Ska sova här hos laura, klockan är några minuter över tolv och hon klär ut sig till wannabe, haha! Lägger in bilder imorgon... Jag själv är osminkad och börjar bli lite trött, jag är ju ingen nattmänniska precis. Men på sommarlovet blir det nog lite ändring, hoppas jag.

pussar alla bloggläsare, skriver kanske ett sista inlägg sen men vi får se ♥

hos laura

Hej, hej!
är hos laura nu, dem har gäster så vi ska säkert gå ut sen, med honom och lauras brorsa alltså.
byebye!

drar till laura

Nu drar jag till laura, kanske kommer sova där och då skriver jag inget mer idag. eller så kommer jag hem och då kanske jag skriver.


Nationaldagen!

Efter badmintonen idag så  Åkte jag hem, åt pankakor, duschade. Sen gick jag mamma och tilde ner till pappa. Vi åkte in till slottet och kollade när de släppte ballongerna, måste varit nästan tusen stycken :O. Sedan gick vi in i slottet, det var ganska tråkigt och trångt. Sedan såg jag agnes live! På genrep i mjukiskläder... Men endå! :D Fortsatte nedåt kungsan och köpte glass, men det var så kallt att sedan åkte vi hem. Undrar vilken kanal agnes kommer på ikväll, det var nämligen filmkameror där.

p.s Jag vet att mamma ska åka och kolla på valpar nästta helg, men hon vill inte att jag ska veta för att då tror hon att jag vill följa med och om jag gör det och hon bestämmer sig för att inte köpa den så blir det kanke problem om jag fastnat för den. haha, har misstänkt det sedan jag var hos mormor. Men det är inte så svårt att lista ut saker... Jag misstänkte förra lördagen att mamma ville köpa hund, men fick inte veta förrens måndagen tror jag...

pussar&kramar

snabbis

okej, ka kolla på talang nu. Vi skulle ha Noprov idag men jag hann inte vara med, skulle vara mattant med karoline. Jag vet att jag missat något men jag får väl skriva det sen.

kram!

mardröm

Sitter hos mormor, ska sova här idag. Inatt drömde jag en så hemsk dröm:
Pappa ströp en kanin, inte just ludde men en annan kanin som de skulle äta, pelle och filippa var gäster, sen skulle pelle skjuta en säl som också skulle vara mat, och kaninen lagades hel! Alla detaljer var inte med men jag kan berätta varför jag drömde detta:
1. I filmen vi kollade på i spanskan dödade de och åt två kaniner (lagades hel).
2. pelle och filippa var gäster hos oss i lördags.
3. sälen? ingen aning, men jag såg för länge sedan på TV när några sköt en säl, men somsagt var det ett tag sen.

Nu ska jag leka med tilde och hennes kompis och irritra några tjejer ute på gården :P

10.20

Börjar väldigt sent idag och det är superskönt, ska till mormor efter skolan. Har glömt att säga att imorgon är det noprov i form av frågesport (usch, vad konstigt det lät) Och jag tror även att jag glömt att säga att jag ska på the voice konserten augusti. Ska fortsätta kolla på Vakna med The Voice!

pusss!


3juni

Tilde sitter och slår mig... Nu gick hon... Har lärt mig att spela "the winner takes it all" på gitarren nu. Det låter rätt okej, men de andra låtarna låter väldigt lika. Nu är det inte långt kvar, om man inte räknar med helgen så är det bara tre dagar och sen är det skolavslutning! Alla inlägg sen jag fick veta har handlat om hund, men det måste ni ju fatta, att man är lite (jätte) spänd om det blir något eller inte.Imorgon får vi slippa spanskan på morgonen och eftersom vi har håltimme efter den så haar jag sovmorgon till 10.20, på fredag får vi slippa gympan som är på morgonen den med och då börjar jag... 9.20, skönt. klicka för större!
teckningar jag tog hem från bilden, dem enda som jag blivit nöjd med.
1. skuggan visar den verkliga bilden av personen.
2. bild från ordspråk, många bollar i luften.


orkar inte

Jag är så himla trött! Jag orkar ingenting, måste man gå till skolan sista veckan? man gör ändå inget vettigt, bara kollar på film i alla ämnen, det är ju bara onödigt. Jag är så trött! Idag kommer dagen se ut så här ungefär: Spanska-film, svenka-film, bild-vanlig, lunch, engelska-vet inte(säkert film), matte-datasalen(spela ett matte spel) Så det känns ganska onödigt att gå dit... För så här är det varje dag.

god natt!

