Dumma

Är hos mamma och passar Fridolf samtidigt sosm jag gör pannkakor. Hände inget särskilt i skolan idag, förutom att Jesper tog mitt godis och gömde det och åt upp det!!! DUMMA, DUMMA JESPER! Chattade med Alma, hon kommer snart hit. Så vi ska plugga till matteprovet imorgon, iiih!Ska lägga in bilder från engelskan, vi tittade på film och Alma gjorde "fokifrisyr" på mig. En rosett av håret.

JA!

jag är så glad! Hur kunde jag missa att Desperate housewives har börjat igen!!! Bev SÅ glad när jag såg det. Pappa bytte kanal och så var det! Yippie :) Men... Jag tror att det är repris :(



hittade en hemsida med roliga saker. Ååh, jag vill ha en chokladfontän, ser gott ut. haha


Saltkar med motor! För att det ska bli roligare att skicka det till varandra... Skumt!

multiplikationstabellerna

Chattar med Alma, hon gör om sin blogg. Hon har inte skrivit på typ fler månader. Det ska bli kul att se hur det blir, jag får lust att göra om lite här med. Nu ska vi kolla på Idol. Juste, hade ju prov idag och det kändes som att det gick okej. Efter skoln köpte jag och Alma en ben&jerry´s, inte så god som jag trodde... Vi passade även på att göra lite på den muntliga redovisningen vi ska ha i engelskan nästa vecka. Men det blev ju inte bara plugga... Vi kollade på filmer på youtube hittade bland annat:

VARNING KÄNSLIGA TITTARE!







svenska hollywood fruar

Sitter och kollar på TV med pappa. Imorgon är det NO prov! Har pluggat mycket men fattar inte riktigt första målet, men allt annat går bra. Vi hade halv elevdag idag. Vi skulle svara på frågor och så... Efter klockan ett hade vi hemkunskap. Vi gjorde en jättegod efterrätt, äpple med socker och kanel i ugnen med vaniljsås till. Har aldrig gjort vaniljsås själv tidigare, men den blev god.
När jag kom hem så satte jag mig direkt och fortsatte plugga till provet. Men jag var tvungen att gå över till mamma och hämta saker också. Fridolf stod i vardagsrummet och började skälla innan han såg att det var jag som kom, då blev han glad. Vi tittar ju på svenska hollywood fruar nu... Tycker att det är synd om Maria Montezami, hon är verkligen trög!

ensam hemma

Hej, Sitter och kollar på kändisdjungeln, her i och för sig redan sett det men har inget annat att göra. Mamma är och hämtar Tilde från ett kalas, så jag är ensam nu. Har kommit på att jag älskar kina tecken... Det är så häftiga :)

 Jag har lärt mig tre stycken... Kärlek, hjärta och styrka


ikea

Jag har varit med pappa på Ikea, vi köpte en ny madrass till min säng. En sådan som formar sig efter kroppen, SKÖN! Vi köpte en lampa i mitt rum och massa annat. Nu: Är hos pappa, vi har fikat. Kanske ska gå till mamma snart, det är ju ändå hennes vecka... Jag ska lägga in bilder. Snart...

middag

Var på middag igår. Alma och Sonja hade. Jag, Andrea, Jaquline, Felicia, Alma och Sonja. Jag kom 20 minuter tidigt och Alma och Sonja var en kvart sena, så jag fick stå och vänta ett tag... När de kom tillbaka hade de två kassar med mat med sig. Det blev pasta sallad. Vi gick ut efter maten, det hände inte så mycket. Vi gick ner till slussen och Louisa kom, hon skulle in på Vi och handla, där såg vi Paow, haha. Nera vi slussen lyssnade vi på musik, Felicia och Sonja grät av en låt och Louisa och Andrea sjöng med till massa låtar. Senåkta jag till mormor. Hade tagit alldelsför lång tid att åka hem. Nu är jag hos mormor och Oliver har blivit jättestor. Han är ett halvår nu.

otur

Ska snart gå till skolan. Tog upp kaninen och han  bet mig, det gjorde jätteont! Här om dagen slog jag i tån också, så jag hade ont i fingret, ont i tån och blev biten av kaninen... Otur?

Ensamma

Jagh och Tilde är ensamma hemma, mamma kommer ikväll så vi ska snart käka pizza. Pappa kanske är hemma tidigare, då går vi nog dit... Nu är vi mad Laura och har precis gjort choklad chrisps (krisp...) Nu bråkar de om hur man gör en kullerbytta ordeltligt.... Blääää! Jag har ont i huvudet, måste ta en tablett!!!

