valborg

Har haft en toppendag! Alla rätt på matteprovet och imorgon ska vi ju på grönan!!! Vi blir kanske elva stycken, kul. Ikväll sover jag hos laura, Nu gör jag och autra mål för vilka karuseller vi ska åka, bye!!!

uppdatering

Hej!
har inte uppdaterat på jättelänge, det har inte hänt så väldigt mycket. Jag, Diana, Hanna, Laura, Astrid, Melina, Karoline, Astrids kompis och Maja ska kanske på grönan på fredag (första maj) Yippie! Det kommer bli sååå roligt! Jag vill såklart köpa guldkortet, men det är så dyrt, förra året hade jag gröna kortet som också är bra, kanske ska nöja mig med et i år med. För övrigt har jag och Alma bråkat, tar inte upp varför, vet knappt själv..? Har inte riktigt haft tid och lust att skriva, det har varit mycket prov ett litet tag. Ska försöka bättre resten av veckan.
PUSS!

jobbigt

Hej skrev inget igår, hade mycket att tänka på. För det första skulle jag skriva klart hela svenskan, för det andra kom mamma och pappa på mig med att ha tjuvrökt en gång, och för det tredje är alma jättearg på mig. Det kommer bli en jobbig dag för mig i skolan idag, hon kommer inte vilja prata med mig, möjligtvis skrika, men inte prata.
många kramar // isabelle

hemskt

Idag hade vi elevaktivitatsdag och det var jätte tråkigt. Sen när jag kom hem så kollade jag på tv och efter ett tag kom jag på att jag skulle träffa mormor idag så jag ringde henne och då säger hon, "jag är i ringen nu ska jag komma ut till dig?" jag blir såklart chockad och säger "nej, jag glömde bort att vi skulle träffas, jag är hemma" skämdes lite, men hon sa att det var lungt och att hon skulle åka hem. I alla fall, nu ska jag ringa och kolla om laura är hemma.
kramar till alla mina läsare :)

ska till laura

Hej, idag var det en vanlig skoldag, lätt med spanska, musik där vi hade vikarie. Sen hade vi slöjd, lunch och film. Jag kom  hem för ett tag sen och nu ringde laura och frågade om jag ville komma över så nu ska jag dit.
ciao! ♥

kolla

http://www.viraltrafik.se/?issae

måndag

jaha, idag har jag hämtat tilde på dagis och vi var ute med laura, när vi skulle gå och köpa glass så träffade vi tildes kompis som vi följde med till hennes gård. Vi gick hem och laura åt hos oss. Nu har vi ju bytt till mammas vecka och jag har nog inget speciellt att skriva om skolan idag.
kram

090419

hej, vårat internet har inte fungerat, tänkte skriva förut men så gick det inte inget funkade, inte spotify internet eller msn. Jag laddade över bilder som kommer här:


kattunge, flickan var mycket lättare att ta bild på.




tilde i almas solglasögon




tilde i mina solglasögon




laura blåtunga




erica




tilde gör lauras favoritmin

besökare

Jag har tidigare inte vågat mig på någonting som ska göra att man får fler besökare på sin blogg, men nu har jag fixat det och då får man bara vänta och se. Det som gjorde att jag testade just den här var att det stog "det är absolut helt gratis" jag fick tag på sidan på designadinblogg.se och sidan heter viral så om ni vill ha besökare på bloggen eller om ni har en annan hemsida så gå in där. Måste börja göra mig i ordning nu, bilder kommer i eftermiddag.
kram

god morgon

god morgon solstrålar :) vaknade för cirka 40 minuter sedan. Ska följa med mamma, pappa och tilde på hennes sista gång på simskolan. Nu har vi ätit frukost och jag sitter och kollar på tv. Kommer att skriva mer ikväll, har inget att skriva nu.
pussar & kramar //issa