Glömde bort att det var desperate housewives idag men jag kom på det i slutet av ugly betty ;) Jag undrar hur det blir med fanny om vi skaffar hund... Hoppas att det skulle gå bra. Tänk att det snart är skolavslutnig! Tänker inte via vad jag har på mig förrens då.

god natt!

border collie

Somsagt, det är inte helt säkert än, men vi hittade ju en som mamma ringde till idag. Några i kalassen visste innte vad en border collie är så jag tänkte visa det.







underbart söt!


visste  inte att det fanns i olika färger:


den är ju bara för gullig!


c-språk

postat av : Alma
den blev superfiin! Och btw så fattar jag inte varför du ska välja c-språk över huvud taget? :S blir bara massa extra plugg + jobbigt att hålla på med 2 olika språk ! tycker jag i alla fall

Nej, men det är bra att kunna två språk. Dessutom slrev jag att jag kanske inte skulle välja något. Men jag får se hur jag gör, funderar mest på italienska.


tunika





detaljer:

     
1. knappen
2. I:et  i hjärtat (står för isabelle)

Nu är den äntligen klar, tunikan om jag gjorde i slöjden. Annars var det en helt vanlig dag i skolan, vi kollade på film i spanskan och lämnade in lite böcker, fick en lapp om c.språk, behöver hjälp att välja, om jag ens ska välja något... I så fall italienska eller franska, jag läser redan spanska och tänker inte välja tyska. Ska väl kolla lite på hundar på olika hemsidor, det är ju inte helt säkert att vi skaffar någon än men det är nog rätt så seriöst eftersom hon hade ringt på en som hette  Wilbur, sött va? men tyvärr så var han såld. Hon skulle ringa på några andra som vi hittade också, border collie, är det vi vill ha. Hoppas verkligen att det blir så, är jättespänd och det pirrar i magen.


pussar & kramar!

p.s Franska eller Italienska?

Vakna!

Sitter och kollar på vakna! med the voice. Fanny sitter brevid mig, min katt :) inte min helt, familjens. Men kaninen är min. Det är ju jättekallt idag! Varför? Jaja, jag ä'r helt klar och ska snart gå. Älskar tisdagar! Måste dessutom bli klar med min tunika på slöjden, ni får en bild i eftermiddag :) och så har vi musiken, där spelar jag bas, ska fråga lite hur man vet hur många gånger man ska spela på samma accord på gitarren... Fattar inte riktigt det. jag har försökt spela några låtar men det blir mest blaj (vad nu det är för ord?) ojojoj! nu måste jag skynda till skolan! börjar om en halvtimme!!!

puss

glömde säga att...

... Jag glömde nycklarna i skolan idag men andrea tog dem till mig och ska ge mig dem imorgon, tack andrea :) Så när jag kom hem så var jag ute  ett tagoch sen gick jag till pappa och vi åkte och köpte en ny gitarr och en notbok.


1:a juni

Det var en vanlig dag i skolan idag, hände ingenting speciellt men jag hade ont i huvudet och hickade hela dagen. Sitter och kollar på tv och fick nyss reda på att mamma kanske köper hund, inte helt säkert än :D fatta! jag har tjatat om en hund hela livet. Nu ska jag dricka té
puss

morgon

Börjar tidigt idag, har mentorstid. Men läraren brukar nästan aldrig vara här. Nu ska jag gå och äta frukost, äter nog vid matbordet i vardagsrummet så jag kan kolla på vakna med the voice!

RSS 2.0