lördag

Igår  sov jag hos alma. Kom dit ganska sent på eftermiddagen och vi var ute ett tag, tog massa bilder. Ni får se dem här nedanför. Vi åt pizza som almas pappa hade köpt. Mycket godare med pizza från affär och inte från pizzeria. Vi gick och hyrde filmer och jag gick med masken på mig hela vägen till skrapan. Filmerna vi hyrde var hipp hipp hora och fjorton suger. Fjorton suger var ny för både mig och alma, men den orkade vi inte kolla klart på. Imorse gick vi och spelade badminton som vanligt. Idag har jag varit ute med tilde i snön och innan det har vi spelat kort. Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen med tilde och mamma. Agnes Carlsson var bäst tycker jag, men Marelena Ernman sjöng ganska bra även om det var opera i vissa delar. Nu ska jag fortsätta kolla. PUSS!




hackspett


i södermalms allén


kram


Det tog ett tag innan vi klarade av det..


aa, jag hade skrivit lite till här men det försvann när jag skulle publicera så ni får kolkla på sista bilden på almas blogg istället.


fredag

idag ska jag nog inte göra något speciellt. ska laga mat snart, jag blev jättesugen på pannkakor, vi får se om jag gör något annat idag, längtar otroligt efter sommaren. vill bara att den ska komma och aldrid ta slut. det kan få vara vinter en vecka om året så att man kan åka lite snowboard men inget mer! skriver senare PussarochKramar // Issa

god natt

jag tror det här blir sista inlägget för idag. det blev ganska många idag, som komplement för att det bara blev ett igår. i alla fall.. alma och jag bråkade lite och alma sa att vi är som syskon som i ena sekunden bråkar och hatar varandra medan vi i andra sekunden betyder mer än allt för varandra. nu är vi samms igen och har pratat i telefon med varandra om allt möjligt. ,est om gammla tider och hur jibbigt det var egentligen. god natt på er

gammal bild

En gammal bild från i sommras, den första på headern är också från i sommras. har många fler och alla tagna på almas land. längtar tills vi åker dit igen!
många pussar och kramar på alla som läser min blogg

jag och alma, kram, kram

splitt

Vad tråkigt det är att det snöar igen! Jag som trodde att våren var påväg. Jag och mamma har suttit och kollat på "du är vad du äter" och jag försökte lära mig att gå ner i splitt, ett sent nyårslöfte har jag bestämmt. Dessutom är jag vigare nu, lärde mig att stå upp och nå till golvet + att sitta och nå till tårna. Ett stort framsteg för min del. Ikväll ska jag ligga i sängen med datorn har jag bestämmt, vill vara uppe lite längre, när det ändå är lov och allt. Skriver kanske senare då. Pussochkram

shopping

Nu har vi varit och shoppat, först köpte vi skor till badmintonen, bra bra! Sen sprang vi runt i två timmar och letade efter en skinnjacka. Vi gick in på H&M, Åhlens, Zara, Salt, Carlings, JC, men ingen hade just den modell jag ville ha. Tillslut gick vi in på vero moda och där hittade vi en mörkbrun som mamma köpte till mig :) nu ska jag äta. Pussar!

alma

louisa, andrea, alma, jag, jaquline


jaquline, jag, louisa och alma

jaquline, alma, louisa, jag och andrea längst fram

design

Nu har jag gjort om min design , do you like it? Gjorde om den från grunden och jag tycker den blev riktigt bra. Nu ska jag snart göra lunch. Det blir typ en tonfisk röra med ris eller mackaroner, men det var länge sen jag åt ris så det får det nog bli. Ganska bra att jag har börjat skriva inläggen med stor bokstav, ibland i alla fall. Måste börja vara lite noggranare. PUSSAR!

god morgon

nu har jag precis glivit upp. mamma börjar jobba sent idag så hon är fortfarande hemma. snart ska jag duscha och när mamma slutar i eftermiddag ska jag möta henne så vi kan gå på stan. pussochkram

téstund

Nu har mamma kommit hem och vi har ätit, jag hade ju ätit lite innan men jag åt lite sallad och gjorde henne sällskap i alla fall. Snart ska vi dricka té och sedan ska jag duscha eller kanske ta ett härligt bad.Aj, min hand svider därför att min katt rev mig för att hon är gammal och grinig.Måste ta hand om kaninen också, har ju inte hunnit med det så mycket när jag varit borta. puss!