Ska ut med Fridolf

Hej, är hos mamma nu, vi var på lidl förut och jag trodde att jag hade en läxa till imorgon. Men det visade sig att den var till förra veckan, jag blandade ihop det lite. Nu ska jag gå ut med Fridolf. Bye

idag och igår

Jag var ju med Philippa igår, vi möttes vid muffinsfabriken och fikade. Sen så gick vi hela vägen där ifrån till slussen. Men vi stannade och kollade lite i affärer, gick hela vägen tillbaka och när hon gick hem så ringde Alma så då åkte jag hem till henne och såg hennes sööööta lillebror för första gången, han var verkligen söt och pytteliten! Imorse fick jag ett sms från mamma, hon frågade om jag ville möta henne inne i stan. Det gjorde jag så hon köpte skor och en parfym till sig, deodoranter till pappa och skor till mig :D Vi flyttar till mamma idag istället för imorgon, pappa åker bort ikväll. Hörs sen, kram


chattar

Idag ska jag ju och fika med Philippa. Nu sitter jag och chattar med Alma, jag har fortfarande ont i fingret... Men, men det går väl över snart. Nu ska jag snart duscha och göra mig klar.


Om imorgon

Sitter och kollar på TV. Imorgon ska jag och Philippa först kanske testa om det går att ljuga om att man är femton. Det är 15-års gräns på "flickan som lekte med elden", så vi ska kanske testa om vi får gå in. Dem kan alltid ringa våra farsor, som kommer säga att vi är femton :). Om det inte fungerar så går vi till muffinsfabriken och fikar.


ont!

Jag har ont i fingret! Jag och Alma slog och sparkade varandra, oseriöst. Sen råkade hon slå mig på lillfingret och det gör skitont! Först var det inte någon större skada, men nu kan jag inte böja det helt... Nu spelas låten jag gillar, på the voice, nej usch nu är den inte bra längre! Vet inte vad jag ska göra ikväll. Ingenting antagligen...

god morgon

Idag är jag på riktigt bra humör! Måste börja göra mig i ordning och så snart. Kollar på the voice och lyssnar på låtar på spotify. Spelas just nu: Sarah löfgren - flickan ovanpå
I ♥ MUSIC!


Glömde

skriva att jag försov mig imorse. Jag Alma och Louisa hade bestämt att vi skulle träffas klockan 7.40. Jag vaknade 7.15 och var vid skolan 7.35, otroligt! Jag brukar annars gå upp en och en halv timme innan jag ska vara i skolan. Jaja, kollar på Kändisdjungeln och Austin powers.


Statistik

Statistiken börjar stiga! Skönt. Inte för att jag har många men, men!

Musik: Hörde en "ny" låt på the vice alldelen nyss. Den var jättebra. Ska se om jag kan hitta den på Youtube........ Hittar den inte. Men den heter "I wanna know what love is" den finns redan men det är en cover.

kan den utantill, en hemsk tid



Älskar den! Älskar nästan alla hennes låtar. Hon är bäst, tänker på natta när jag lyssnar.

deprimerad

Var deprimerad idag. Svenskan är en timme och 40 min så vi har en rast efter en halvtimme och då började jag gråta. Det var bara en liten sak, var lite extra känslig idag. Inte för att jag har någon aning om varför , men Tyson piggade upp mig på andra delen svenskan, sa roliga saker och så. Alma Hade Tysons grejer i sitt skåp, för hans kodlås fungerade inte. På lunchen lånade vi hans skate board och åkte lite medan vi var ensamma i korridoren. Men sen kom andra killar i klassen och tog den och gav den till honom. Men han lev inte arg. Jag tycker att det är skönt att hela klassen har blivit mer som kompisar, innan var det som att man var med 1-3 personer nu kan man prata med alla och så. Det låter väldigt konstigt men det är så...Eller nåt... Jag och Alma gick och kollade på grejer på Åhléns och i Ringen. Nu sitter jag och kollar på TV vi har engelska läxa till imorgon så ska snart göra den. Fick dåligt tecken på hur det gick på matte diagnosen. Vi fick inte tillbaka dem eftersom alla inte hade gjort den än, men jag ohc Alma gick och frågade om man kunde få titta på det Det fick vi såklart inte men Alma frågade:
"Hur gick det för oss då"
Svaret blev:
Ett leénde och "Nej, det får ni se sen"
Kändes verkligen som att det hade gått dåligt för tidigare på lektionen kom hon till en kille i klassen och sa:
"Det har gått jättebra för dig"

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, det var längesedan jag hade så här mycket att skriva. Jag har säkert mycket mar att skriva men kommer inte på något just nu. Jo juste, gjorde o bloggen till brun. Nu ska jag fixa header.

