god morgon

Idag ska vi går ner till vattnet med Fridolf och när vi kommer hem ska han få vara ensam en stund, som igår.

rummet klart!

Det blev så himla fint! Är jättenöjd. Men det måste möbleras klart också. Jag och mamma har varit ensamma idag, Tilde är ju i Söderhamn. Nu ska vi snart äta bakad potatis med skagenröra. Dessutom har jag jättemycket pengar så nu ska jag shoppa, men det är nog bra att spara lite också...

090729

Passar Fridolf igen. Mamma är och lämnar Tilde på T-Centralen, hon och mormor ska åka till söderhamn idag. Pappa har målat alla mina väggar flera gånger och taket också, än så länge är det bra ;) Jag tror att jag kommer bli riktigt nöjd, men jag ska inte ha så stora förhoppningar. Fridolf kanske vaknar snart och då måste jag gå ut med honom så jag måste avsluta nu.


hej

Laura sa sova här idag, är hos mamma. Rummet blev helt utplockat så imorgon kan pappa börja fixa med det :)

god natt! pussar!

musik!

Jag älskar musik, lyssnar på the voice nu. favoriten är "Aicha", har såklart många andra också.

På min födelsedag sov Laura här och i förrigår sov jag hos Laura. Just nu är jag ensam hemma. Pappa åkte och köpte pressent till Robban som fyller år idag. Så vi ska åka dit och fika, vet inte om vi ska äta middag där också... Mitt rum är helt rörigt men vi har kommit en bit iallafall: Loftsängen är borta istället fick jag den sängen Tilde hade hos mamma och hon fick min loftsäng hos mamma. Jag har även städat ut ganska mycket, jag märkte verkligen att det behövde slängas en del.

hundvakt

Jag och Laura är hundvakt till Fridolf. Vi kanske ska åka och bada med pappa och Tilde senare idag.

nattinatti

Nu ska vi gå och lägga oss, puss!


födelsedag

Och så fyller man 14... Släkten är här och det var inte så farligt. Blev jättenöjd med alla pressenterna. jag blev 600:- rikare :) Har varit en bra dag och ikväll ska Laura sova här. Imorgon eller senare ikväll lägger jag in en bild på mina pressenter.

pusshej!

mammadag

Idag har jag varit med mamma hela dagen, jag sov här i gårkväll. Imorse kom mamma in med Fridolf som väckte mig, då blir det alltid en bra start på dagen. För jag blir så glad av att se min lilla hund komma in så där glad. Tilde är med mormor och pappa är hemma och städar, det ska jag också göra. Imorgon får vi ju främmande, men det bästa är att Laura kommer hem. Nu ska jag äta lita och sen hem till pappa och städa

goodnight!

Har gått och lagt mig nu, ska sätta på TVn, men det finns antagligen ingenting bra att se eftersom jag bara har några kanaler... Gjorde om bloggen nu, mitt i natten. Blev ganska nöjd.

god natt! ♥

onsdag

Heeeeeeeej!
Är hemma hos mamma, det är egentligen pappas vecka men mamma skulle ut och jag måste passa Fridolf. Just nu sover han men när  han vaknar så blir det vilt! Vi var ute förut och då såg  vi två rottweiler och helt plötsligt rusar den ena rakt emot Friidolf, jag blev så jävla rädd! Men matten sa att hon preciis haft valpar och antagligen trodde att det var en av hennes egen. Natta ringde nyss och ska komma över. Mamma sms:a och sa att hon snart var hemma, då slipper jag fixa med välling och så till Fridolf. Men det skulle nog inte vara några problem med det. Svar till Laura: Jag är hemma på min födelsedag men släkten kommer. Dessutom skulle du inte sno mig från dem, snarare rädda mig...

nytt rum, mitt rum

Saknar dig också Laura!