övernattningen

jag ber pom ursäkt för att jag bara skrev typ ett inlägg, som dessutom var ganska kort igår. vi hade ju hyrt en mini lägen het och sov där. men först möttes vi vid åhléns och skulle köpa ansiktsmasker allihop, jag och alma valde warm mask den blir jättevarm när den kommer i kontakt med typ luft eller nåt, så när man sätter den i ansiktet känns det som om man kokar. vi åkte hem till andrea i skarpnäck och åt middag och så gick vi och köpte godis och hyrde film, två stycken.. shark sworm (typ, vet inte riktigt) - världens sämsta och animerade film! hajarna var knappt en meter och det var bara folk som dog och blev uppätna hela tiden. ett exempel är när det låg massor av döda hajar på en strand och en gubbe gick fram och sparkade på den och den rörde sig inte, men sen när han hade hande nära munnen så bet den honom i handen (oj, så läskigt) dessutomvar bit märket på armbågen, det pinsamma var att den var från förra året och de kunde inte göra an bättre film. den andra filmen var an other cinderella story (alltså askungen typ) - den var bra och handlade om samma sak som den riktiga askungen men lite modernare, det var mycket dans och sång efter som att mary,(askungen)dansade och en kändis som hon var kär i också. idag har vi bara ätit frukost och städat den där mini lägenheten som vi sov i, ganska mycket jobb eftersom vi hade skutit i hop bäddsoffan och två sängar till en jättesäng och stökat till det ganska ordentligt. imorse blev alma arg på mig för när min mobil ringde klockan tio så svarade jag och halvskrev "vad gör du" och jag hade trott att det var min mamma för jag såg bara lite snabbt att det stog mamma, egentligen stog det alma mamma. pinsamt, men jag har inget bra morgon humör precis. om ni undrar varför hon ringde mig är det för att almas mobil har varit på lagning så att hon inte har haft till gång till den. nu är jag hemma och har ätit lunch/middag? pussar&kramar



god morgon

nu är vi vakna och har ätit frukost, våfflor som man rostar. gott. och så sitter jag här och dricker chai latte som alma och jag har gjort. märkte en läskig sak, jag har en brun cirkel på mitt nattlinne, den är precis rund och har inte varit där förut. mitt på magen sitter den. alma står i duschen och efter henne ska jag duscha. skönt at mamma och tilde gick ganska tidigt i morse tycker jag då kan vi vara i fred när gör oss i ordning och så. i kväll ska vi ju åka och sova hos andrea. mysigt att ha en tjej kväll. det blir alltså jag, alma, jaquline, andrea och louisa, kanske blir lite konstig stämning eftersom jag aldrig umgåtts med jaqqie men,men det finns ju fler vi kan vara med eftersom vi är så många. ciao, pussarochkramar

alma ska sova här

nu är vi här hos mamma och alma ska sova här. somsagt var vi i djuraffären och vi gick faktiskt inte in i några andra affärer, nästan helt otroligt. nu kollar vi åp 2½ men, roligt :) vi har brottats lite grann och det visade sig att alma är mycket starkare än mig, konstigt att brottas men det är roligt iallafall. pappa kom förbi förut så nu har jag en TV i mitt rum! jippie. även oim den är minimini och bara har ettan, tvåan och fyran så är det ju alltid något! nu har alma på sig en jätteläskig mask som tilde fick igår när hon fyllde år. idag när vi träffades så var klockan redan fyra och jag åkte pendeltåget till södra och åkte bussen upp till rosenlund och alma kom med 164an som jag hoppade på, det är väldigt jobbigt att alma inte har sin mobil så jag kan nå henne när hon är ute. vi hoppade av vid skanstull och åkte t-bana till medis och jag köpte också hö till lilla ludde eftersom det var helt slut.. sen åkte vi hem till alma och hon lämnade sitt hö och spån och vi tog 164 hela vägen hem, nästan. vi gick av vid en hållplats som vi var tvugna att gå igenom årsta liden, en park som jag bara är i en gång om året, och då är det första maj och majbrasa. vi tog jätte mysiga vinter bilder där son jag ska lägga ut sen. måste komma ihåg den sladden. nu kollar vi på tv och chattar med andrea louisa och jaquline, som också ska sova hos andrea imorgon. det bestämmdes nyss. nu måste jag umgås lite med alma.
pussar&tusen kramar

bråttom

nu måste jag skynda, skynda, skynda! jag ska åka och möta alma snart och vi ska in på djuraffären och sen åka hem till mig. hon har typ varit hos min mamma en enda gång och nu ska hon sova där, haha! men någongång måste ju vara den första. dessutom har både hon och jag chattat med jossan och nu saknar vi varandra alla tre, jag behöver kanske inte sakna alma eftersom jag träffar henne i princip varje dag men man saknar alla gamla minnen och allt som man gjorde då. kanske kan sätta in lite bilder på "förr i tiden" någon gång.  kan alla som läser den här säga om ni känner mig eller inte, tycker att det skulle vara roligt att veta. pussar&kramar till alla goa läsare!

första lovdagen

idag ska jag vara med alma men vi har lite svårt för att bestämma oss vad vi ska göra. vi kom fram till att alma kanske kunde sova här och så här ligger det möjliga schemat till, lite osäkert eftersom alma inte har frågat ännu:
idag-tis alma sover här
tis-ons jag, alma och louisa sover hos andrea
ons-tors jag sover hos alma
och i helgen ska jag kanske vara hos mormor, saknar miranda, (mormor är dagmatte till två hundar, miranda som är en golden retriver och scooby som är en jack russel) miranda är världens underbaraste lilla vovve! scooby är såklart också gullig men han lyder inte och miranda är ändå alltid bäst! puss&kram!