TVkväll

Sitter här och kollar på robbinson som jag hatar pågrund av att dem alltid slaktar djur och för att det är världens skitprogram! Men mamma och pappa gillar det, så om jag inte vill sitta ensam i något rum och kolla på något annat program får jag väl stå ut med detta. Ska kanske klippa mig nästa vecka, mamma klippte sig i pub och sa att det var bra, så dit ska jag också och mamma ska följa med så att det inte blir fel. Jag har inte vågat klippa mig hos frisör eftersom de skulle klippa av mig allt hår, det vill jag absolut inte! Mamma kan inte heller klippa mig därför att jag har uppklippt hår. Jaja, har inget mer att skriva just nu.
 Puss // isabelle ♥

lördag

gölmde skriva att jag och alma hoppade över badmintonen i morse, skönt men vi hade gått upp och var redan ute när hon kom på att det var en grej som hade hänt så att hon skulle slippa. så alla gick in och vi åt lite och så. Nu har jag städat klart och duschat, ikväll kommer mamma och äter här, de andra ska äta kykling medan jag får lax.
puss och kram mina älsklingar!

städar

just nu städar jag, tog en liten paus och skriver om igår. vi spelade lite kort och sen pratade jag med pappa klockan tio och då hade vi inte ätit middag så vi sprang i sista sekund till pizzerian, där kom jag på att jag glömt min plånbok hemma. Men det gick bra sa han i kassan. Så klockan tio blev det middag och sedan somnade nästan alla till kill bill och då gick vi och la oss och pratade tills vi somnade i sängen, det blev sjukt varmt när alla sov i min säng, men den är ganska stor. Mste fortsätta städa och sen ska jag duscha.
kram // issa
p.s en rättning i det inlägget jag skrev igår det står " och då går det ju inte hos alma eftersom de inte känner varandra" alma skulle varit laura.

bild


jag och alma i sexan, harregud, tänk att det är vi, alma i rött och ´jag i flätor!!!!!!!!!

roligt!

Jag har haft jätteroligt , med alma, laura och erica. Först möttes vi och var med varandra ett tag innan laura och erica behövde gå och fixa lite saker inna dem ska sova hos mig, ja jag vet att jag skulle sova hos laura men alma ville också sova över och då går det ju inte hos alma eftersom att dem inte känner varandra så bra. Nu ska vi nog ringa erica och laura och gå och möta dem.
puss // issa

spela kort

nu har jag kommit hem från laura, jag och laura visade erica några trolleritrick med kort och sen spelade vi kort med lauras brorsa. Imorgon är inte mamma och pappa hemma så jag ska sova hos laura, men, neeeeej! jag har ju badminton och förra gången jag sov hos laura med badminton dagen efter så sov laura när jag gick därifrån. Fast nu säger pappa att om vi somnar sent imorgon kan jag skipa badmintonen om jag inte kommer upp på morgonen. just nu: kollar på grannfejden med pappa.
puss

ute med erica och laura

hejhej! jag har precis kommit in och mu ska jag äta, jag var ute med laura och erica, det var jätteroligt och vi ska ses efter maten igen.
skriver mer ikväll, puss

090415

hejhej! har precis varit ute med laura, vi busringde på massor av dörrar, alla blev jättearga -.-sen träffade vi natta och hennes kompis somvi stod och pratade med ett tag, sen skulle både laura och nattas kompis gå så jag och natta blev ensamma och ringde på dörrar. Jag har gjort om bloggen igen och nu är jag nöjd.
pussar // issa ♥

tisdagskväll

hejhej, jag och laura har varit ute nu, skönt att gå ut utan syrran ibland. Vi gick omkring och pratade om lite alt möjligt. Nu sitter jag och kollar på desperate housewives, ska fortsätta kolla nu.
kramar!