Vi ska göra om mitt rum, igen men nu var det några år sedan... Jag fick det som födelsedags present när jag fyllde.... Någonting. Så nu får jag det som födelsedags present igen. Det blir en fond vägg, en 90cm bred säng (inte loft), intgen stationär data, tror jag. Vill iallafall ha en bärbar. Men får kanske spara till det själv, har ju önskat pengar av några. Vid förntret vill jag ha ett gammalt sminkbord med en spegel, eller så nöjer jag mig med att ha den här på ett gammalt bord:

annars är det ett smink bord som ser ut såhär fasst större såklart.
Idag var jag med mormor och hon handlade presenter till mig. När jag kom hem så var jag hundvakt till Fridolf och sedan åkte jag och pappa och köpte tapet, mat och massa saker. Nyss har jag, precis som igår badat och duschat och skrubbat bort all död gammal hud, usch vad det låter äckligt. Så här ser mitt rum ut nu, eller nej... Jag väntar till efteråt när det är klart, då ska ni få se före - efterbilderna.

puss och kram!


haha, fint va?

Fridolf tyckte det var lite jobbigt att åka bil, vi skulle lämna honom till mormor när vi skulle till grönan i onsdags.

Trosdag:

Är hos pappa nu, men det år bra vi träffar mamma ocg Fridolf varje dag :) Igår var vi på grönan, bara familjen och det var roligt. Orkar inte skriva så mycket nu för tiden, på fredag fyller jag år, det glömmer jag nästan. Det är andra gången jag får ett djur när jag fyller år, För två år sedan fick jag Ludde och i år Fridolf, men han är ju inte bara min.

BILDER



Just nu ligger han och vilar brevid soffan, Fanny är fortfarande arg men kaninen har hälsat. Igår slängde Fanny ut en tass mot Fridolf och vi trodde att han blivit skadad när han sprang runt i lägenheten och ylade och skrek, stackarn. Men det var okej iallafall :)

sön: fullt upp :)

Gissa vem som sov inne hos mig i natt? Mamma var ute med honom mitt i natten. Vi har varit på promenad ner till vattnet med pappa och så har jag varit på ängen med honom, han är så söt! Varje gång han sover så ligger han i min säng. Vårat knep är att så fort han vaknar så bär vi ut honom så han får kissa, för om vi sätter ner honom på golvet så kissar han direkt. Pappa åt middag med oss sen började vi kolla på "natt på museét" 2. Kommer antagligen inte skriva så mycket nu, tror inte jag skriver på en vecka om jag inte får tid över när Fridolf sover. Juste, jag fick riktigt bra nyheter av Alma idag, läs här!

pussar och kramar så länge!

lör: ni vet...

Vid tolv åkte vi, det tog tid och nervöst var det! Men tillslut var vi framme hundarna var inte ute den här gången så vi knackade på dörren, men ingen öppnade, vi tittade in men ingen var där. Det känndes osm att vi hade blivit lurade, men efter en halvtimme eller nåt så kom hela familjen, och två stora hundar och tre små valpar, fler fanns det inte kvar. Vi satte oss ner och kelade med Fridolf medans mamma skrev på papper. Han var sååå duktig och låg i min famn hela vägen i bilen och när vi satte ner honom i gräset så kissade han, superduktig! Nu har han ätit så nu ska vi på promenad :) Han ärr så glad i fanny, bara nyfiken och vilk fram men fanny tycker  inte det är lika roligt...

lör: idag blir jag lillmatte

Skorna är borta inga småprylar framme, låter som att vi har adopterat en bebis och inte köpt an hundvalp... Inte med skorna men med småprylar. Okej, okej! Kom igång. Tilde har tappat en tand nu på morgonen, en till, 7e eller 8e tror jag. Igår somnade jag sittande tror jag, i mammas säng och sen vaknade jag inte på hela natten. Konstigt nog. Jag och Tilde smörjer in oss med mammas bodylotion, hallon den här gången jag tycker om mango och satsumas mest. Hon har sååå många av dem, jag kan sitta och smörja in händerna i en kvart ibland, vi har: hallon, satsumas, mango, jordgubb, white musk, jasmin och t.ex jordgubb finns i tre olika, burk, spray och klämmflaska. Mammas kompis följer med och hämtar Fridolf. Tänk vad kul med en hund!

fre: borta bra men hemma bäst

Nu längtar jag hem, visst är det skönt att vara i skärgården men jag längtar ändå hem. Imorgon hämtar vi Fridolf, funderar på om jag och någon ska gå på grönan och kolla på sommarkrysset, alltså bara den timmen som det är. men det kanske är bättre om man kollar nästa vecka för jag tror jag vill vara hemma första kvällen med valpen. Men jag vill se Johan Palm...

tors: öööösregn!