grattis tilde

nu har alla gått hem förutom mamma och vi har ätit pizza. vet inte om vi ska följa med henne hem redan ikväll eller om vi ska komma imorgon. jag tycker att det är så himla skönt att komma hit till pappa eftersom det är så stort och känns mer hemma. tänkte att jag skulle passa på att berätta lite planerade saker som just nu finns på schemat:
nu på tisdag ska vi sova hos andrea. jag, alma och louisa.
kanske åka upp till romme någon dag nu på lovet.
i sommar ska jag och alma åka på kollo, om vi kommer in.
vi ska åka till almas land! tjoho, superkul där!
kanske försöka få med mig alma upp till söderhamn?
nu ska jag gå och titta på några trolleri-trick, tilde fick bland annat en trolleri låda i fördelsedags present. pussar&kramar


kalas

idag blir det kalas
eftersom tilde fyller 6 år, kan inte fatta! släkten kommer och det kommer nog bli roligt..:) jag har otroligt mycket träningsvärk! kan inte gå utan att det ser ut som att jag har skitit på mig. har typ helt stela ben och går som en pingvin. igår kväll var jag och tilde helt galna och hade jätteroligt, vi kollade litegrann på melodifestivalen och jag tror jag tyckte E.M.D var bäst, allt annat var så konstigt. vi ska snart äta lunch och i morse åt vi såklart tårta. tilde vaknade 7.30 och hon ville sova uppe hos mig (jag har loftsäng, eller vånings säng, det är bara en säng i alla fall, där uppe såklart ;)) hon sov där inatt, hon var nog nervös och ville inte vakna ensam tror jag. imorse gick hon ner och då vaknade jag och då kom hon upp igen. pussochkram alla


tilde, galen igår


målat naglarna, jag har tagit bort mitt för det blev inte så fint.



jag och tilde, haha. det var ganska roligt


och jag tänkte passa på att ladda över en bild på min söta kanin, ludde!

länkar

här är ett par jättefina och häftiga skor från din sko som jag funderar på att köpa, vilken färg ska jag i så fall köpa? vill nog hälst ha röda trör jag, supercoola!


skinnjackan från cubus, ska köpa den, 499:- vet inte om det här är rätt eftersom jag inte hittar den på hemsidan, inte i någon bild som man kan kopiera i alla fall, den finns på förstasidan i länken här ovanför! fortsatt trevlig kväll och tusen pussar!

skärholmen

nu har vi kommit hem från att ha shoppat i skhlm, som det heter nu för tiden. vi kollade på skor till badmintonen men hittade inga som var i rätt storlek och så där. sen gick jag in på någon affär och kollade på skinjackor men dem var äkta så de kostade 1500:- , pappa sa att det inte var så dyrt för en äkta skinjacka. men jag vill inte ha en äkta eftersom jag är vegetarian, det fanns en på cubus oms inte är äkta och kostar 500:- tror jag, det är väl inte dyrt? jag ska köpa den tror jag för jag tyckte om den! sen kollade vi på någon parad som gick i gallerian där vi var, det var typ halvnakna tjejer som dansade till gubbar som spelade trummor, inte så roligt och jag tycker att det var konstigt att typ 7-10 åringar fotade.. men det får dem ju göra om de vill det. vi åkta och köpte en tårta till tilde på city gross också, smaskigt med prinsesstårta, men marsipanen är inte så god. nu har jag börjat städa mitt rum lite och ska fortsätta. pusspuss

badminton

idag hade jag och alma bad minton som vanligt och pappa skjussade in mig till den så jag kom lite sent, men alma väntade på mig så hon kom också sent. pappa trodde att vi skulle vara i eriksdals hallen så han skjussade dit mig och sen frågade han om det inte var där vi skulle vara. han fick skjussa mig till den riktiga badmintonen. den var inte alls lika jobbig som de andra gångerna. kan bero på att vi dels har fått lite bättre kondition och att vi inte gjorde lika hård träning den här gången. efter träningen så kom pappa men jag och alma skulle till ringen och åhlens så han och tilde fick åka hem igen. alma köpte en ansiktsmask, tandborste och polly, och jag kunde inte hålla mig för att köpa polly jag med. fy, fy, fy på oss! nu ska jag duscha och sen ska vi åka och shoppa! typ..  pussarochkramar

SPORTLOV

nu har
jag äntligen sportlov, det är ganska konstigt. känns som att det var jullov, en vecka gick och sen åkte vi till sälen, och nu har vi varit hemma i typ 2 veckor, och sen är det lov igen. men det var typ en månad sen vi kom hem och det var mer än en vecka som jag gick i skolan före vi åkte till sälen. alma var arg på mig i skolan, vet inte varför men hon sa att hon tyckte jag var dum ibland. vi blev i alla fall sams och gick och fikade efter skolan. INTE PÅ MUFFINS FABRIKEN! vi orkade inte gå dit så vi gick till, ingentstans egentligen, eriksdalshallen, som ligger max en meter utanför skolan. nu är jag hemma och vi ska äta taco ikväll, mumsigt! jag ska i alla fall ha en jätte mysig och härlig start på det här lovet.