Puss&Kram

Mat

Ska äta, är hos mamma och passar Fridolf. Har varit här hela dagen, men ska gå hem när mamma kommer. Hon är på föräldrarmöte. Vi hade diagnos i matten idag. Det känndes som att det gick hyfsat bra, men tror inte det gick så bra ändå... Jag är sämst på matte! Men jag måste säga till mig själv att jag är "bäst" bara för att det ska gå bra på prov och så. Det låter ganska sjukt. Men gör jag ionte de blir jag så nervös att jag skakar.


inköpslista

Sitter och kolar på Tyra banks show. Har mycket saker jag vill köpa:

Byxor - H&M
Strumpbyxor - H&M
Skor - antagligen Din Sko
Vantar - Indiska
Och massa mer, men jag har inga pengar. Buhu!


läxa

Sitter och lyssnar på The voice och gör matteläxa som hon glömde ge oss i tid. Dessutom säger hon idag att vi har diagnos på hela kapitlet imorgon!!! Jag tycker det är piss att den andra halvan som har matte på måndagar får all information innan vi får den. Är i alla fall ganska glad får jag skrev ju igår kväll att jag ville se "Flickan som lekte med elden" och imorse fick jag ett sms från Philippa där hon frågade om vi kunde se den på fredag eller lördag, Jättekul, för det är så bra filmer. Nu måste jag göra lite matte. Det är massa annat som också är dåligt med skolan. Våran SO- lärare säger att vi har prov v. 40 men hon har inte bokat in det så nu har vi två andra prov den veckan med, och man får inte ha mer än 2 prov i veckan. Då kommer hon säkert att flytta det så att det är nästa vecka... Nu måste jag fortsätta med matten, kram ♥

Ska gå och lägga mig

Sitter och kollar på "Roast på berns" såg precis reklamen för "Flickan som lekte med elden" uppföljaren till "Män som hatar kvinnor" Den är så bra! Måste se tvåan på bio med kompisar. Den är säkert skitbra!!!!


bra dag

Det har varit en jättebra dag! Efter skolan var jag med Alma och Sonja, vi gick hem till Sonja och åt glass. Sen gick vi ut och snackade lite och efter ett tag kom Andrea, det var sååå länge sen!!!! Har inte setts sen skolavslutningen... Vi gick omkring och pratade sen träffade vi Felicia och Lova och gick till McDonalds. Sen gick vi omkring och tog massa bilder, men Andrea har dem på sin kamera. Saknar henne så, det känns som att hon går i våran klass även fasst hon slutat :'(


bild från ikväll

video


bilder på Fridolf

Är med Laura. Vi tittar på ensam mamma söker. Titta vad mamma gjorde med Fridolf nyss!


Hardrock- tröja


Té har han också druckit idag

Globen

Vi har bakat bullar. Tilde gick till en kompis och nu är de här. Vi ska till globen och köpa en säng till Fridolf sen. Tilde och hennes kompis ska klippa i tidningar och kom med en gammal som var från 2005!!! Kollar på jims värld nu.

mer

Här kommer mer från min dag:
Vi gick och gjorde helix sen gick vi till götgatsbacken och kollade i affärer men hittade inget, eller jo vi hittade massor men hade inte så mycket pengar... Vi gick till slussen och köpte kladdkaka och fruktsoda som vi åt och drack.Sen var det en kille och en tjej som tog massa bilder på oss så vi följde efter dem och tog bilder på dem också. Efter ett tag tyckte dem att det var riktigt jobbigt så vi slutade och märkte att vi nästan var inne i stan så vi fortsatte och gick in på indiska, det finns så himla fina saker där!


vi träffade en border collie på väg till valpkursen, den var lite irriterad som ni kan se på bilden, men Fridolf är ganska jobbig också...

helixxxxx

Nu har  vi tagit, vi gick ett ställe där Alma hade gått dit förut. Vi satt och väntade ett tag och sen så... '') Det gjorde ganska ont men inte "aaaaaaaaaaaaaj"- ont. bara "m"- ont. Sen gick vii på stan men köpte ingenting. Nu ska jag äta, skriver mer detaljerat sen.

sovaaaa

Jag är otroligt trött, satt och halvsov för typ en kvart sen... Nu har vi gjort oss i ordning och ska lägga oss och prataaaaaaaaa PUSS PÅ ER LOVE i morgon ska vi ta helixpiercing i örat, iih ska bli så läskigt men ändå roligt (:

sov gott


hos Alma

Är hos Alma nu. Vi har ätit pizza och kollar på film. Det var världens roligaste dag i skolan idag! Vi gick ner med Tyson och Jens till caféterian och där var det en sur gubbe i kassan så Tyson blev arg och tog nötter, jag köpte en pucko och sedan gick vi upp till korridoren och åkte på Tysons skateboard, jag var bra! Men jag åker snowboard så det är lite samma... Sen följde Tyson efter oss resten av dagen för att han ville låna tio spänn. Ska kolla facebook och så nu, CIAO!

sov morgon

Sitter och kollar på the voice, Ska gå om en halvtimme, slöjd första lektionen. Det är roligt. Sover hos Alma idag. Imorgon ska vi göra helix piercing (hål i övre delen av örat). Tänkte lägga in några bilder också. Ojoj nu tog det lite lång tid, hinner inte puss!

yeeees!