p.s gjorde om bloggen lite, inte riktigt nöjd

skoldag

första skoldagen på evigheter, jag glömde bort att jag gick i skolan. Det var skönt att börja med tisdag, som är den lättaste dagen. Jag gick hem direkt efter skolan. Ska nog ringa laura och kolla om hon är hemma nu. Skönt att vara ute på kvällarna när det inte är så kallt. Igår var jag med alma, vi möttes vid elva och gick ner till slussen för att affärerna var stängda, sen gick vi till götgatsbacken och kollade i affärer. jag köpte stora pärlörhängen och både jag och alma köpte solbrillor.
pussar och kramar //issa

tidig morgon

hejsvejs, idag ska jga möta alma klockan halv elva. Tidigt! men annars hinner vi inte vara med varandra någonting, eftersom jag ska med mormor och tilde och kolla på kattungarna idag. Jag var såklart jättetrött imorse, med tanke på att jag somnade ett i natt. Jag fattar inte, jag låg hela kvällen och fixade med en bild jag skulle ha som bakgrund på bloggen, men när jag väl skulle lägga in den i designen så funkade den inte! Typiskt... Jaja, måste gå om tjugo minuter, nu ska jag dricka té och äta scoones!
puss

god morgon!

Skrev ju ingenting igår, orkade inte... Det ska bli jättefint väder idag, det är redan nu 12 grader! Senare idag ska det bli 19 grade och det är ju rena sommar värmen. Det känns som om mina inlägg blir lite en formiga, men jag tycker att det är så skönt nu när det äntligen har blivit så härligt väder. Idag måste jag bli klar med so-provet och imorgon fixa svenskan. Jag sitter och kollar på nyhetsmorgon där de just nu pratar om solglasögon, jag måste köpa nya, kände att jag behövde det igår när vi var ute och gick.
supermånga pussar och kramar //issa ♥

promenad

Vi har varit ute och gått och sen kom vi hem och fikade med aftereight-kladdkaka. Nu sitter jag och kollar på TV och chattar, måår faktiskt inte helt toppen men det går nog över om ett tag. ätnkte lägga in lite bilder, det var verkligen ett tag sen nu:


alma och jag



dålig balans



alma och jag



miranda var badsugen



jag tilde och alice uppe på tak



scooby och mimmi, som är alice hund



gammal bild på alma, i början av sjuan.

långfredag

Idag ska det bli jättefint väder!!! Jag har lite läxor att göra som jag måste påbörja idag, eftersom jag var sjuk förra veckan kom jag efter i svenskan och så hade vi hemprov som jag aldrig fick. Men nu så har jag allt och sen ska jag väl gå ut lite idag när det är så härligt väder.
puss&kram!

skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag och jag skulle egentligen vara med alma men hon glömde bort att vi skulle vara med varandra och bestämde med amanda istället, så idag åker hon ut till hennes land. Tråkigt för jag har ingenting att göra alls, just nu ligger jag i soffan i pyjamas och kollar på TV. Ikväll ska vi till pappa och jag går säkert påskkärring med tilde.

kram

onsdag

hejhej!
nu är jag hos mormor, det blev inget titta på kattungar igår, vi skulle ju dit men tjejen som har dem var tvungen att jobba. Tråkigt, men vi får komma och titta på måndag istället. Jag har varit ute med miranda och hon är inte världens lättaste, eftersom hon stannar när man går åt fel håll. Vi kommer hem senare ikväll, hörs då. Förresten så har mormor och tilde gett mig en gåta: vilket djurkan hoppa högre änn ett hus? fattar inte men jag får fuska och söka på nätet.
puss!

tisdag

Jag sov hos alma igår och har inte skrivit på ett tag nu, idag ska jag åka med tilde och mormor och kolla på kattungarna igen, hoppas att dem har vuxit lite grann. Orkar inte skriva någonting noggrant om saker nu, men det blir nog mer senare ikväll när jag är hos mormor.
kramar

regn

Det blev inte så fint väder idag, men regn är i alla fall bättre än snö, det bevisar att det är gfanska varmt ute ändå, och jag tycker att det är riktigt mysigt när det regnar lite då oh då + att vattnet för snön att smälta. Pappa är med tilde på simskolan nu så jag är ensam hemma. Håller just nu på att bestämma någonting att göra med alma, hon ska ju till sitt land i några dagar och sen skulle hon tydligen ha släktträff med sin pappa, det verkar som att det blir imorgon.
hörs kram!