                                                                    
  första header                                                      lite senare header                                             nuvarande header
vilken var bäst?
pusspuss
♥♥♥♥♥♥♥♥

afternoon

idag blev jag och alma osams, typ. jag sa att jag tyckte att allt var som i sexan fast med ombytta roller. hon trodde jag var arg på henne men jag var verkligen inte dte för i sexan var det jag som stod i mitten men ja.. jag fattar ju lixom. jag är inte arg på dig alma. jag var med louisa idag eftersom andrea var sjuk. tråkigt! jag menar inte att jag inte hade varit med henne annars men.. ja.. ni fattar! usch vad konstigt jag skriver idag. det har varit en sjukt lång dag och vi hade ju somsagt prov i spanska imorse, tror jag klarade det ganska bra. har haft ont i huvudet hela dagen, så jävla jobbigt. i alla fall så min dag är mest typ:
jag har varit osams med alma (vi är sams nu, ska mötas innan vi börjar imorgon) jag har varit med louisa idag(vi knuffades och satt hela SOn och pratade med albin och jesper, hur kunde dem bli klara med allting när de bara pratade med oss?!) vi byggde bilar på NOn och jag kom i samma grupp som andrea, jippie. jag har så ont i huvudet!! jag har tagit tempen och den stog på 36,9 är det feber? jag kände mig lite hängig och varm men jag vet inte.. nu ska vi äta McDonalds, gott.
pussar!
♥♥♥♥♥♥


god morgon

jaha, ännu en dag som jag inte orkar med. vi har spanska prov och föroppnings vis är han inte här idag heller. jag är verkligen skittrött och vi bara sova. jag har börjat andända kjolar och klänningar nu också. idag har jag en vit flees kjol och ett gammalt peak linne och den rosa gina koftan/munkjackan. nu vill jag bara gå och sova men jag måste sminka mig och borsta tänderna. typ bara tio minuter var tills jag ska gå.

puss&kram
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

tycks om header?

gjorde ju om den för inte alls länge sen, bara typ några dagar sen eller nåt? men alma blev inte så glad över att jag skrivit "this is all about the life of..." medan hon skrivit före mig "it's all about the life of" så nu har jag bytt till lite annorlunda. jag har precis färgat pappas hår och det var första gången som jag färgade någons hår, mamma färgar alltid mitt och hon brukade färga pappas också. har hittat några jättebra låtar, eller hittat och hittat.. jag lyssnar på the voice varje morgon och dem spelas hela tiden det är, bayoncé med halo, flow rider med right round och en annan låt som jag inte vet vad den heter, jag har förresten böjrat gilla helt annan musik än innan, det är ganska kul.
tusen pussar och kramar till mina läsare!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


seg dag

idag är jag skitseg och vet inte riktigt vad jag ska skriva. spanska läraren var inte här idag så vi fick håltimme så vi kunde lika gjärna tagit sovmorgon! varför kan de inte berätta när läraren är sjuk så man slipper gå upp tidigt för att släpa sig till skolan, okej inte jätteintressant så nog om det där tjaffset. gick raka vägen hem efter skolan eller rättare sagt åkta raka vägen hem med astrid, vi brukar göra sällskap när vi ändå ska på samma buss, fasst nu var det ett tag sedan sist. tyckte lite synd om henne för jag bara babblar på som en "ordbajsare" eller något sånt sa mamma till mig för några år sedan, eller sa hon att jag har "mundiarré", förlåt att jag skriver ut det där. hoppas att ingen satt och åt så ni tappade aptiten. nu orkar jag verkligen inte skriva mer. här är en bild från igår. pussar&kramar!



alma, andrea, issa & louisa. (det ser ut som att jag inyte har några ögon, jag vet..)

riktig vår!

idag känner jag mig verkligen superglad! vet inte varför kanske är det för att man känner att våren är på väg ordentligt nu. det är så härligt otroligt härligt! okej, nu till skoldagen. idag var det ju somsagt den där sköna och roliga dagen med lättalektioner och film och så och det var jätteskönt! förutom att vi hade vikarie som bestämde att vi inte fick kolla på film! alla blev såklart sura så vi var så stökiga och pratiga vi kunde på den lektionen. alla sket i sina platser och snackade HELA lektionen. jag, alma, astrid och karoline snackade om djurplågeri och hur hemskt det är men sne övergick det till andra saker...^_^ det blev en rolig lektion det med, trots allt. på slöjden tog jag med mig alla, (och då från den allra första) klännings-teckningen, har tyvärr inte orkat ta bilder och lägga upp dem här, det är ju lite pinsamt också. jag visade allihop för slöjdläraren och började på en, fatta vad roligt att ha en klänning som man själv designat och sytt! efter skolan gick jag och alma ut på baksidan av skolan och tog massor av bilder och sedan åkte vi hem till oss själva. nu sitter jag här och ska snart går och ta bort rester av mitt nagellack och måla på lite vårigt ljusrosa. jag längtar till en ny shoppingdag men det blir nog inte förrens om två månader ungefär eftersom jag inte vill att de pengar som jag får i månaden ska ta slut direkt, det gör de oftast när jag får dem men om jag har två månaders månadspeng kanske jag kan köpa någonting lite dyrare och sedan nöja mig med det. till exempel en skinnjacka!


förra veckan (då jag var hos mamma och inta hade tillgång till att ladda upp bilder) när vi såg brolle


jag och alma idag efter skolan


jag och alma


superhärlig, kolla vårsolen!