Vi har värsta stormen här! Flera träd har rasat i skogen. Idag har vi varit inne i stan, Gammelmormor köpte stövlar till Tilde och en regnkappa till mig eftersom jag fyller år snart. Nu: kollar på Ernst... Har tråkigt, ska gå ner och klappa Siggy, katten. Har en "god gärning" men det känns så töntigt så jag kanske säger " " kommer inte på något... Idéer? Juste jag sov en timme när vi kom hem halv 6 till halv 7.

ons: grillat

Det blir grillat ikväll, jag får lax. Har inte ätit någonting annat än fisk den här veckan, till och med igårkväll när vi åt grillkiosk fick jag fisk. Ja, ja! Jag har tänkt på en sak, min statistik har sjunkit så, hoppas det är för att folk är på landet och inte har tillgång till data, och att den blir normal igen sen. vet inte vad jag ska skriva, jag har försökt bygga en gunga men hittar ingen bra gren. Jag har rott, mycket! Tre gånger om dagen ungefär, så fort jag inte har något att göra. Vi kanske ska åka båt till något ställe som heter "skatberget" Ikväll, tydligen jättefin utsikt därifrån, tar bilder, som jag ändå inte kan lägga in  förrens jag kommer hem för jag har ingen sladd!!!

ons:

Hej, hej! Är nyvaken och jättetrött... Filmen igår var bra. Idag ska mamma baka en paj, med blåbär som vi har plockat på tomten och vit choklad i. Längtar till lördag, då hämtar vi Fridolf!

tisdag: ro

Hej! Igår skulle vi ro, jag Tilde och mammas yngsta  kusin (William), som är ett år  äldre än Tilde. Iallafall... Vi skulle ro runt en liten ö men det slutade med att vi blåste ut så Williams pappa kom och bogserade in oss. Tidigare igår var vi inne i stan och jag köpte en present till Laura och en likadan fest en annan färg och ett vanligt grönt linne till mig själv, men mamma betalade för det blev för dyrt för mig så jag får det när jag fyller år :). Idag har vi också rott och tittat på måsungar som bor på en sten, dem kläcktes igår. Då gick det bättre att ro. Ikväll ska vi kolla på bio, ice age 3, sen ska vi äta grillkiosk. Men nu: lunch, byeeeeeee!

måndag: frukost

Har precis klivit upp ur sängen, är jättetrött och ska äta frukost. Har ingen aning om vad vi ska göra idag....

söndag: läggdaggs

Nu är jag den ända uppe, iallafall i stora stugan. Sitter i en liten stol i ett hörn och ska gå och lägga mig snart. Vi fick gäster idag så vi fikade sen kom några andra med båt och vi åkte till ett badställe som heter kringlan. Nu ska jag lägga mig och läsa tidnig, kanske lösa korsord eller någonting....


nattinatti! ♥

söndag: släkten

Jag hatar när man skriver ett inlägg och så ska man spara det men då kan inte sidan visas! Då måste man börja om eller så skiter man bara i det. Nu sitter jag på bryggan och solar, världens härligaste med egen brygga, dessutom är den så stor för att de har byggt ut den jättelångt. Kan försöka ta några bilder på hur det ser ut här med webbkameran, men det blir dåliga bilder... Alla som bor här är: gammel mormor och morfar, mormors ena bror hans fru och deras två barn en som är ett år äldre än mig och en som är ett år äldre än Tilde och så har dem en katt också, mormors andra bror hans fru och deras barn en som är ett år äldre än mig och en som är 17, 18 eller 19 (vet inte) Men alla är inte här samtidigt, det är ganska sällan. Nu är vi 9 men någon är och badar, någon är inne i stan och någon är någon annanstans... Det kanske blev lite rörigt med alla släktingar, men så är det. Nu ska jag nog sola lite till, var tvungen att sätta mig under parasollet för att se för solen lyser så starkt. Mamma ska tvätta mitt hår nu, med en vattenkanna och regnvatten från stora hinkar som står här.