jag och alma, galet!

god morgon!

hej alla glada läsare, ser inte ut att bli så fint väder idag, va? Men hoppas ändå på sol. Jag hadehelt glömt bort att det var igår vi skulle till mamma och fika, mormor, robban och farmor kom också dit. Mamma fyllde ju år i tisdags. Jag och tilde var mest ute och gungade igår, först gungade vi och väntade på att mamma skulle komma så vi kunde gå promenad och kolla på hästarna, sen gungade vi när alla gäster kommit till mamma och vi fikat, och sen gick vi ut med kaninen, sen gungade vi igen på kvällen. Nu ska jag kolla klart på en film jag började kola på igår.
pussar!

badminton

hejhopp, det är så himla fint väder idag, fåglarna kvittrar och man blir glad i hela kroppen! Vi hade badminton i morse, och då var jag så  himla trött och orkade inte gå, men det gjorde jag i alla fall. Jag vet inte, men jag kanske slutar nästa termin, det 'är ganska jobbigt at gå upp åtta varje lördag och åka hemifrån när alla andra sätter sig och ska äta frukost. Jag har tagit en varm och skön dusch, vi har ätit goda våfflor och snart ska vi gå promenad, jag, tilde, mamma och pappa.
Ha en trevlig dag så hörs vi sen, pussar&kramar ♥

påsklov

Nu har jag påsklov, skönt! Ska nog gå till mamma och ta ut kaninen för första gången i år, och sen knaske jag tilde och laura går ut ikväll. Har inte så mycket att skriva idag... Det blir kanske mer senare ikväll, hörs då.
puss♥

pictures

Jag har varit ute med laura och tilde nu på kvällen, här kommer bilder från det och i eftermiddags:


jag på dagis



tilde och laura klättrar i träd på dagis



älskade lillasyster :)<3



jag och alma





har massor av andra bilder, men dem orkar jag inte lägga ut nu.
pussar och kramar!

skola igen

På spanskan spelade vi fotboll för att det var susta lektionen vi hade med den här läraren. Det var jättejätteroligt!!! Sedan hade vi håltimme och då gick jag och Alma till ringen, som vanligt på håltimmar. På no-lektionen kopplade vi sladdar till batterier, strömbrytare och glödlampor, som satt på en platta. Det var ganska roligt. Vi skippade lunchen och tog bilder i koridoren istället. På so:n gick alla killar och spelade dodgeball i turneringen, så vi blev bara tjejer på resten av lektionerna, d.v.s hela so:n där jag och alma frågade om vi fick spela teatér på ett häfte som vi skulle läsa, så vi och några andra spelade upp en pjäs för resten av klassen (dem som var kvar) och så var det kill-fritt på matten, den var inte så tråkig den heller. Efter skolan gick vi till ringen där alma köpte ljusrosa mjukisbyxor från lindex och jag köpte det där linnet som jag ska ha på skolavslutningen. Eftersom vi inte ätit någon lunch så åt vi lite på McDonalds. Nu ska jag snart äta middag, det blir någ inte så mycket eftersom det blev lite konstiga matvanor idag.
kramar! ♥
 P.S jag gör ett inlägg med bara bilder senare.

090401

det är så skönt, jag har fått riktiga sommar känslor när det var så varmt idag. Jag var hemma idag också, men imorgon blir den nog skola om jag inte skulle spy igen. Jag och pappa var och köpte ett handfat och sedan åt vi lunch i heron city, jag åt McDonalds och pappa åt indiskt. Annars har jag bara kollat på TV, just nu är det gilmore girls. Nu ska jag och tilde gå ut i solen ett tag.
puss&kram

RSS 2.0