09-02-16

hejhopp!
lite om gårdagen och alla hjärtans dag:
på alla hjärtans dag skule jag och mamma baka en tårta, som tillslut blev ganska bra. vi öppnade en ny bakform med borttagbar botten , så man slipper vända formen upp-och-ner när kakan är klar. vi gjorde botten och den blev bra sen var jag tvungen att springa för att köpa ägg och när jag kom tillbaka så gjorde vi resten av tårtan, efter att botten stått i ugnen och hunnit svalna. vi gjorde resten, som var rinnig av äggen, den smälta vita chokladen och allt annat smaskigt i den, hällde i det på botten och när mamma skulle torka av botten, som var väldigt kladdig som lossnar den avtagbara botten och rinner ner i diskhon. ROLIGT! -_- mamma var berädd att ge upp och det ända jag sa innan jag bestämmde mig för att hämta pappas tårtform och köpa nya ingrdienser var "var det inte fradag den trettonde igår?". sen kom pappa och vi fikade och så.


about yesterday:
igår hände inte så mycket.. tilde skulle på kalas, pappa kom och sedan gick mamma och pappa med tilde på kalaset. (pappa berättade att de hade gått en promenad medan tilde var på kalaset) jag satt mest hemma och skrev på engelska läxan (ONÖDIGT!) idag när jag kom till skolan skulle man skriva meningar med ett ord i varje och det fick absolut inte vara flera ord i samma. jag som tänkt kvällen innan "jag som har så svårt att komma på meningar till läxförhör, jag måste skriva meningar nu så kan jag skriva i skolan också." sedan spårade meningarna ut och blev en fyrasidig lång berättelse som innehöll alla orden. det kändes dumt! i alla fall sp förhörde mamma mig till svenska provet som var idag. sen hände inget mer tror jag.


about today:
idag hade jag svenska prov och det var lättare än väntat, det var någonting litet som jag inte kunde om pronomen och så där. kommer inte ihåg vad jag sjansade på den såp det kan ha blitiv någonting rät på den uppgiftenom jag har tur alltså. jag fick även tillbaka mitt matteprov idag och jag ville verkligten inte ha ett till omprov på kö, så blev det inte heller jag fick precis godkänt och det gjorde att en lättnads suck inte var mer än rätt. okej, känner att jag verkligen drar ut på det här inlägget men det är faktiskt för tre dagar så, det måste bli så. nu är jag i alla fallk hos pappa och mamma ska äta här idag. nu kommer jag kunna lägga in lite bilder och sånt och jag ska försöka komma ihåg att ta med mig sladden för att ladda över bilder när jag kommer till mamma.

bye, bye!
♥♥♥♥♥♥♥

friday

idag har varit lååångt! vi har jättemånga lektioner före lunch och sen en SO lektion på 1,5 timme..! tråååkigt.idag hade jag utvecklingssamtal klockan halv nio på morgonen men gick till gympan klockan 8.00 i alla fall. det gick bra tycker jag, bara i något ämne där det stod "når ej målen p.g.a att vi inte jobbat med detta ännu" i matte gick det bättre en väntat. men det var lite saker som jag inte nått målen i änn, men det stod att hon (matteläraren) trodde att jag skulle nå målen i nian och det var skönt att veta. nu sitter jag och kollar på let's dance med mamma och tilde, och det var mysigt tills jag märkte att tilde slarvvat bort min typ enda blyerts penna -_-!!!!


igår var jag förresten upptagen med att skriva om brolle-grejen så jag glömde bort allt annat.. i skolan hände inget speciellt mer änn att det blev ett litet missförstånd mellan mig och alma. jag skulle nämligen hämta flingor men de andra gick ut från matsalen eftersom det bara var 10 min kvar tills vi började (varför har vi så kort lunch, 40 min varje dag, hinner ju knappt  äta) efter skolan och espressohouse med brolle-pinsamheterna så gick vi till gina tricot och jag och alma fick syn på en 30-kronors klänning som vi självklart var tvugna att köpa, alma köpte en kofta också.först var vi i omklädningsrummen jättelänge och när klockan var ca 17.45 så gick vi bikbok där alma köpte en present till sin syrra som fyyller år imorgon. sedan vidare och tog ut pengar, dem tar inte kort på gina (man måste ha leg.) så vi la undan klänningarna och koftan för almas del. vi tog ut pengarna och hade då lämnat andrea och louisa på gina tricot. dem var borta och hade skickat ett sms att de gått till alma när vi kom  till baka till gina. vi köpte klänningarna och sen åkte vi hem, när vi kom åsg vi att folk sprang ner mot t-banan för att den stog inne det var ungefär så här:
- spring den står inne!!!!
- skynda! (ljudet för "dörrarna stängs" startade)
- yes, vi hann på!
- vilket tåg är vi på?
- hagsätra.. som går till...
- neeej, vi kommer till gammla stan!
vi bytte tåg där och sedan kom vi rätt alma gick av en station tidigare än mig. när jag var hemma så lagade jag pankakor som mamma och tilde redan ätit vid det laget (18.30) nu orkar jag inte skriva mer, kan tänka att det blir lite tråkigt med allt, eftersom, efter att vi, och sen, sedan så...