lördag: uppe

Nu är vi uppe, har varit här ett tag och vi ska äta allas favoriträtt. Aborre med dill och gräddsås, eller nått... Jag fick åka båt med Lasse och William (mormors bror och hennes andra brors son) En äcklig sak hände på tåget på väg hit: Mamma gick och fyllde på vatten i en kran i bistron nästa gång, alltså när vi har druckit upp en hel flaska, så säger en som jobbar i bistron at det inte är renat vatten. Fatta, vad äckligt! Men det var nog inte så farligt, det hade nog bara stått i några dagar utan att renas.

nu ska vi äta, puss!

lördag: söderhamn

Sitter och skriver från mediacentret. Idag åker vi upp till söderhamn, pappa ska inte med och mamma gillar inte att köra bil själv så vi tar tåget upp. Vi har ätit varma mackor och nu ska jag hjälpa mamma att lasta över grejerna hit, vi är hos pappa nu för han ska skjussa oss till tågstationen.

fredag: pringles + L.A ink

Käkar pringleschips och kollar på L.A ink med Tilde. Vi har varit ute och gungat.

kram!

fredag: "luft bandy"

Bandy med ballong, det kom jag på när jag var kanske... 7-8 år. Jag berättade om det för Tilde så vi ska spela det nu, är hos pappa för mamma skulle ut ikväll. Vi har varit och handlat och då passade vi på att köpa ballonger, gigantiska dessutom. När vi var med mamma gick vi en promenad ner till vattnet och plockade musslor, ganska äckligt men, men... Två av dem levde.


nya skor, konstig bild


gjorde headern ifrån den här.


musslor


jag sa ju gigantiska...

fredag: tråkigt

Jah har badat, men inte gjort någonting annat, mamma kom precis in och sa att en granne och gammal dagiskompis till Tilde som hon träffat har skaffat en hundvalp som är blandning av shäfer, rodesian riblablabla, bordercollie och ccllie. Nu ska vi ut och köpa glass.

fredag: aaj!

Jag har så jävla ont i svanskotan! Och mamma skrämmer upp mig och säger att jag kanske måste operera, men det tror jag inte. Vi som ska upp till söderhamn imorgon, tänk om det blir värre. Det är världens tråkigaste väder och enligt vädret ska det bli så hela nästa vecka när vi är i söderhamn,då kan man ju inte göra någonting nästan. Hittar inte sladden från mobilen till datan så jag kan inte ladda upp några nya bilder.

torsdag: idag...

Idag har jag och pappa varit på Eriksdalsbadet. På vägen hem köpte vi skor till mig, verkligen nödvändigt! När vi kom hem körde jag moppe, det var länge sen så det var roligt. Mamma var arg idag så vi har bråkat ganska mycket idag. Nu kollar jag på "I, robot"

Jag är jättedålig på att uppdatera nu för tiden, men det är bara ibland jag har riktig lust att skriva. Men inte just nu, när jag egentligen borde skriva eftersom min statistik är så låg den kan bli. Nästan...

hemma

Nu är vi hemma, Tilde också. I förmiddags var det en tjej som hängde efter mig och kallade mig "mamma" men jag kom ifrån henne sen. Jag badade två gånger, vi var på smedsuddsbadet. Dessutom fick jag ett flätat (eller liknande) armband, jättefint i grönt och rosa.

är på mammas jobb

Är på mammas jobb nu... Vi ska snart åka och bada.

RSS 2.0