Jag fick, Alma med. På fredag sover jag hos henne, vi kollar på film och äter godis och sedan tar vi hål i örat på lördag. Just nu: tittar på Idol, tjejen som var  innan reklamen var sååå bra!

hål i örat

Jag och Alma har bestämt att vi ska ta hål i ena örat, där uppe alltså. Vi vill göra det i helgen och sen hyra film och sova hos henne. Men jag har inte frågat mamma än, ska göra det när hon kommer hem. Tänkte skicka ett sms men det hade blivit konstigt... "hej, får jag ta hål i örat där uppe?" nej för då tänker hon nog att jag ska åka någonstans och ta det, uppåt i landet alltså... Nu blev det rörigt... Slutar så tidigt idag, älskar det! Ska äte lunch snart men jag är ionte hungrig... Känner ändå att jag behöver äta något. Tänker fortsätta skriva om hålet i örat, jag är ganska rädd, kommer säkert börja gråta. Det är ju hård brosk där uppe. :S! Ah, juste, hittade en 50lapp i trapphuset igår :P

idol

Skrev inget igår, hade matteläxa... HATAR MATTE! Fick läxa i det till imorgon också. Sitter och kollar på idol. Bye

moppe, cykel, Laura

Vi var och handlade idag, Tilde fick fler fiskar, det är hon galen i. Bytte kolsyre-patron mm. När vi kom hem körde jag moppe till årsta fältet, har aldrig åkt så långt själv. Pappa och Tilde cyklade bakom, långt bakom... Jag körde lite där och sen åkte vi hem och skulle cykla, då ringde Laura så hon följde med. Nu sitter vi och gör konstiga armband, fint blir det.


gammal bild.

design

Jag har ändrat designen, inte mycket men jag var tvungen att göra om allt från början. Siden låg tidigare under alla inlägg, störande... Ska snart fixa en header. Imorgon är det skola igen, segt som fan. Skolfoto är det också! Men jag har i alla fall köpt nya byxor. Höll på att glömma en viktig sak! Vi ska till Idre med Pelle och Philippa! Laura och en kompis till Philippa kanske också följer med. Gud så kul! Jag har dessutom aldrig varit någon annan stans än i sälen på skidsemster. Romme och så men bara över dagen.


pappa Tilde och Laura förra året


jag och Tilde

kräftskiva

Idag var jag pappa och Tilde i SKHLM (Skärholmen) Jag köpte jeans leggins på vero moda, skitfina! Sen åkte vi till mamma som var med Cissi (hennes kompis) och Fridolf och Larsson, Cissis hund, en labrador. Det var hundträff, massa labradorer och blandraser. Dem visade hur ledarhundar jobbar. Nu har vi städat, jag dammsög hela lägenheten. Nu ska jag göra sallad. Älskar kräftor! Räkpaj ska vi också ha, så att man blir lite mätt.


film och musik

Filmen var så bra! Ska kolla klart den ikväll eller imorgon.
Ny favoritmusik:

Down - Jay sean ft. Lil wayne



inte riktig video... Men det är samma låt :)

längtar

 
Vi sitter och kollar på bilder från sälen och jag längtar dit! Imoron kommer Pelle och Phillipa på kräftskiva, kul! Vi ska kanske boka stuga då för vi ska med dem upp till sälen. Och Laura såklart, för du vill väl följa med Laura (a)? Nu ska jag och pappa kolla på "Män som hatar kvinnor"

vinka

Aaaaaaaaaaaaah! FRIDOLF HOPPADE JUST UPP PÅ DATAN SOM JAG HADE SKRIVIT ETT INLÄGG PÅ OCH DÅ RADERADES ALLT, han kom åt några tangenter!!!!!!!!!!! BLIR GAAAAALEN! Men hade skrivit ungefär så här:
Nu sitter jag och passar Fridolf, pappa kommer snart hem och då ska vi äta, sen har Tilde fotboll och jag och mamma går med Fridolf på valpkursen. Fridolf har varit busig så nu är han ganska trött. Det är roligt när han är busig, han är så lättlärd då, igår lärde jag honom "vinka", så sött! Min statistik sjunker så fort jag inte skrivit en dag... Det är jobbigt för när jag inte skriver är det för att jag inte har tid. Nu ska jag nog gå ut med Fridolf en stund till innan jag går ner till pappa.


ont!

Var i skolan idag, hade ont i halsen och lite hosta men det gick bra. Har fortfarande ont i halsen, det bränner lixom... Ibland mår jag illa också. Nu ska jag sova, är trööött! God natt ♥

RSS 2.0