ciao!
♥♥♥♥

skrapandagen

idag efter skolan var jag, alma, andrea och louisa. vi gick först till seven eleven och köpte fika, kaka, ringmunk och brownie, louisa köpte inget. sedan gick vi till espresso house i skrapan, jag köpte söder té och andrea köpte chai latte. sen såg jag, alma och louisa en kändis som stod med ryggen emot oss när andrea vände sig om fattade hoin inte att det var en kändis och sa typ "haha, sexiga kläder!" och alla typ skrek "men andrea, det är brolle, haha!" och vi bestämde att vi skulle gå fram och fråga om vi kunde ta en gruppbild. det gick inte så bra! alla satt och skrattade och skrek och skämdes över att det märktes att vi ville gå fram fasst vi inte vågade! dem satt kvar i typ en timme och vi också.. när de gick så tänkte vi att "okej, sista chansen, spring efter!" vi gick efter dem och precis när vi var som närmst och skulle gå fram så, GISSA!!!!! han springer tvärs över gatan och då ser jag att det står världens största skyllt med txten "BROLLE" så det var det lixom.. inte så roligt, och dessutom så tycker ingen av oss om brolle! men det hade varit SÅ roligt att för en gångs skulle kunna skriva och lägga ut en bild om någonting riktigt roligt som alla verkligen ville läsa om!

ciao!
p.s OBSERVERA!!!!!!!:
fel av mig att skriva att alma ville ha en playboy piercing i näsan!!!!

wednesday

idag har jag självklart varit i skolan.. -_- inte så roligt där idag. blev nästan arg på alma, eller jag blev arg men sa inget, för nu vill hon och amanda ha en playboy piercing i näsan!!! man blir ju lite uppfattad på ett annat sätt då tycker jag i alla fall (sorry alma och amanda) var inte så mycket med någon alls idag.. gick bara före och var inte med så mycket i samtalen, orkade bara inte. ansiktsmasken igår stelnade och blev jätteäcklig, det var som att ta av sig hela ansiktet, som att skinet bara lossnade. nu sitter jag här och lyssnar på abba låtar, dem är inte från abba dem är ifrån mamma mia. är helt tokig i den filmen och låtarna med!!! har sätt filmen två gånger, båda på bio!!!


 LOVE IT!

i alla fall, hm.. jag som hade så mycket att skriva om, juste ja! idag när jag hämtade tilde blev hon arg på mig och ville inte följa med längre än utanför dagisgrinden så jag var tvungen att hitta på något som muntrade upp henne! jag gick till linbanan som ligger där. vi åkte inte så länge tre-fyra åk var kanske, när vi sedan var på väg hemåt igen så sprang vi bort till dammen som också ligger i närheten. vi gick ut på isen och slog sönder den och hoppade, självklart blev fotterna och skorna lite blöta (tilde gillade att säga "förstöra vintern" medan jag föredrog "hjälpa våren"). sen gick vi in  och jag och tilde bråkade lite för hon tyckte jag var jobbig som lyssnade åp mamma mia även fasst det var hon som ville lyssna från början, konstigt, vi skrek jättemycket på varandra och jag blev SKITARG! apropå ingenting så ska jag ta med mina ritningar på klänningarna, har jag sagt att jag ritar klänningar förresten? nej, det har jag nog inte. jag gör det i alla fall, och vissa blir riktigt bra tycker jag men jag tänker bättre när jag är hos mormor.. det går i alla fall mycket lättare att komma på och blirbättre när jag ritar. strunt samma, gud vad jag drar ut på allt!  jag ska ta med mig teckningarna till skolan, syslöjden rättare sagt tror inte jag kommer visa dem för någon annan än möjligtvis alma.. nu har mamma komit hem ich sa att jag har fått två missade samtal från pappa..

ciao!

tisdag

tisdagar är verkligen den skönaste dagen i veckan! spanska, som vi ALLTID får sluta en halvtimme tidigare ifrån, musik där vi fick lära oss piano tangenterna och så. slöjd som jag gjorde klart mitt pennskrin på idag!! blev jättenöjd faktiskt, och fick massa beröm av lill (syslöjdsläraren). sen hade vi lunch och emgelska med film och sen SLUTADE VI! efter skolan så gick jag och alma till muffins fabriken och eftersom alma var skyldig mig 39:- så betalade jag bara 15:-, brabra! jag åt en drottning muffins och drack varm choklad. sen gick vi till åhlens och jag köpte ansiktsmasker, en med jordgubbe och vanilj som blir jättevarm när man tar på den, och en med lime och någonting som skulle vara återfuktande. sen åkte vi ner till hemköp och köpte tuggummin och gick och tog tunnelbanan till medborgarplatsen där vi köpte kanin och marsvins grejer, jag köpte halm, som jag inte andvänt förrut men har hört att man inte ska låta kaniner och andra gnagare gå på bara tidningspapper därför att de kan få bölder eller någonting sånt på tassarna. jag köpte sallads godisar till ludde också, min kanin heter ludde. vi såg jättesöta kaniner där i zoo affären fasst alma tyckte förståss att marsvinen var sötare. efter det åkte vi hem. och jag rensade luddes bur och la i spån, ville nästan också ligga där och mysa för det såg verkligen jättemysigt ut. nu har jag skrivit det längsta inlägget på den här bloggen tror jag. nu ska jag tappa upp ett varmt bad och göra en ansiktsmask, den som är åkerfuktande. skööööönt!!
 
ciao!
♥♥♥♥♥
P.S det är bara två som jag vet läser, vilka är de andra?

spring is coming up

idag i skolan var jag och alma med amanda. senast vi var alla tre var precis i början av sjuan. idag var gympan stökig, vet inte varför.. kanske för att gympafröken sa att vi skulle leka pusskull! och det gjorde vi ett litet tag, sen skulle man para ihop sig tjej och kílle och passa i bandy och sen gjorde vi lite annat. imorse hade jag min första mentorstid med min riktiga mentor. vi pratade bara om vad vi gjort på dem gammla mentorstiden med yvonne men då åt vi ju bara frukost, den nya mentorstiden ligga klockan 7.55 på måndags mornar och det är inte precis en favorit. sista lektionen var NO och vi i min grupp skulle vara med den andra gruppen, almas och amandas grupp. innan lektionen stod vi utanför och kände hur vårsolen tog sig igenom fönsterrutan och värmde ordentligt. på lektionen fick vi ett tråkigt och svårt papper och vi hann typ bara halva så nu har alla som inte hann klart läxa (ingen hann klart). efter den lektionen, somvar den sista skulle jag gå och hämta min jacka och min väska, alma och amanda hade redan sina saker med sig så jag var tvungen att gå och hämta mina själv eftersom de inte ville följa med. jag åkte hem och på vägen stannade bussen så alla var tvugna att gå av, jag som lyssnade på musik fattade inte så mycket av varför men föraren kollade mycket på hjulen fronten på bussen. när jag kom hem och loggade in på msn sa alma att hon och amanda hade väntat på mig vid skolan.. otur för dem att dem inte sa att de skulle vänta.


ciao!
♥♥♥♥

sopplunch

igår sov jag och tilde hos mormor och idag var vi på sopplunch hos kusinerna eftersom en av dem fyller år. det var jättegott, linser och mini tomater. lite ovanligt att ha i soppa, men jättegott! dem har ju två underbara labradorer också. sally som är mamma till rosa. man kan säga att tilde och rosa är lika gamla så de lekar med varandra, så gulligt. nu är jag hos mamma och tilde hos mormor, hennes dagis är stängt imorgon så hon måste vara där då. nu sitter jag och tittar på top model och sen ska vi kolla på mia&klara.

ciao amigos!
♥♥♥♥♥

badminton

jaha, första badminton lektionen avklarad. jag sovde ju hos alma igår, vi var tvugna att  gå upp halv nio och hade då ca 40 minuter på oss att fixa och dona. vi såg en som gick i våran klass förut där också, i samma grupp som vi var i. vi hade uppvärmining, blev uppdelade i olika grupper och patade lite om matcher och fotarbete. sen fick vi spela lite och sist var det någon sorts tävling. man skulle springa och alla skulle haka på en efter en och sen v igen, en efter en. nu är jag hos mormor och måste verkligen ducsha snart. vi har en gång kvar att gå gratis och måste då bestämma om vi vill börja eller inte. får väl skriva ikväll om jag har något mer att skriva.

ciao!


soova hos alma!!

ikväll ska jag sova hos alma somsagt , hon har lockat mitt hår och jag säger att alma är "systra mi" som i ronja rövar dotter!!!!!!!!!! hahahhahahahahahahahahaajhhahahaha skooojjaaaa!! vi har varit lite taskiga på msn och haft jätteroligt!!!! imorgon ska vi gå tiiiiidigt till badmintonen, inte så tidigt egentligen.. hahahhhahahahhaha. vi okm på en sak förut hahahhahaha. :) i skolan berättade alma om en tant som satt på ett ägg (sten) hahahahahah jag skrattade sååååååååå mycket!!! nu ska vi vara roliga på msn.

byeeeeeee

LATJO LAJBAN

hela klassen var just det idag, latjo lajban. alla bara sprang omkring, speciellt på SOn när vikarien inte kom så satt alla och skrek och knuffades och jag och alma hade skrattattacker tusen gånger! vi hade jätteroligt hela dagen. och jag hade metteprov också. det gick väl sådär.. kändes ganska bra i alla fall. kunde inte klurisarna, men men. hoppas, hoppas, hoppas! att jag klarar det. har dessutom bråkat med både mamma och tilde, mest med tilde.. men ibland är det kul att reta småsyskon så att dem bara ligger på golvet och skriker och spratlar. fasst jag tycker lite synd om henne då. hm, glömde skriva att jag och tilde sov igår när jag var "barnvakt" vi var jättetrötta båda två och när mamma kom hem trodde hon att vi gömde oss under filten.

bajsdag goes to helt ok dag

idag har varit .. inte så bra, jag och alma har deppat hela dagen typ. bara tänkt på allt som är jobbigt och och jag kände att jag verkligen bara ville gå pådagis igen. jagg hörde några i klassen prata om "matteprovet imorgon" jag som varit borta och helt kopplat bort det fick panik eftersom jag inte klarat det andra mattaprovet ännu.. så irriterande. på matten var vi i datasalen vilket såklart var skönt, jag pratade med mattefröken och frågade om jag verkligen var tvungen att göra provet imorgon. hon bad mig att testa och sedan göra om det. eftermatten slutade jag och då kom hon springandes med ett papper där det stog typ tio saker (väldigt onödigt att ta ett helt papper till, hade räckt med en fjärdedel) jag blev i alla fall glad att det var rätt så lätta grejer som ekvationer och gångra med 100 och 10. när vi slutat stod andrea utanför med sin lilla (ganska stora) valp som var jättegullig och hur härlig som helst, den var i och för sig väldigt rädd för killarna i klassen, vem är inte det? haha. jag spelade boll med den och tyckte synd om andrea när jag sparkade bort bollen långt så hon släpades efter hunden io kopplet. nu sitter jag i köket hos mamma med hårfärg i håret och dricker en kopp med té. mitt hår kommer kanske bli lika mörkt som almas.. men jag har haft svart hår förut så jag är lite beredd på hur det skulle se ut i alla fall. nu måste jag skynda skölja ur det!!!

skön skoldag

skolan var jätteskön idag, det gick jättefort. spanska, vi fick sluta 20 min tidigare. musik och slöjd, ganska roliga ämnen. sen var det lunch och efter engelska, film, så slutade vi, superskönt. jag gick hem direkt efter skolan, ovanligt men alma skulle på stan och köpa skor. nu har hon färgat håret och jag ska nog göra det imorgon, men alma fick typ SVART!!!!! även fasst färgen var mörkbrun.. konstigt men det är fortfarande blött så det blir nog mörkbrunt när det torkar. har inte gjort något mer idag - tilde hade med sig en okmpis hem idag, jag var nyss ute och köpte glass i glassbilen och ska snart duscha. imorgon ska jag färga håret! och jag och alma har börjat på badminton vid eriksdal så på fredag ska jag sova hos alma så att vi kan gå tillsammans dit.


lite mer om igår:
vi kom till stan, jag och alma. vi var ju lediga :) vi gick till åhlens och alma kollade på tusen olika hårfärger men köpte ingen. sen gick vi in på massor olika h&m och jag letade efter en tröja jag ville ha men som inte fanns i min stolrlek. vi gick in till souk och där inne in till väskaffärer och då såg alma en klänning som blondinbella hade skrivit om och haft på sig vid något tillfälle (affären hette charmant). vi testade och fick jättebra hjälp med storlekar och sånt. sen drack vi typ färskpressad juice som var jättesur, men god! grapefrukt. dåsåg vi amanda helt plötsligt, hon hälsade och gick vidare. sen gick vi till gallerian och jag köpte en annan tröja från h&m som jag skrev lite om igår och alma kollade på hårfärg där, den första hon hittade köpte hon, det blev ju som det blev och det är svart! jaja.. vi åt glass och fikade på övervåningen. sen åkte vi hem.

STAN

idag har jag och alma varit på stan som vanligt! det var roligtoch vi fikade, också det som vanligt! jag köpte en fin tröja på h&m. ljusrosa! den jag ville ha fanns inte i rätt storlek, köpte alternativ två istället. köpte glass också.. med toppingen i botten, bottin!!!! hha. PS. JAG VILLHA EN HUND!!!!!!!! HAR HITTAT VÄRLDENS SÖTASTE BULLLTERRIER!!! 

old days

ska snart åka och träffa alma men jag lyssnar på gammla låtar från när jag och natta var små. vi älskade sara löfgren, hon är skitduktig. hennes låtar betyder så mycket. jag kan dem nästan utantill, dem har verkligen en mening. när vi var små, jag och natta, så brukade alltid lyssna på dem, lägger in ett videoklipp ftån youtube senare idag, måste springa till alma nu!!!!!

latdag

har bara latat mig hela dagen idag. bara legat framför TVn och kollaat på pussycat dolls. nu börjar top model, kollar väl på det med. mamma har varit och handlat och bakade en paj tidigare idag, hallon och blåbärspaj. mumsigt. nu lagar hon en jättegod lasange som är vegetarisk, typ massa grönsaker och ost och sånt. laura hade med sig sån med sig till sälen. jag har gjort om headern också.. blev nog inte så bra, jag gillar den bilden där jag hóppar i vattnet. men egentiligen gillar jag alla bilder, var för sig. imorgon ska jag vara med alma, vi ska på stan.

RSS 2.0